בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

ראיתי כאן שהכנתם מין קרם (רואיל איסינג?) אפשר לקבל הסברים על הקרם הזה? מה צריך לקנות איך מכינים האם הצבעים אלה צבעי מאכל שעורבבו עם הקרם? ועם איזה כלי עבדתם על מנת ליצור את הצורות האלה
תודה רבה פלפלת
 
כן, זהו רויאל איסינג

מכינים אותו מחלבון (אני משתמשת בחלבון מפוסטר שאני קונה בכמויות גדולות, אך אפשר להשתמש גם באבקת מרנג של wilton או באבקת אלבומין). לאבקה מוסיפים מים - לפי ההוראות שעל האריזה. לשניהם מוסיפים אבקת סוכר (אני משתמשת ב"גלעם"), בערך 250 גרם לחלבון אחד. אפשר להוסיף גם לימון ו/או תמציות טעם. מוסיפים אבקת סוכר עד שכאשר מרימים את כף הערבוב הקרם נופל לאחר כמה שניות. אם הקרם דליל מידי - הוא יברח מהביסקוויטים, אם הוא סמיך מידי אי אפשר ליצור את הדוגמה. שמים קרם עם צבע מאכל (היום אני משתמשת רק בצבעים טבעיים) בבקבוק לחיץ (לילדים) ומזלפים בדוגמה. בעזרת קיסמים יוצרים את הדוגמה המיוחדת. אסנת
 
תודה על ההסבר המפורט

אפשר לדעת מה טווח המחירים של אבקת המרנג או אבקת האלבומין? (אני צריכה רק כמות קטנה) תודה שוב
 
אין לי מושג, עוד אפשרות:

לפסטר לבד את הביצים: שמים ביצים שלמות, בקליפה, במים בטמפרטורה של 60 מע"צ ל-3 דקות. כך מפסטרים אותן. אסנת
 
למעלה