בוקר טוב לכולם שיהיה לכם אחלה בוקר ואחלה יום תהנו
• •SeXy GiRl• New member 10/8/04 #2 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif שיהיה לכולם יום נפלא
א אין כמו לולי New member 10/8/04 #4 בוקר(ממש לא..) טוב! סתם החלטתי לחזור לכתוב פה... בשבילי זה לא ידוע מה השעה עכשיו ביום אם צהרים או בוקר... ישנתי ב5 לפנות בוקר וקמתי בשעה 8 איזה סיווט נראה לי שאני זזה לישון עכשיו...
בוקר(ממש לא..) טוב! סתם החלטתי לחזור לכתוב פה... בשבילי זה לא ידוע מה השעה עכשיו ביום אם צהרים או בוקר... ישנתי ב5 לפנות בוקר וקמתי בשעה 8 איזה סיווט נראה לי שאני זזה לישון עכשיו...
• •SeXy GiRl• New member 10/8/04 #8 גם לי היה את זה פעם...../images/Emo4.gif לא יכולתי להירדם עד 5 ובסוף היתעוררתי ב7 בעעעעע ואם אני מתעוררת אני לא יכוהל לחזור לישון... לילה טוב חחח או בוקר טוב נו שיהיה
גם לי היה את זה פעם...../images/Emo4.gif לא יכולתי להירדם עד 5 ובסוף היתעוררתי ב7 בעעעעע ואם אני מתעוררת אני לא יכוהל לחזור לישון... לילה טוב חחח או בוקר טוב נו שיהיה
א אין כמו לולי New member 10/8/04 #6 מה../images/Emo35.gif חשבתי שמצבי הכי קשה שיש מסתבר שעוד אנשים סובלים בעולם!
N necky New member 10/8/04 #7 חחחחחחחחחח והבעיה שאני לא עייף ורוצה משהו יותר גרוע ביום שישי שעבר נשארתי ער עד שעה 3 אחרי הצהריים ואז ישנתי אפילו יצאת לטייל בעיר על הבוקר והלכתי לת"א מה לעשות היה לי משעמם
חחחחחחחחחח והבעיה שאני לא עייף ורוצה משהו יותר גרוע ביום שישי שעבר נשארתי ער עד שעה 3 אחרי הצהריים ואז ישנתי אפילו יצאת לטייל בעיר על הבוקר והלכתי לת"א מה לעשות היה לי משעמם
J jt fan New member 10/8/04 #9 לא ערפא זה מצב אבוד... אני זוכרת שיום אחד דיברתי איתו בעשר בבוקר והוא אמר לי "אני מתחיל להרגיש את העייפות" ואז שאלתי אותו מתי הוא ישן והוא אמר שההוא עוד לא ישן..
לא ערפא זה מצב אבוד... אני זוכרת שיום אחד דיברתי איתו בעשר בבוקר והוא אמר לי "אני מתחיל להרגיש את העייפות" ואז שאלתי אותו מתי הוא ישן והוא אמר שההוא עוד לא ישן..
N necky New member 10/8/04 #11 חחחחחחחחח כן זה היה באותו יום שישי ועוד 12 בצהריים אחרי שאמרתי לך שאני מרגיש את העייפות יצאתי מהבית וחזרתי ב3
חחחחחחחחח כן זה היה באותו יום שישי ועוד 12 בצהריים אחרי שאמרתי לך שאני מרגיש את העייפות יצאתי מהבית וחזרתי ב3
N necky New member 11/8/04 #18 הבעיה היא... שהראש שלי כואב אבל אני לא עייף ואם זה לא חסר אני יוצא מהבית עכשיו
N necky New member 11/8/04 #20 כן חיכיתי ואת לא באת.... ובקשר לשיחת הוועידה חזרתי ורשמתי כמה הודעות וחיכיתי יותר מ10 דקות ואף אחד לא החזיר תשובה אז הייתי חייב לצאת אז אמרתי לספיר לשלוח לכן ד"ש ממני
כן חיכיתי ואת לא באת.... ובקשר לשיחת הוועידה חזרתי ורשמתי כמה הודעות וחיכיתי יותר מ10 דקות ואף אחד לא החזיר תשובה אז הייתי חייב לצאת אז אמרתי לספיר לשלוח לכן ד"ש ממני