בוקר טוב לכולם!

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
בוקר טוב לכולם!

..אני כאן.. ואני מבועסת.. הכל נכנס!!! אמנם בכמויות יותר קטנות אבל.. אני בקושי מרזה. קצת מאוכזבת.. פנינוש נשמה טוב את!! תודה על ההתקשרות שלך איתי.. רומי מה שלומך? בגלל זה אני לא ניכנסת לכאן..אני לא מרגישה שיש לי טבעת שמשהו מגביל אותי בכלל למרות שאני אחרי הצרה.. יכול להיות שהיא התרחבה? אני מודאגת.. בלי הקאות או אפילו תחושה כזאת.. למרות שאולי בגלל שאני אוכלת דברים רכים רק( אוכלת גם סלט חופשי).. לא יורדת. כלום. נאדה... לירי אני מאוד מאוד שמחה בשבילך שסגרת שלושים- הלוואי עליי... אני מאוד אשתדל לרזות- אני רוצה להיות רזה אבל קצת התיאשתי... אוכלת כמעט הכל חוץ מלחם ובכלל כל מה שעשוי מבצק כולל פסטות למיניהם, אוכלת קצת בשר-קציצות מאז הניתוח הלך לי התאבון לאכול בשר בכלל.. אוכלת סלטים- לא הרבה לרוב אוכלת פירה עם משהו.. הפסקתי לאכול יוגורטים ודברי חלב- אני חושבת שזה גורם לי לקוצר נשימה לפעמים... ברור שמישרואה אותי שלא ראה מזמן מרגיש בשינוי אבל בכל זאת.. לא דרסטי. אני קוראת את כל ההודעות שלכם ואני בעיניינים פשוט יש לי קושי להגיב (בעיה טכנית) מאוד מצטערת שלא היתי במפגש באיכילוב-גם בגלל הלימודים וגם בגלל שאולי לא ירדתי מספיק .. תחושה נוראית.

RomiVais

New member
בוקר מצויין ליה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך שוב איתנו - ברוכה השבה!!
אל תהיי מבואסת!!!! אני באותו מצב כמוך. ל-ה-כ-ל!!!! יש פיתרון. אני קולטת שאני צריכה עוד ניפוח וזה מה שאני הולכת לעשות. אולי גם לך לא סגרו מספיק? בכל מקרה, כואב לי שאת לא רוצה שנראה אותך (זה הרושם שקיבלתי) בגלל שלא ירדת מספיק.
גם אני לא יורדת מספיק ואני עדיין מראה את פרצופי "ללא בושה"
(טוב, נו......... כמעט ללא בושה
) מה קורה עם הספורט? את עושה? אולי אם תגבירי פעילות גופנית, תרדי קצת יותר. כי לפי מה שאת אומרת - את אוכלת בסדר גמור - לא מעבר למה שמותר!!!! אני זוכרת אותך מיד אחרי הניתוח וכבר נראית טוב - וגם לא ראו עליך כמה ששקלת (בזכות הגובה). אז תתעודדי את בדרך להיות דוגמנית צמרת
ואל תשכחי את השופינג הענק שמחכה לכולנו בקיץ 2002
שיהיה לך אחלה יום ושבוע מקסים ת-ת-ע-ו-ד-ד-י י-ק-י-ר-ת-י כולנו אוהבים אותך פה!!!
רומי

נושנושי

New member
היי ליה

אל תהיי מבואסת תחשבי שלפני הניתוח לא היית יורדת את מה שירדת עד עכשיו ותמיד לחשוב חיובי בכול דבר בחיים אין לנו ברירה אלא רק להמשיך לחייך ודרך אגב החיים יכולים להיות יפים גם כשאתה בן אדם שמן

למעלה