בוקר טוב לכולם

Adoushi

New member
בוקר טוב לכולם

סוף סוף, אנחנו חוזרים למסלול. אחרי שלושה שבועות בקנדה, לקח לנו שבוע להתאקלם מחדש אחרי החופש והפרשי השעות וכו'. היה לנו כיף מאוד בקנדה, טיילנו הרבה, נחנו הרבה, ביקרנו אצל המון קרובי משפחה וגם קצת עבודה שהייתה לי בקנדה. הטיסה לקנדה היתה קשה עם לידיא, שלא הצליחה להירדם וכל הזמן רצתה ללכת במטוס ולהתחיל עם אנשים. הטיסה בחזרה היתה יותר קלה משום שהייתה בשעת לילה ולידיא ישנה רוב הזמן והתעוררה רק בשעתיים האחרונות. החדשות הטובות, כשחזרנו ובעקבות שלידיא הפכה להיות מפונקת יותר אחרי שלושה שבועות עם אבא ואמא היא סדרת החינוך שעשינו השבוע ואנחנו רואים תוצאות ביומיים האחרוניםף 1) לידיא עכשיו נרדמת לבד במיטתה אחרי שהיתה נרדמת על הכתף של אבא. 2) לידיא לא מתעוררת לאכול בלילה כבר שבוע אחרי שהיתה מתעורתת פעם או פעמיים לפעמים כדי לאכול. 3) לידיא יושנת כל הלילה ברציפות אחרי שהיתה מתעוררת ובוכה ולא הייתה נרדמת אלא אחרי מסע של 15 דקות על הכתף של אבא. היה קשה בהתחלת השבוע, אבל היא מאוד חכמה ומבינה על מילה שאומרים לה, והיא הבינה שאנחנו אוהבים אותה ואנחנו לא נוטשים אותה לא מחנכים אותה להתרגל לדבר חדש וזה עובד. עוד מלה לגבי הנעליים ומי שפוחד וחושב הרבה על איך הם מסתדרים בלילה עם הנעליים. לידיא בת שנה ואף לילה לא הרגשנו שהנעליים/סנדלים מפריעים לה. היא מתהפכת איתך תוך כדי שינה, היא יושנת איתם פעם על הגב, פעם על הבטן וגם על הצד. כל פעם שאנחנו הולכים לראות אותה היא ישנה בפוזה אחרת. היא גיבורה ומתוקה שלנו. מקווה שאתפנה גם לענות לכך החדשים פה. איהאב

|איקון הצדעה|

"היה קשה בהתחלת השבוע, אבל היא מאוד חכמה ומבינה על מילה שאומרים לה, והיא הבינה שאנחנו אוהבים אותה ואנחנו לא נוטשים אותה לא מחנכים אותה להתרגל לדבר חדש וזה עובד."
שבוע? אנחנו אחרי חודשיים. כל פעם שאושרי קצת חולה/שיניים חוזרים להתחלה.

על סדרת חינוך ודיאטה

ישנם שני דברים שאני חוזרת ומבטיחה לעצמי. האחד הוא : ממחר מתחילים דיאטה והשני הוא: מהלילה מתחילים סדרת חינוך לנטע. והתוצאות? לא ממש מעוררות גאווה. לא ירדתי גרם אחד ואני ממשיכה לקום בלילה כל שעתיים. אתם חושבים שזה בגלל הגיל????

../images/Emo8.gifאני מבינה את לידיא ../images/Emo13.gif

גם אני במקומה הייתי מתנהגת אותו דבר, נו באמת איזה הורים, לקחתם אותה לחוץ לארץ!!!

למעלה