בוקר טוב לכולם!!!!

SWEET111

New member
בוקר טוב לכולם!!!!

שלום לכן בנות מקסימות! כאמור אני מעדכנת אני כבר שלושה שבועות עם הכדורים ומרגישה נהדר. לא עצבנית לא בוכה לא מקטרת.מסדרת את הבית באהבה מטיילת עם התינוק שלי בכייף ולאט לא כמו פעם עצבנית שלא יודעת איך הגעתי למקום שבו הייתי נמצאת 7 חודשים אומללים. מדברת בנחת וכל התכונות הטובות שהיו לי. כאמור גם אספתי דואר (אחרי שלושה חודשיים שלא לקחתי מהפחד) ו...דיברתי עם העוסית שלי והיא סידרה לי 3 שעות שבועיות מטפלת כך שאני יכולה לנוח\סידורים. כמובן שישנם בעיות למניהם אבל כאלו למי אין?? אני שמחה
ותודה לכן בנות מקסימות אם לא הייתן כאן למעני בטוח לא הייתי כותבת את השורות הללו. יום טוב ואשמח לעדכן אותכן

../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד לך

רק תזכרי כל הזמן - שאת זו שהודית בבעיה - ואת זאת שהוצאת את עצמך ממנה. כל הכבוד על האומץ והכוח.

daldan

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע את האופטימיות מבין השורות (מודה שעומדות לי דמעות בעיניים). זה נשמע נהדר שתקבלי מטפלת לכמה שעות, בהחלט יתן לך אויר לנשימה. מחכה לעדכונים שלך

מאוד משמח ומרגש! שמחה שעזרנו

אבל את היא זו שעשתה את העבודה האמיתית! תהיי בטוחה בכוחות שיש לך - ויש לך המון!!!! אל תפסיקי להאמין בעצמך! וכמובן - נשמח לשמוע ממך עוד (את יודעת, דברים "רגילים" של נשים...)

SWEET111

New member
תודה רבה לכולכן!!!

נכון שאני עשיתי את העבודה .אבל בלעדיכן ובזכות הפורום הזה. הייתי שוקעת .לכן זעקתי לעזרה הייתי חייבת(בואו נגיד שאם ההיתי זועקת לעזרה ואף אחת מכן לא היתה מתייחסת-אז זה הקש ששבר את גב הגמל). מקווה שהבנתן את כוונתי. אתמול כמעט כל היום הייתי "רווקה" חברה של אחי המקסימה שמרה עליו כמעט כל היום.אז נסעתי לתל אביב .הלא רחוקה מעירי וישבתה ככה סתם על הספסל באבן גבירול יחד עם הבת שלי בת ה19 ש"ברחה" ממני.(כי היא לא רגילה לראות אותי ככה) הרי אני מסמלת בשבילה את הכח ואת חוכמת החיים ואת הכל. (ודרך אגב בשיחה שלנו אתמול היא אמרה לי את זה .וממש רציתי לבכות אבל לא יכלתי."פעם שכולם אמרו לי איזה אמא חכמה וחזקה ויפה יש לך תמיד אמרתי שהם צודקים והתגאתי בך מאוד.כך היא אומרת ומה קרה לך עכשיו מה נהיה ממך?) איך להסביר לה שאנחנו בני אדם? ובטח שאני לא בחרתי להיות במצב שהיה. העדפתי לשתוק . היא ממש שמחה שרק אני והיא ישבנו ככה סתם בלי לעשות כלום שעתיים על ספסל. ורק לראות אוטובוסים או מוניות .שזה תצחקו היה חסר לי...לראות עולם. שהוא קיים. אז הבטחתי לה שאני והילד נגיע לת"א יותר ונהיה ביחד (גילתי את המשחקיה בגן העיר נחמדה מאוד) זהו...דברים קטנים כאלו ...וכל כך גדולים בשבילי. שוב תודה לכן וזה באמת בזכותכן ואני נהינת כל כך לכתוב דברים כל כך משמחים ואופטימים שימשיך כך .ושבת שלום .

SWEET111

New member
ובאמת יש לי דמעות של שמחה..שקראתי

שוב את ההודעות שלכן וגם שלי. אני שמחה שיש אנשים טובים שמשפיעים על חיים של אחרים.

וואו,

נפלא לשמוע ששוב טוב לך
. החיים נראים אחרת מבעד מעטה של דיכאון. רק בשורות טובות

daldan

New member
איזה ילדה מקסימה

איזה יופי שהיתה לך הזדמנות לשבת קצת עם הבת שלך ולשמוע אותה ולהיות איתה. אני עוקבת אחרי ההודעות שלך וכל כך שמחה איתך על האופטימיות והאור ששבו לחייך. אנחנו כאן בשבילך תמיד

איזה יופי ../images/Emo24.gif

לפעמים כימיה פשוטה עושה פלאים (מנסיון). את בדרך הנכונה. עזרת לעצמך ויש לך הרבה במה להתגאות!

משוש30

New member
איזה עידכון משמח!! מדהים איזה שינוי

תרופות יכולות לעשות! רק שימשיך ככה

בלינקה

New member
זה מדהים לקרוא את ההודעות שלך

וכל כך מעודד! נפלא ומרגש להיות עדה לשינוי שאת עוברת, ונעים לדעת שלנשים הנפלאות כאן יש איזשהו קשר לכך.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif על העדכון ועל פתיחת שבוע

מצויינת. אמנם פתחת את ההודעה בשבוע שעבר אבל לא לא הייתי פה, ומאוד רציתי לדעת מה קורה איתך. תמשיכי ככה

למעלה