בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
ובדיחה

כיצד להבטיח חיי נישואין ארוכים ומאושרים The Secret of a Long Marriage A couple was celebrating their golden wedding anniversary. Their domestic tranquility had long been the talk of the town. A local newspaper reporter was inquiring as to the secret of their long and happy marriage. "Well, it dates back to our honeymoon," explained the lady. "We visited the Grand Canyon and took a trip down to the bottom of the canyon by pack mule. We hadn't gone too far when my husband's mule stumbled. "My husband quietly said, 'That's once.' "We proceeded a little farther when the mule stumbled again. "Once more my husband quietly said, 'That's twice.' "We hadn't gone a half-mile when the mule stumbled a third time. My husband took a pistol from his pocket and shot him. "I started to protest over his treatment of the mule when he looked at me and quietly said 'That's once.'"

dani 123

New member
ובדיחה נוספת - יעוץ נישואין

After just a few years of marriage, filled with constant arguments, Ralph and his wife, Mildred, decided the only way to save their marriage was to try counseling. They had been at each others throats for some time and felt that this was their last straw. When they arrived at the counselor's office, the counselor jumped right in and opened the floor for discussion: "What seems to be the problem?" Immediately, Ralph held his long face down without anything to say as Mildred began talking 90 miles and hour describing all the wrongs within their marriage. After 5 -- 10 -- 15 minutes of listening to Mildred, the counselor went over to her, picked her up by her shoulders, kissed her passionately for several minutes, and sat her back down. Mildred just sat there -- speechless. Ralph was staring in disbelief at what had just happened. The counselor said: "Your wife NEEDS that at least twice a week!" Ralph scratched his head for a moment and replied: "Well, I can have her here on Tuesdays and Thursdays."

misu007

New member
בוקר טובלכום דני כל הכבוד לך../images/Emo35.gif

אבל איפה התירגום לא כולם כל כך חזקים באנגלית !!מה עושים ?? שיהיה לך יום טוב

emmy5

New member
בוקר טוב , משו ,דני ..איפה כולם?

דנוש כבר היתה בטיילת? טוב לראות אותך מהבוקר , שמח עם תיק מלא בדיחות ..תודה הנה לכם
טרי וריחני ...

../images/Emo42.gif בוקר טוב - אני מצטערת לא אוכל

להגיע לפגישה מחר, אני צריכה לקחת את אמא שלי לבדיקה מסויימת, לאמא שלי קשיים בהליכה ואני צריכה לקחת אותה.... חבל לי אבל אין ברירה, נתראה בהזדמנות אחרת יום טוב לכולם

pazi66

New member
חונה לרגע, אני מצטער יותר../images/Emo79.gif

חבל, כל כך רציתי להכירך

פזי....תהיינה עוד הרבה הזדמנויות

להיפגש, בפורום שלנו נפגשים לעיתים קרובות. והיום נסענו לטיול בעמק האלה, בדרך נכנסנו לקיבוץ הראל, יש שם גלריה מיוחדת של אמן נגר שאחותי האדריכלית עובדת איתו, בגלריה מוצגות גם עבודות קרמיקה וזכוכית מקסימות ואחת לחודש יש גם קונצרט...יופי של יוזמת שיווק המשלבת ביזנס עם אומנות...אחרי זה נסענו ליקבי "רפא" שליד המנזר, מקום יפיה בראש הר כשבעמק מתחתיו מטעי זיתים מאופק לאופק...קנינו שמן זית משובח, זיתים וריבה ביתית נהדרת, הם מוכרים גם גם יינות טובים, זעטר חריף ןמוצרי קוסמטיקה המיוצרים משמן זית. אם אתם נמצאים בסביבה המקום מומלץ, לאורך כל הדרך של כביש ירושלים בואכה בית שמש יש שלטים צהובים המתווים את הדרך ליקב ולמנזר... קינחנו בארוחה לבנונית במסעדה לבנונית שעל כביש ירושלים....וחזרנו מחוייכים על בטן מלאה

emmy5

New member
יעלוש מה שלומך היום?

צריך מאוד להזאר עם תרופות ..פטריות בעיניים כבר לא יהיו לך.. תרגישי טוב ..אוהבים אותך ...תגיעי לחיפה בריאה

מנורה

New member
בוקר טוב פורום יקר

יום נעים ה
מאירה הרוח פסקה אפשר לצאת ולהנות ולטייל בשמחה. חונה
נפגש כשאחזור לא תמיד ניתן לעשות מה שרוצים יש אילוצים יותר חשובים ומה יותר חשוב מאמא

מנורה

New member
יעלי נו נו נו את לא יודעת שאסור|בוק

לקחת תרופות בחושך או בלי משקפיים?? העיקר שהיתה לך תושיה ופעלת נכונה. רפואה שלמה

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב כולם. יעלינקה ../images/Emo24.gif

אוי איזה סיפור איימים באמצע הלילה
העיקר שהעין ניצלה ... איך את מרגישה עכשיו? שולחת לך חיבוק חם לחיזוק

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

שבת שלום,
ביידיש אומרים"אתה מזדקן מזדקן ותמיד מוסיף ללמוד". הייתי כל כך בטוחה שזו התרופה שלא עלה בדעתי שצריך לבדוק ממש כמו... בטלפון. אני מחייגת חיוג חוזר ומגלה שבטעות הגעתי למישהו אחר. הייתי כל כך בטוחה בעצמי ששכחתי שבינתיים הספקתי לחייג עוד צלצול. ככה זה היה פה, בחיי ראיתי את עצמי בדמיון בלי עין אחת
מקווה שתעבור עליכם שבת נעימה וכל טוב, יעלי

ora11

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

יעלי תרגישי טוב ולכולם יום נעים וחמים.

zigd

New member
בוקר טוב ושבת שלום

בוקר טוב ושבת שלום . זה היום לצאת לטיולים ורצוי באזור הצפון , אין יפה ממנו בעונה זו של השנה , ולכל המצפינים , כאשר תעברו ליד מעלות אימרו שלום . כאן אני גר וכאן ביתי אל מול ההר . המשך יום נעים .

סבאאורי

New member
בוקר טוב לכולם וליעלי נו נו נו

שוב פעם את עושה קונצים??? עכשיו תובילי את האופניים ביד... אמרתי לך שצריך להוציא את הכפית מהכוס כששותים תה... תבריאי מהר ברכות לכולם אורי

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo161.gifסבאאורי, מתה עליך../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

למעלה