היי איש יקר
למרות שאין לי בעיות גופניות כלשהן(בכל אופן,לא לפי מה שידוע לי) גם אני לפעמים מרגיש "זקן". אבל זאת כנראה רק עניין של הרגשה ואפשר לעבוד על כך באמצעים שונים. אני בהחלט מבין שנסיבות גופניות עשויות לגרום ללחץ וחרדה הגורמים מצדם לתחושת עייפות וחוסר חיוניות ומכאן לתחושת זקנה. גם כאשר לא ממש קורה שום דבר מרגש בחיים תחושת הלאות הזאת עשוייה להשתלט.ניתן בהחלט להלחם בכך. זה התפקיד שלנו להכניס את החיוניות בדברים. איש איש לפי דרכו ויכולתו.איש איש לפי דמיונו הטוב. אני מניח שלכל אדם יש לפעמים תחושת שחיקה בחיים,אפילו לצעירים. ייתכן ויש בכך כדי להסביר את הבריחה של צעירים רבים אחרי צבא לכל מיני מקומות רחוקים,כאילו הם מבקשים להשיל מעליהם את עול האחריות שלהם כמבוגרים לאחר שנאלצו לקחת אחריות רבה מגיל צעיר,גם על עצמם, גם על אחרים. (רוח מדבר,האם יש לך רעיונות בנושא זה של החיוניות והמלחמה בתחושת העייפות?בוא ננסה לפתח דיון מעניין בנושא זה.) בכל מקרה אני מקווה שהעניין עם הכדורים הסתדר ואתה מרגיש טוב יותר עם הכדורים החדשים. שיהיה לך טוב ותרגיש צעיר ורענן ושישובו אליך כל כוחותיך ונזכה לראות ולשמוע ממך פה יום יום. אמן.