בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

נעים מאוד. אני חבצלת מים, בת תיכף 25, ולאחרונה חיי מלאים תהפוכות והתחלות חדשות... אני אשמח להצטרף אליכם. קצת על עצמי: לפני כמעט חודשיים נפרדתי מבן זוגי לאחר שנה וחצי (מתוכן למעלה משנה של מגורים משותפים) - ללא ספק אחת ההחלטות הקשות של חיי. לפני כשלושה חודשים סיימתי את כל המחויבויות שלי ללימודים - ועכשיו אני הבעלים הגאה של תואר B.A בתקשורת וביחסים בינלאומיים. לאחר סיום הלימודים + הפרידה החלטתי שאין לי מה לחפש עוד בירושלים, והחל מלפני שבוע אני תל אביבית, שכרתי לי דירת חדר קטנה וחמודה. מבחינת עבודה - אני עדיין בעבודתי הישנה בירושלים (מזכירה במשרד עו"ד), אבל עוד מספר שבועות אני עוברת לתל אביב, להקים ולנהל את השלוחה התל אביבית של המשרד שלנו. בנוסף - חלו כמה שינויים במערכות היחסים שלי עם חלק מחבריי, חלקם חברים מאוד ותיקים שלי. המון שינויים בבת אחת. זאת אני...

noa128

New member
ברוכה הבאה חבצלת ../images/Emo39.gif

(אין לי אייקון של פרח לבן, אבל מבטיחה למצוא לך תמונה של הפרח "שלך" בבוקר אחר - פחות לחוץ...) איזה יופי של התחלה חדשה
עשית לי חיוך יקירתי. כזה כיף לשמוע על מישהי שעומדת במקום של (לפחות) 3 שערים פתוחים. שמחה שבאת לספר לנו, תמשיכי לעדכן - אני יודעת שלי לפחות יהיה כיף ללוותך בדרך הזו, שגם קשייה הם תמרורים בדרך שלך קדימה. יום טוב,

גריפון

New member
כמה השתחררויות, חבצלת... ../images/Emo65.gif

אביב אמיתי בלב החורף. ברוכה הבאה, מזל טוב, בהצלחה... מה עוד?

ש פ ר ד

New member
זה בדיוק מה שחסר לנו בעיר..

עוד משרד של עורכי דין... סתם,צוחק. ברוכה הבאה אל העיר שבה אין מקום לנוסטלגיה. בהצלחה. ש.

חייבת לשאול

כבחורה שעומדת לעשות צעד דומה - זה לא לבד מדי רחוק מהכל ובלי חבר ועוד בלי שותפים? כדי להבהיר והשאלה תהיה יותר מובנת: אני לא מסתדרת עם הורי. כרגע גרה בבית ומסיימת השנה תואר ואפילו יש לי כבר עבודה.יש לי גם חבר אבל אנחנו לא רוצים לעבור לגור יחד כרגע. אני רוצה בסיום התואר לעבור דירה, אני רוצה לגור לבד אבל חבר שלי (וגם כל אלו שסביבי) אומרים לי שמטורף לגור לבד ושזה מאוד לבד. מצד אחד אני לא רוצה שותפים ומצד שני אני כל כך שונאת להיות לבד. זה כל כך עצוב. הבוקר חבר שלי טס לחול לשבוע וכל כך בכיתי אחרי שהורדתי אותו בשדה תעופה - פשוט כי חזרתי אליו לדירה (כדי לא לחזור הביתה - שבת היום וההורים בבית) והיא הייתה ריקה. אפילו השותף שלו לא נמצא היום! בכל מקרה רק תני לי עוד לאחל לך מזלט - צריך הרבה אומץ לעשות צעד כזה.

noa128

New member
היי בומבומית

אני מסכימה איתך שלמי שמאד חשוב חברה סביבו זה באמת מרגיש לבד ובודד לשכור דירה לבד, שלא לדבר על העומס של לעמוד לבד בשכר דירה בת"א - כך שבמקומך - הייתי מחפשת דירה עם שותפה - וכך את גם לא לבד וגם רחוקה מבית ההורים. ובהצלחה שיהיה גם לך,

הי בומבומית

התלבטתי קשות בשאלה שהצגת, ואלו המסקנות: ההורים שלי גרים די רחוק מתל אביב, וכרגע אין לי חבר, כך שאף אחת מהאופציות לא באה בחשבון. ראיתי דירות משני הסוגים - גם עם שותפים וגם דירות חדר/חדר וחצי. ההבדל במחירים, באיזור שבו חיפשתי, הוא כ - 50 דולר. לא נראה לי משמעותי במיוחד, סה"כ עוד כ- 200 או 250 ש"ח. כך שהסוגיה היחידה שנשארה הייתה סוגיית הבדידות. כשהייתי סטודנטית שכרתי דירות עם שותפים. הניסיון האישי שלי (ורק שלי) מלמד שאם בן אדם מרגיש בודד, זה שיושב שותף בחדר הסמוך לא תפיג את הבדידות שלו. במיוחד כאשר היחסים עם השותף לא כאלו מזהירים. היו לי תקופות שלא היה לי כיף בבית שלי בגלל השותפים, ואז הייתי מסתגרת לי בחדר, ומתבעסת. בטח לא עזר לי להפיג את הבדידות. שורה תחתונה - על פי תפיסתי, בדידות היא משהו סובייקטיבי לחלוטין. לפעמים אפשר להרגיש בודד גם בחדר מלא אנשים. או לחלופין, להרגיש טוב בחברת החבר הכי טוב שיש לך - עצמך. באופן אישי החלטתי שיעשה לי טוב ללמוד להיות עם עצמי, על מנת לפחד פחות ולפתח עצמאות. בכל מקרה - בהצלחה במציאת דירה, לא חשוב מה תבחרי.

למעלה