בוקר טוב לכולם

ran refael

New member
בוקר טוב לכולם

נפתחה גלריה חדשה בפורום בה כל אחד מהחברים יכול להעלות את מיטב עבודותיו שעיבד ועיצב זו ההזדמנות לתת דוגמא אישית ואפילו מעט מוטיבציה לשאר החברים ולמבקרי הפורום הנקלעים לכאן להתרשמות לכל מי שעוסק במקצוע, או מעוניין לעסוק, זה המקום לפרסם ולהציג את עצמכם קישור חם לכניסה לגלריה (בתפריט הגלריות- שורה הכחולה בראש דף הפורום)

174M4R

New member
בוקר מצוין

מותר להעלות כל תמונה שאני ערכתי או שחייב משהו אומנותי?

D2T2S

New member
אחלה

אני מציעה, אם זה אפשרי שיהיה מקום שבו יהיה אפשר כמה מילים לגבי התמונה לידה או ממנה או משהו.. שמתי תמונה אחת. של בובספוג. כן, אני יודעת שבעיקרון זה לא ממש עבודה של פוטושופ והיה לי יותר נוח אם הייתי עובדת בתוכנה וקטורית, אבל בכל זאת- עשיתי את זה מ-0. 100% פוטושופ.... =) הערות בבקשה

D2T2S

New member
קודם כל תודה... =)

דבר שני, היא לא בוצעה בפריהאנד כי אני לא יודעת לעבוד עם התוכנה. רק אחרי שסיימתי את העבודה התבהר לי ההבדל בין תוכנה וקטורית או לא. בכל מקרה, דיי הכרתי את הפוטושופ והיה לי הרבה הרבה זמן פנוי אז זה מה שיצא. בוא נאמר שבהחלט הרבה מהזמן הפנוי שלי ביזבזתי על התמונה הנ"ל... =) אבל אני מרוצה!

ran refael

New member
התמונה באמת נראת נהדר

חבל שאת לא לומדת לעבוד עם פריהנד, היה חוסך לך המון זמן כשהיה לי מעט זמן, אני אהפוך בשבילך את התמונה לוקטורית

iatin

New member
אוווווווף

העלתי תמונה לגלריה ושכחתי לרשום את הכינוי שלי...! שם התמונה: "תמונה ישנה שלי..."חוצמזה אני מודע לגזירה הלקויה שיש לי שם! והקו באמצע הוא בכוונה, אז עליו בכלל אין על מה לדבר ^______^

iatin

New member
אררר

זה נקרא "עבודה ישנה שלי..." סליחה על ההצפה T_T

למעלה