בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

זאת אני, נטע, רק עם כינוי חדש. (ולא אפרט כי אני חושבת שהכינוי כבר אומר הכל). רק רציתי להגיד, בקשר למפגש המתוכנן, שגם אני מסכימה ואשמח להכיר עוד אנשים מהפורום הזה. וגם אני, כדעת הרוב, מעדיפה את ה- 29 לחודש. ביי בינתיים. נטע - שהחליטה להתחיל מחדש. (ומקווה שההודעה הזאת תעבור, בניגוד לקודמתה)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לא נותר אלא להגיד ../images/Emo49.gif

ולפעמים אין ברירה אלא לעשות בדיוק את הדבר שמפחיד כדי לראות שהפחד ממנו בא ממקום ומזמן אחר.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מדובר

על החשש מלהכיר מקרוב, שמא תפגעי שהוא מאוד טבעי, אחרי שאכן נפגעים מגיל צעיר, מאדם שאמור היה להיות מקור לבטחון ורוגע.

אני חושבת שכבר עשיתי את הצעד

כך שזה לפחות לא משהו חדש. כבר פגשתי והכרתי אנשים מקסימים מהפורום. ואשמח להכיר עוד.

((((((((((((((נטוש)))))))))))))))))

את יודעת כמה חסרת לי בסוף השבוע???????????????????????????? ה-מ-ו-ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקני כבר מחשבבבבבבבבבבבבבבבבב (ותתקיני איי סי...)! אני אוהבת אותך לא משנה באיזה שם את מופיעה... ילדה (שמתגעגעת לנטע)

../images/Emo9.gif

כיף לדעת שחסרתי לך. ותראי, רציתי לשמור מרחק קצת מהפורום (לא שכל כך רע כאן, אלא להפך זה יותר מידי מפתח תלות) ואני לא יכולה. בכל הזדמנות אני כותבת שוב ושוב. כן, האינטרנט חסר לי מאוד בעיקר בלילה. היה לי לילה לבן ולא היה לי עם מי לחלוק אותו. מקווה שעוד השבוע אקנה מחשב. שלך, נטע

שם ים

New member
גם לי חסרת.

אחלה שם בחרת לך. תקראי את ההודעה שלי על הנופש שהיה. יש שם משו בשבילך. אוהבת עד מקסים. שם ים

קראתי, תודה!

ו... מה, את רצינית????? באמת צעקת את השם שלי? וואוו, אני ממש... לא יודעת מה להגיד... מאוד מביך....
כן, אני מאוד אוהבת רכבות הרים (בעיקר מוחשיות, לא מטאפוריות), ובהחלט יכול להיות שבגלל זה אני משתמשת בהן גם בתור מטאפורה. יאללה, עוד מעט נגמר עוד יום עבודה. נכנסתי עכשיו לאתר של דפי זהב והוצאתי משם כמות אדירה של מספרי טלפון של חנויות מחשבים. כפי שכבר כתבתי, אני מקווה שבקרוב יהיה לי מחשב וגם איי.סי.קיו ואוכל שוב לתקשר איתכם. ביי בינתיים, נטע

למעלה