בוקר טוב לכולם

עדי.פ

New member
בוקר טוב לכולם

לאחרק העדרות קצרה חזרתי ורציתי לברך את כולם בבוקר טוב

ronnymp

New member
בוקר טוב לכולכם - בואו לצ´וטט

אם כולכם כאן , ואם יש לכם מעט פנאי - מה דעתכם לצ´וטט מעט ? -
רוני

רוייקו

New member
הגזמת, אנשים עובדים/לומדים בבוקר

לא כולם מכייפים בעבודה כמוך ... לא שאני מקנא (בכלל לא..
) אבל לא הייתי מתנגד לאינטרנט בעבודה..

עדי.פ

New member
אצלי מצויין

הירידה הפכה לאיטית מאוד מאוד מאוד (קילו כל שבועיים שלושה) אבל אחרי 33 ק"ג אני ממש לא מוטרד (לא אכפת לי שאת עשרת הקילוגרמים הנוספים יקח לי שנה להוריד)

שלגיה**

New member
אני שמחה לשמוע שהירידה קיימת

ועוד יותר שמחה שאתה לא מודאג מהאיטיות,כי הקצב אינו חשוב אלא הדרך והלמידה של ההרגלים החדשים. איך אתה מסתדר עם ארוחות החג? אני ממלאת את הצלחת בירקות מבושלים וסלט וחתיכת בשר קטנה (קציצה,עוף אני לא אוכלת כי משום מה הוא לא מעורר אצלי חשק לאכול אותו,מוזר..) הדבר הכי לא טוב למרות שאין הוא עושה לי נזק או כאב זה שאני שותה תוףך כדי האוכל,אני מאמינה שבגלל שהכל יורד מהר (הטבעת פתוחה) אז אין כאב.. חוץ מזה הירידה במשקל הולכת יופי ובקצב הרצוי ...עדיין שומרת בסוד עד להפתעה.. חג שמייח שלגיה

ורד *

New member
חטא השתיה של שלגיה.

היי שלגיה, אני חוטאת מדי יום את אותו החטא. אני לא יכולה לא לשתות. אני מרגישה שאני נחנקת אם אני לא שותה. גם אצלי לא ניפחו עדיין את הטבעת וזוהי כנראה הסיבה שמאפשרת לנו לשתות מבלי להתענות. גם אצלי הירידה הולכת בקצב הרצוי ולכן הרופא לא ניפח את הטבעת. חג שמח ורד.

עדי.פ

New member
לא מומלץ לשתות יחד עם האוכל בגלל

שתי סיבות: 1. הנוזלים מדללים את האוכל והפאוץ מתרוקן מהר ואין תחושת מלאות ושובע 2. סוגי מזון שונים יכולים לספוח אליהם נוזלים ולהגדיל את הנפח ולגרום לתחושה רעה בפאוץ. אני פשוט שותה הרבה לפני האוכל ומשתדל לדלג על החריף חוץ מזה אני אוכל הכל חוץ מלחם ופסטה שמשום מה גורמו לי להרגיש רע אז ויתרתי עליהם. מה כן, אני אוכל המון ארטיקים דיאטטים (קרח לימון דיאטטי-10 קלוריות לארטיק) לפחות שלושה -ארבעה ביום (40 קלוריות זה ממש לא נורא)

ורד *

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo39.gif

היי עדי הרגשנו בחסרונך. שמחים שאתה שוב איתנו. חג שמח. ורד.

רוייקו

New member
ברוך שובך, עדי.. ההודעות שלך חסרו

בזמן שלא היית... אתה מגיע למיפגש סוף השבוע ??

למעלה