בוקר טוב לכולם

Crossface

New member
בוקר טוב לכולם

כן, אני מקדים קצת את המאוחר, אבל לא נורא אז שיהיה לכולם יום נפלא ואני מתחיל אותו בשיר שאני מאוד אוהב, שיר עם מוסר השכל ובעיקר ואבות פה. אז להקשיב ולקרוא את המילים ולהפנים השיר

טאKילה

New member
בוקר טוב קרוסי וכולם/ן../images/Emo42.gif

מעשה טוב חחח הנה אני אומרת לך בוקר טוב, לא צהרים טובים חחח שיהיה יום נפלא...

חן (*_*)

New member
בוקר אור, קרוסי, טאקי וכולם../images/Emo24.gif

קרוסי ידידי, אני הייתי רוצה שתקשיב לשיר ישן מאוד(טרם זמני, אפילו), אבל, מאז שמעתי אותו לראשונה, אני מזמזמת לי אותו ברגעים קשים. - בעצם, אני מקדישה שיר זה לכולם- באהבה. קיראו את המילים והפנימו. מה שיהיה-יהיה ושיהיה לנו יום נהדר

חתולון*

New member
בוקר אור לכולם/ן

קצת באיחור, אבל הגעתי וגם חדשה פה?, כך שמעתי פנינת החן, זהו אכן שמה שלום לך, אורחת, כתיבתך מרשימה בוקר טוב ישראל

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

קצת אביך היום (ואיפה אימך? סתם) וקצת עגמומי משום מה והשיר של קרוס, כן, חשבון נפש שכזה. לאילו דברים אנחנו מקדישים את הזמן שלנו? מישהו אמר פעם, שאם וכאשר נמות, במקום העבודה שלנו יוכלו להחליף אותנו בתוך מספר ימים, אבל המשפחה והאוהבים אותנו ירגישו בחסרוננו לתמיד. ולמרות זאת אנחנו מקדישים הרבה יותר שעות לעבודה מאשר לאנשים שאנחנו אוהבים. מוזר. מצרפת משהו שעבר באימיילים: האם צפית פעם בילדים משתעשעים על קרוסלה? האם הקשבת פעם לגשם בנופלו על האדמה הלחה? האם עקבת אחר מעופו של פרפר? או בהית בשמש בשקיעתה עם רדת ערב? מוטב שתאט, אל תרקוד כל כך מהר הזמן קצר, המנגינה לא תימשך לעד האם יומך עובר בטיסה? כשאתה שואל: "מה נשמע", האם אתה מקשיב לתשובה? האם בסופו של יום, כשאתה שוכב במיטה, מאה המטלות הבאות שלך מתרוצצות במחשבתך? האם אי פעם אמרת לילדך "לא היום, נעשה זאת מחר" ובחפזונך לא שמת לב לאכזבתו? האם אי פעם איבדת מגע, נתת לחברות ישנה וטובה למות, כי לא היה לך זמן להתקשר ולומר שלום? מוטב שתאט, אל תרקוד כל כך מהר, הזמן קצר, המנגינה לא תימשך לעד כשאתה ממהר כל כך להשיג משהו כשאתה דואג וממהר במשך היום כאילו זו מתנה שלא נפתחה ונזרקה לפח החיים אינם מרוץ, קחו אותם לאט יותר, הקשיבו למנגינה – לפני שהשיר יסתיים...

Crossface

New member
אירושימה ../images/Emo24.gif

בוקר טוב גם לך ואת צודקת, אנחנו לפעמים לוקחים כמובן מאליו את הדברים הכי חשובים ואחר כך מתחרטים

כל כך נכון וכל כך

קל לשכוח את זה, אפילו שאני מודעת לזה ומאד ברור לי סדרי העדיפויות וגם אני נופלת בזה כי זה כל כך מתוחכם, הדרך שבה העולם המערבי גונב את הזמן שלנו בפיתויים אינסופיים, צעצועי אלקטרוניקה, תעסוקות "פנאי" למיניהן ומה יש לנו חוץ מהזמן שלנו?

Mוניk

New member
איירושיתתתת אופו נעלמת לנו מאמיייי

מה זה ככה נעלמת בלי להשאיר הודעה ואני ממש התגעגעתי שמחתי לראות שאת פה היום, לא להבריז להרבה זמן תאותתי מידי פעם
יום טוב אייריש
מוניק

למעלה