בוקר טוב לכולם!!!!

אור בת 18

New member
בוקר טוב לכולם!!!!

עודדדדדדדדד יבוא היום שנשחזר את העברררררררר אםםםםםםםםם תרצי לחזור אז יהיה כבר מאוחררררר בואי נערה ספרי לי מה קרה האם את עוש תשובי שובי חזרה את השושנההההההההההההההההה טוב זהו אין לי כוח חחח ביי

אור בת 18

New member
גילי ארגובבבבבבבב

מים שאת הלכתתתתתת הכל נהיה אפוררררר אפילו כל השיריםםם נמוגו לי כחלוםםםם אבל נותרו לי זכורנות על האהבה והיא איננה עוד אבל נותרו לי זכרונות על האהבה והיא איננה עוד מי המציא את המילה אהבהההההההה שהיא שורפת לבבותתתתתתתתתתתתתת האין זו דרך אבודההההההההההההה ולפעמים גם בא לי לבכותתתתתתתת

" אבא שלי " / גילי ארגוב

" כן, רק אתמול רקמנו יחד חלומות, כן, רק אתמול אחזת בי בידיים אוהבות "אתה בני," לחשת בעצבות וחום אך מה עצוב היה לראות את עיניך עצומות והיום הוא לא איתי הוא עזב את עולמי הוא נותר בזכרוני ואני נשארתי כאן אובד בעולמי מחפש את חום אבי אמא נותרה לה חנוקה מדמעות ואני אהיה לה עד יומי האחרון הלילה קר ואין כוכב במרום אני קורא לך אתה ניגלה לי בעולם מלא דמעות אבא שלי, איך עזבת אותי פתאום?! כשיר דעכת חיי הפכו ריקים פתאום! והיום הוא לא איתי הוא עזב את עולמי הוא נותר בזכרוני ואני נשארתי כאן אוהב בעולמי מחפש את חום אבי אמא נותרה לה חנוקה מדמעות ואני אהיה לה עד יומי האחרון אבא שלי, איך עזבת אותי פתאום?!
כל הזמן שאני שומע את השיר הזה או שאני בוכה או שיורדות לי דמעות. והנה בזמן שאני כותב לכם את המילים אני ממש בוכה.

אור בת 18

New member
חחחחח משה בחור רגיש שלי...

טוב קודם כל אני חולההההההההההה מתההההההה על השיר הזה!!!!!!!! הוא הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דבר שני משה אתה עושה לי את זה כשאתה בוכה אוחחחחחחח כפרה עליק

היי

היי לכולם ! אני חדשה , בכל אופן נכנסתי לכאן במקרה, ופתאום קלטתי את השיר "אבא שלי" של גילי ארגוב, ואני ממש חולה על השיר הזה - כי הוא מעלה לי מלא זיכרונות מאבא שלי ז"ל ... בכל אופן שיהיה אחלה יום לכולם!

למעלה