בוקר טוב לכולם

סניורה

New member
בוקר טוב לכולם

גאיה אני מקוה שהגיעו התוצאות של הביופסיה ושהכל בסדר, שבע נעים מאוד להכיר שמי קרן ואני בת 26 גם אני חצי שנה חברה של הלופוס וגם לי היו חוויות "נפלאות" איתו.

הי קרן! מה חדש?

מקווה ששלומך טוב. קחי קצת אור של
בי בי

סניורה

New member
היי עידית

מה שלומך ובעיקר מה שלום הבייבי? כבר התחיל לבעוט או שהוא/היא עדיין ישנים במנוחה. אני מקווה ששלומך טוב ושנהנת מהחופש המושלג שביקר אותנו כן ירבו כמותו. אגב את יודעת משהו על אימוראן במהלך הריון, הרופא שלי אמר שזה אפשרי אבל הוא לא ממליץ על הנקה של התינוק. נשארו עוד ארבעה חודשים לחתונה ואני מתחילה להלחץ, מקווה שזה יעבור כבר. המשך יום נעים שלך קרן

gaia20

New member
התוצאות....

בדיוק דברתי היום עם ידיד שלי על התוצאות שעדין לא הגיעו. בעצם אולי התוצאות הראשוניות כן הגיעו, אבל אני אתקשר היום לרופאה שלי לקבוע איתה פגישה וגם לברר מה התוצאות. כשהם יגיעו אני מבטיחה לעדכן
ד"א... האם הוזכרה כאן המילה "חתונה"....? מי מתחתן?.......

סניורה

New member
../images/Emo23.gifאני מתחתנת

ב1.6 בשורש - גן ארועים (בישוב ליד ירושלים), אחרי שהחבר שלי סבל אותי בבית החולים בעיקבות חברנו הזאב (למרות שהייתי מגעילה מנוג'סת ובמצב ממש לא טוב טיפולי דיאליזה מעצבנים ועוד מרעין בישין) החלטנו שהגיע הזמן למסד את הקשר,והיידה לחופה עכשיו אני קצת לחוצה מהענין (הסידורים, שמלה, תקליטן, צלם וכולי)

ל3

New member
לסניורה

מזל טובבבבבבבבב
מאחלת לך חיים מאושרים ומלאי טוב עם בן זוגך. איזה נפלא זה להיתחתן ביוני

ritosh

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif והמון המון../images/Emo49.gif

מזל טוב

הרבה מזל טוב - אנחנו מקווים ששמו של בעלך לעתיד הקרוב ולתמיד הוא לא זאב ! העיקר לשמור על החיוך - זה תרופה בחינם ל-זאבים ! מתושלח הצעיר

שבע77

New member
מזל טוב

גם אני התחתנתי ביוני - וזה היה נפלא - (כמה טוב להיזכר בימים האלה שלפני נשיכת הזאב הקטלנית!!)

שבע77

New member
היי סניורה

גם אני בת 26 ומכירה את הזאב הרשע חצי שנה - אצל מי את מטופלת?? אני מחפשת רופא טוב שיאצץ אותי, בשבוע הבא יש לי תור בתל השומר כי ממש המליצו לי שם על המחלקה, בינתיים אני בהר הצופים אבל אני מרגישה שהרופאים לומדים את המחלה עליי ואין להם מה לחדש לי - תודה שבע

ortaldr

New member
רופא מומלץ

אני חולה במחלה כמעט שנתיים והגעתי לפרופסור מעולה, שלא ממהר לתת סטרואידים וכל פעם שיוצאים ממנו מרגישים כ"כ מעודדים והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם קוראים לו פרופ' רובינוב והוא בהדסה עין כרם בירושלים, מומלץ בחום!!!

שבע77

New member
רובינוב

את יודעת כמה זמן לוקח להזמין אצל רובינוב תור?? אני הייתי אצל נפרסטק שגם הוא בעין כרם והם עובדים ביחד ולא יצא לי כלום מהפגישה איתו- ממש התאכזבתי. מלבד העובדה שהוא אמר לי שיש לי רישרוש בלב ושאני אלך לעשות א.ק.ג הוא לא חידש לי כלום. מה שעוד הרגיז אותי היה שהוא אמר לרופא שלי (בהר הצופים) שלא יתן לי לחשוב על הריון לפחות עוד 4 חודשים (זה היה לפני 4 חודשים) - מי הרשה לו לדבר עם הרופא שלי?? ממש התרגזתי כי זה ממש אסור לפי זכויות חולה וכו' על רובינוב שמעתי דווקא דברים טובים אבל עכשיו אני בודקת בתל השומר- אם אתאכזב מהם אנסה שוב את רובינוב שבע

סניורה

New member
רופא מומלץ

דר' עמיטל מעין כרם הוא עובד יחד עם פרופ' רובינוב ופרופ' נפרסטק לשניהם יש ידע מדהים בנושא

ל3

New member
האם אפשר

להיות מטופל בשתי מקומות? האם קופת חולים כללית עובדת בשתיוף עם תל- השומר כך שאפשר להיות מטופל שם דרך קופת החולים ולא באופן פרטי?

סניורה

New member
יש כמה אופציות

1. יש אפשרות במידה ויש לך "כללית מושלם" לגשת לרופא מומחה 3 פעמים בשנה ולקבל החזרים של 85% . 2. אני חברה בקופת חולים כללית ומטופלת בהדסה אני לא יודעת לגבי תל השומר אבל לדעתי יש אפשרות של חוות דעת נוספת ובזה את זכאית להשתתפות של הקופה.

למעלה