בוקר טוב לכולם!!!

SysTemAtiC

New member
לכל צוות ביוטכ המורחב

האתר שממנו ניתן להוריד מעבדת חלבונים הוא: http://biotech.ort.org.il/ בתודה מראש צוות ביוטכ החופשי 1!!

ביוטכ

New member
בוקר טוב לכולם!!!

כאן יובל, טורג'ה ובועז ממעבדת ביוטכ-מחשבים מברכים אתכם בברכת בוקר טוב!! משעמם לנו..תעזרו לנו! בתודה מראש, צוות ביוטכ

ביוטכ

New member
עדיין לא

יש עוד כמה דקות כדי שנהיה ממש חופשיים.. צוות ביוטכ הרגיל, בלי גריל.. ביי.

ביוטכ

New member
בעקבות הצפת ההודעותץ

החלטנו צוות ביוטכ המורחב, (גם גיל הצטרף..) להגיב כן כן לעצמנו.. טוב, זהו, ביי בתודה מראש צוות ביוטכ המורחב..

ביוטכ

New member
אתר נחמד..

biotech.ort.org.il שם תיכנסו למבנה פעילות מעבדה, ואח"כ לביוסינטזה של חלבונים.. תהנו.. ביי בנתיים, בתודה מראש צוות ביוטכ.. (הרגיל, בלי גריל..לא המורחב..).

king kazabubu

New member
לכל החדשים...

קודם כל ברוכים הבאים... אני שמח שאתם נהנים לכתוב פה והכל אבל בבקשה.. קצת לשרשר... זה לא כזה מסובך אם אתם לא יודעים איך אז תשאלו ואני אסביר אבל בבקשה, לא להציף...

המממ

כן, אנחנו יודעים.. לפחות רובנו..פשוט יש ילד אחד..קוראים לו גריל..הוא החדש..שאין לו מושג.. אז הסברנו לו..לא יקרה שוב..מצטערים.. מדבר אחד מצוות ביוטכ המורחב, מחודש, ומאוחד וכן, גם הרגיל.. בתודה מראש, צוות ביוטכ..(המופרד).

jimmybob

New member
וזה עוד כי לא היה לי מחשב בשיעור

רי המחשבים אצלנו מטומטמים אז לא השארתי הודעות והיו פחות שרשורים ואלון כן אני בפורום מידי פעם ותבוא לשחק כדורסל פעם הבאה שמשחקיןם הרבה זמן לא ראינו אותך תומר מה נסגר עם השירשורים שלך? יש גבול

יאפה

New member
חלש צוות ביוטכ

צוות פיסיקה לא רואה אותכם ממטר! מה זה ביוטכ...סתם חוואה!

tofy

New member
אה....מישהו מסוגל על אפרת?

כלכך גדולה שזה בלתי אפשרי.... היא תמיד אומרת לנו שהכי שווה זה להתחפש לפאג' לכו תבינו.....

חחחחח

אם אני לא טועה שנה שעברה היא התחפשה ל-המוגלובין.. אני ממש מעוניין לדעת עם איזו תחפושת היא תבוא הפעם..

אני אשמח...

אבל בשביל זה אני צריך לדעת קודם

למעלה