בוקר טוב לכולם.

טל ! תודה ! אני באמת חושב שיש המון

עוצמה ביופי ובשקט שאני רואה שם..... טל ! אני מתעצם בכל פעם מחדש כאשר אני מגיע לביקור באיזה קיבוץ,או אפילו מושב בארץ. הריח באוויר,והצלילות שמשדרת "ריחוק" מהרעש והבלאגן,עושים לי כ'כ טוב... ושם,זה עוד יותר יפה,אני חושב. מצד שני אני לא ראיתי אפילו אחוז אחד מהיופי שיש כאן בארץ,בצפון היפה,וגם בדרום. תודה על ה"סיפתח",של היום. שיהיה לך יום נפלא.

r66

New member
../images/Emo13.gif בבקשה, להתעצמות נוספת

זה הנוף הנשקף מביתי

כיף לראות דבר כזה כל יום מהחלון !

נכון,רנה ? עולם קטן,רק היום בבוקר ביקשתי מטל שלנו מהפורום,לשלוח לי "דברים יפים",והנה את מוסיפה. רנה ! מה את יכולה לאמר על הדיונים שלנו כאן,או להוסיף משלך ? תודה שבאת,אפתיע אותכם גם.... יום נפלא לכולנו.

r66

New member
תודה רבה על קבלת הפנים ../images/Emo24.gif

טרם
הספיקותי לסייר בפורום. מקווה למצוא את הזמן וללמוד בכלל מה מהות הפורום. לא ממש מבינה את העניין סביב העצמה עצמית ולמי הוא/היא מיועד/ת. בהמשך....... בבקשה עוד משו יפה, שיהיה לך יום נפלא
<<<<<<<<לגלול למטה ולהפעיל את הנגן ואח"כ לגלול למעלה ולראות את התמונות מי ייתן והשלכת... לעולם לא תגיע אל ליבנו! וישרור בו רק הפריחה!! רק טוב לכולנו!! לפתוח רמקולים>>>>>>> תודה רבה

Deerest

New member
אוויר טוב יש שם.

בגליל. האם זה משפיע על תחושת הזמן? אני חושב ש 45 דקות פועל גם לכוון השני, גם בגליל, לא?

יש עוד הרבה דברים טובים שם....

נופים משפיעים על הכל. מראה, חשיבה, דרך, ה כ ל . לכן ביקשתי מטל שתכתוב מהיכן התמונות שהיא שולחת.

Deerest

New member
אופס.

אמרתי בגליל. זה בכלל עמק יזרעאל. בעצם זה על הגבול, לא?

למעלה