בוקר טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב. מתי הפגישה../images/Emo35.gif

שבת שלום ובוקר טוב לכולם?
מה אתם מציעים, מתי הפגישה הקרובה? מאחלת לכם שבת נעימה טובה ומלאת עשייה. אני סוגרת את המחשב ומכניסה את הראש לספרים. אומנם הפורום הרבה יותר מעניין, אבל איך כתוב בתורה business before pleasure חייבת לסיים קריאה של חומר. (דווקא מעניין) להתראות הערב. ביי ביי יעלי

dani 123

New member
כתבתי לפזי ש..

את מארגנת פגישות אחת לשבוע או שבועיים

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,הרבה בריאות לבימבו

לא רגילה שהיא לא נמצאת ,עם החיבוק והחיוך של הבוקר .הרבה בריאות והחלמה מהירה לך בימבו ,וחזרי אלינו ...אחרת אנחנו עושים מפגש אצלך בבית .

נֵנָה

New member
לבימבו המקסימה הרבה בריאות ../images/Emo140.gif

בשום אופן לא מוותרת על פגישה עמך
היי בריאה וניפגש במהרה

dani 123

New member
בדיחה

Three girls all worked in the same office with the same female boss. Each day, they noticed the boss left work early. One day the girls decided that, when the boss left, they would leave right behind her. After all, she never called or came back to work, so how would she know they went home early? The brunette was thrilled to be home early. She did a little gardening, spent playtime with her son, and went to bed early. The redhead was elated to be able to get in a quick workout at the spa before meeting a dinner date. The blonde was happy to get home early and surprise her husband, but when she got to her bedroom, she heard a muffled noise from inside. Slowly and quietly, she cracked open the door and was mortified to see her husband fooling around with her boss! Gently, she closed the door and crept out of her house. The next day, at their coffee break, the brunette and redhead planned to leave early again, and they asked the blonde if she was going to go with them. "No way," the blonde exclaimed. "I almost got caught yesterday!"

maxima

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב כולם......../images/Emo141.gif

ביום
שכזה אני לא יושבת בבית יוצאת לטייל במרחבי ישראל והפעם מדרימה לאות פריחה בדרום יום ניפלא לכולם

yaely2

New member
מנהל
שתהני מקסימה, מסרי דש לאיריס ירוחם

נֵנָה

New member
מזכיר את המשל עם השועל והעורב ../images/Emo6.gif

ומוסר ההשכל: כשהבוס מתעסק עם אשתך/בעלך, אל תפתח את הפה פן תאבד את הלחם ...

emmy5

New member
עוד בדיחה..קבלתי מפזי LOL

לא להתחכם עם ילדים... ילדה אחת דברה עם המורה שלה על לווייתנים. המורה אמרה שמבחינה מעשית לוויתן לא יכול לבלוע אדם, כיוון שלמרות גודלו העצום, הגרון שלו קטן.. הילדה הקטנה הזכירה שיונה הנביא נבלע ע"י לוויתן.. המורה המתוסכלת חזרה ואמרה שוב שלוויתן לא יכול לבלוע אדם, זה בלתי אפשרי באופן מעשי. הילדה הקטנה אמרה "כשאני אגיע לגן-עדן, אני אשאל את יונה הנביא אם זה נכון." ומה יהיה אם תגלי שיונה הגיע לגיהינום?" שאלה המורה. "אז את תשאלי אותו." ***************************************** הגננת הביטה בילדים מציירים במהלך שעת ציור בגן. מדי פעם היא הסתובבה בין הילדים ובחנה את עבודותיהם. כשהתקרבה לאחת הילדות שציירה במרץ, שאלה הגננת את הילדה מה היא מציירת. הילדה ענתה "אני מציירת את אלוהים." הגננת עצרה וענתה "אבל לא יודעים כיצד נראה אלוהים." הילדה, מבלי להסיט את מבטה מהציור אף לא לרגע, ענתה: "עוד דקה ידעו."

dani 123

New member
ועוד אחת

Get A Hot Mamma! A 92-year-old man went to the doctor to get a physical. A few days later, the doctor saw the man walking down the street with a gorgeous young lady on his arm. A couple of days later, when the old man had an appointment with the doctor again, the Doc said, "You're really doing great, aren't you?" The man replied, "Just doing what you said doctor, 'Get a hot mamma and be cheerful.'" The doctor said, "I didn't say that. I said you got a heart murmur. Be careful!"

dani 123

New member
ונוספת

There were two men who went into a company to apply for the same job in a factory in Dublin, Ireland. One was an Irishman and the other was an Irish-American. The supervisor said, "I'm going to give both of you a test. Whoever gets the best score on the test will get the job." The two men went off to another room to take the test. The supervisor collected the tests when each man finished. He went over them then called the men into his office one at a time. When he talked to the native Irishman he said, "I'm afraid I had to give the job to the Yank." The native Irishman replied, "I can't believe it! I'm from this country. I should have the best chance. What makes him have a better chance?" The supervisor explained, "Well, on question #28 the Yank wrote down, 'I don't know,' and you wrote down on your test, 'I don't know either!'"

חייםלוי

Member
מנהל
תרגום

היו שני אנשים שפנו לחברה כדי להציע מועמדות לאותה משרה בבית חרושת בדבלין, אירלנד. אחד היה אירי והשני היה אירי אמריקאי. המפקח אמר: "אני אתן לכם מבחן. מי שיקבל את הניקוד הגבוה יותר במבחן יקבל את המשרה." שני האנשים הלכו לחדר אחר כדי לעשות את המבחן. המפקח אסף את המבחנים כאשר כל אחד סיים. הוא עבר עליהם והזמין את האנשים למשרדו, כל אחד בנפרד. כאשר הוא דיבר אל האירי המקומי הוא אמר: "אני חושש שאני חייב לתת את המשרה לינקי." האירי המקומי ענה: " אני לא מאמין! אני מהארץ הזאת. מגיע לי ההזדמנות הטובה יותר. מה הסיבה שהוא מקבל את ההזדמנות הטובה יותר?" המפקח הסביר, בסדר, בשאלה 28 הינקי ענה 'אני לא יודע' ואתה כתבת במבחן שלך, גם אני לא יודע!"

חייםלוי

Member
מנהל
תרגום

גבר בן 92 הלך לרופא לבדיקה רפואית . אחרי כמה ימים הרופא ראה את הגבר כשהוא הולך ברחוב עם אישה צעירה יפהפיה תלויה בזרועו. אחרי יומיים כאשר לאיש הזקן שוב היתה פגישה עם הרופא, אמר לו הרופא: "באמת הולך לך טוב, לא?" האיש ענה: אני רק עושה מה שאתה אמרת לי, קח לך מטפלת לוהטת (mamma זה גם שדיים) ותהיה שמח". הרופא ענה: "לא אמרתי את זה. אמרתי ישלך רשרוש בלב. תהיה זהיר!"

חייםלוי

Member
מנהל
תרגום

שלוש נשים עבדו באותו משרד אצל אותה בוסית. הן שמו לב שבכל יום הבוסית עוזבת את העבודה מוקדם. יום אחד החליטו הנשים שכאשר הבוסית תלך הן ילכו מייד אחריה. היא אף פעם לא צלצלה או חזרה לעבודה, כך היא לא תדע שהן הלכו מוקדם. הברונטית היתה נרגשת להיות מוקדם בבית. היא עבדה קצת בגננות, בילתה זמן איכות עם בנה והלכה לישון מוקדם. הג'ינג'ית חשה בהתרוממות רוח על כך שהיא יכולה לבלות קצת בספא לפני שיצאה לארוחת ערב עם דייט. הבלונדינית היתה מאושרת להגיע הביתה מוקדם ולהפתיע את בעלה, אך כאשר היא הגיעה לחדר השינה שלה היא שמעה קול מעומעם מבפנים.היא פתחה את הדלת לאט ובשקט והיתה נבוכה כשראתה את בעלה משתעשע עם הבוסית! היא סגרה את הדלת בעדינות והתגנבה החוצה מהבית. ביום שלמחרת, אחרי הפסקת הקפה, הברונטית והג'ינג'ית תכננו ללכת שוב מוקדם ושאלו את הבלונדית אם היא תלך אתם. "בשום פנים" קראה הבלונדינית. "כמעט נתפסתי אתמול".

yaely2

New member
מנהל
לחברי הפורום ../images/Emo24.gifיופי לקרוא אתכם

שלום כולם,
אם אתם חושבים שקראתי הרבה, טעות בידכם. מה שכן עשיתי זה
מלאתי יותר את הבטן מאשר את הראש. עכשיו אני מתלבשת ונוסעת ל"הבימה" לראות את ההצגה "הנאהבים והנעימים". על פי סיפור של יצחק בשביס זינגר. את ההצגה המעולה הזו כבר ראיתי לפני חודשיים, חזרתי בלילה ומיד כתבתי פה בפורום שלא תחמיצו אותה חס ושלום, הצגה 10 בכל תחום, אני כנראה הייתי ההודעה ה 36 ואף אחד לא קרא אותי ולא הגיב. מיד אחרי השרשור נסגר. עכשיו אני הולכת שוב עם הכיתה שלי בבר אילן. ההצגה כל כך טובה ששווה לראותה פעמיים (לדעתי) להתראות כשאחזור. יעלי

למעלה