בוקר טוב לכולם:)

Cגלית

New member
בוקר טוב לכולם:)

לא יאומן אבל הצליח לי לישון.. התעוררתי הרגע.. משקה תעציצי עם קפה ראשון של בוקר וזריחה מחוייכת.. אז בוקר נפלא לכולם.. ומיאווו מהחתולות שלי:)

Cגלית

New member
תכוונתי

ששותה קפה וגם משקה תעציצים
.. כמובן הם מקבלים רק מים..

../images/Emo6.gif חחחחחח בוקר טוב

וואי, קרעת אותי מצחוק. להשקות תעציצי זה מאד נחמד. מים או לא מים
אז מצטרפת לבוקר טוב
רוצה לכתוב משהו על "להיות". פשוט להיות. אתמול הלכתי לשיעור השני בבודהיזם, ובשני השיעורים הם דיברו על להיות במקום ללכת עם. כלומר - אם מגיעות כל מיני מחשבות, אז במקום להיסחף איתן ולהקשיב להן, פשוט לציין: הגיעה מחשבה. ולתת לה לחלוף. זה משהו שקצת קשה לי להסביר במילים. למשל, הרבה פעמים מישהו אומר לנו משהו, ואז אחרי שהוא הולך, הסיטואציה חוזרת לנו במוח- ואז, אנחנו בד"כ "משוחחים" עם האדם ההוא (שכבר מזמן לא שם), ומחזירים לו את מה שלא אמרנו, ואומרים ושוב חוזרים ואומרים וכו'. האפשרות של "להיות" היא לשים
שהמחשבה על הסיטואציה חזרה אלינו, לחייך (את החיוך, אני מוסיפה כרגע) ולהמשיך הלאה. בלי להיקלע מחדש אל תוך הסיטואציה.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

ו... בוקר טוב לכולנו
מחכה לי עוד חצי שעה שיעור נהיגה
ואחרי זה עובדת עד 16:00 ואז באה לנקות ולסדר וכביסה וכל העניינים הללו בבית כי מחר אני אהיה מותשת לחלוטין.

בוקר טוב

האמת גם אני בדיוק עם הקפה ראשון של הבוקר ואם מדברים על חתולים החתולים שלי כבר עושים סינפוניה

BellA עלמה

New member
בוקר אור

אני עדיין לא שתיתי את ה קפה של הבוקר. היום אני כנראה עוזבת את העבודה
. על הלהיות. אכן גם בצ'י קונג (סוג של טאי צ'י) מלמדי אותנו פשוט להיות בלי לעשות כלום , בלי לנסות לשנות. זה דבר שמאוד קשה למיינד שלנו שתמיד נמצא באי שקט. למשל בהרפייה אנו בודקים איפה הגוף שלנו, איפה לא נוח לו בלי לנסות לשנות פשוט להתחבר.

Neora Barak

New member
עלמתי נשמתי- שמחה לקרא ..

אני מבטיחה לך, שמעכשיו תהיי פנוייה יותר נפשית ופיזית, למצא משהוא שאת באמת הכי הכי אוהבת !!! עכשיו השליטה בידיים שלך לחפש מה שמתאים לך, האמיני בעצמך עלמתי- והכל יבא !! צאי ליום הזה- וברכי את ההזדמנות שבו. בהצלחה !!!

BellA עלמה

New member
האמת שזה די מפחיד אותי

1 איך בכלל אומרים דבר כזה לבוס? 2 מה יהיה הלאה? (זה הכי מפחיד)

Neora Barak

New member
נורא פשוט עלמה, נורא פשוט

בקשי איתו שיחה אישית, אם יש דבריםם במקום העב' שהפריעו לך ואת חושבת שיש סיכוי שבעקבות השיחה ישתנו, אימרי לו בפרוט, אם לא, וזו הייתה תחושת אי נוחות אישית שלך, שלא שייכת למקום העב' אמרי לו שאת עוזבת מסיבות אישיות. לפי החוק עלייך להתריע עזיבה לפי חישוב של יום עבור כל חודש שעבדת, בכל מקרה- אין לך מה להפסיד, רק להרוויח, !!! אם אלו דברים שיוכלו להשתנות שם, אולי יתחשבו בדעתך, ירצו שתשארי, וישנו, ואז יהיה לך יותר נעים, - ואם לא, אז להשאר במקום שעושה לך רע, זה ממש לא לעניין. לכי בראש מורם לשיחה, זכרי, מהיום את מתחילה לקחת ממש את השליטה על חייך. והכל יהיה רק לטובה.

BellA עלמה

New member
עשיתי אבל גם לא ממש

הודעתי לו (לבוס) שאני עוזבת ביום ה' הבא. מכוון ש: א- זה לא כלכך הוגן כלפי הבוס שאני אעזוב בלי לתת לו הזדמנות חהערך מחדש.ב ההורים הבהירו לי שלא יתכן מצב שאני אשב בבית בחוסר מעש. ככה יש לי שבוע לחפש ברצינות. הנה לכם פשרה לא שמחה מהעיניין אבל אין ברירה

פשרה טובה מאד ../images/Emo45.gif

שמחה בשבילך. את בטח מרגישה הקלה מסויימת, שהשיחה עם הבוס כבר מאחורייך.

Neora Barak

New member
בוקר טוף לכולם, איזה כייף לי לדעת..

שיש כאן עוד כמוני עם חתולים, אצלי החמישייה כבר רוטנת לארוחת בוקר, קרני השמש מלטפות כבר את הבית, והשסק על העצים ממול מזכיר את החוץ שקורא..
הבוקר אמור ליות לי מפגש פורום בשאנטי... פרטים בהמשך..
שימו סנדלים, ובגדים פריקיים נוחים, וצאו לטייל, שווה אפילו להבריז מעבודה, לימודים, או כל מטלה אחרת ביום כזה.. תעשו חיים
בוקר טוב לכולם,

setonr

New member
בוקר טוב וזווני-שיהיה כייף לכולם עם

שאנטי ובלי שאנטי.... ביי.

למעלה