בוקר טוב לכולם!!!!!!!

רינתבי

New member
בוקר טוב לכולם!!!!!!!

סוף סוף תקנו את המחשבים באונ',סיוט הוירוס הזה.כך שהייתי מנותקת מכם שבוע וחצי והתגעגעתי. מפגש שני רצוי ביותר,לא משנה היכן,אך אני מקווה שבאזור המרכז כיוון שיש בעיה עם תחבורה....לגבי הפארק בגני יהושוע לא הייתי מציעה כיוון שהגישה לא הכי נוחה אליו,עדיף כבר הטיילת בת"א אומ אפילו נתניה. כולנו פשוט עסוקים כל כך.סיימתי ללמוד רשמית למבחן הgmat אולם עדיין לא נרשמתי להבחן,אני מנסה להשיג תוספת זמן וזה ממש מסובך,הכל ביורוקרטיה. מאחלת לכל הנמצאים בטיפולים כרגע או שאינם מרגישים טוב,כדניאלה או הדר,חזק ואמץ-לזכור שתמיד יש ימים טובים יותר והאור יגיע במהרה. האמת שאצלי המצב גם לא הכי,ואין לי עם מי להתייעץ כיוון שהרופאה שלי בחו"ל כבר חודש.בדיקות הדם האחרונות שלי לא משהו ופתאום התחילו לי כאבים בצד שמאל באזור הלב עם התקפי חולשה נוראיים.אין לי מושג אם זה אכן מהלב או מאזור הצלעות מה שכן אני יודעת שלפעמים אין לי אוויר-אני בקושי מצליחה לנשום.קצת מפחיד. שיריל'ה אנחנו נהיה בקשר היום....... כל כך שקט כאן עוד מעט אני ארדם,אבל אסור לי יש לי עוד המון דברים להספיק...צריך רק כרית ושמיכה,ומחשבות טובות לחלומות מתוקים.. טוב אבדתי כיוון אז שיהיה לכולנו יום מוצלח וקל רינת

ל3

New member
רינתיייייייייייייייייי

מתוקה- שמחה שתיקנו לכם את המחשבים. לגבי הכאבים, האם יש רופא מחליף שאת יכולה להתייעץ איתו? את יודעת שאסור להזניח את נושא הכאבים אז אם את יכולה ללכת לרופא מחליף ואפילו לרופאת משפחה אז תעשי זאת. מה עם הבדיקה הזו שבשבילה לא יישנת לילה שלם ( סליחה ששכחתי את שם הבדיקה אבל את יודעת שזו אשמת הזאב (חחחחח). האם יש תשובות?

רינתבי

New member
היי

את מתכוונת לeeg אז התשובה שלילית,כלומר אין לי כנראה בעייה במוליכות העצבית. בכל אופן שבוע שעבר עשיתי mri למח ועכשיו אני מחכה לתשובה.לגבי רופאה מחליפה הייתי אצל רופא פה בר"ג,לא הסכים להסביר לי מה יש לי,בקושי יודע מילה בעברית,עד עכשיו לא הבנתי את האבחנה שלו,וגם לא טרח יותר מדי לבדוק או לחפש את הגורם לכאבים.מה נתן לי ויוקס-תרופה שבכלל לא השפיעה עליי ומיותרת,גם ככה אני לוקחת עכשיו פלקווניל-פועל על אותו דבר. ביי בנתיים יקירתי,רינת

gaia20

New member
הי רינת

אני מציעה לך להכנס לפורום ראומטלוגיה, ד"ר אלקיים מאוד עוזרת ונותנת תשובות טובות כשהרופאה שלי היתה בחופשה היא אמרה לי שאם יש לי שאלה או בעיה, אז להתייעץ איתה, הן עובדות באותו בית חולים, באיכילוב אז תכנסי לשם, תכתבי לה תוצאות של בדיקות חשובות ותשאלי שאלות...

ritosh

New member
נראה לי שדר' אלקיים היא הרופאה של

רינת. בכל אופן רינת, לא להזניח! כמו ששירי הציעה יש עוד רופאים!

למעלה