בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

אני מבקשת שנשא תפילה בליבנו עבור החטופים והחיילים אשר נמצאים בעזה. שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מי יתן ויחזרו בשלום.

סדנה/קבוצת תמיכה להורים

לילדים "רגילים" עם אחים קטנים יותר שאובחנו בספקטרום. קטרין,אבקש לנעוץ. פניתי לבית לורן בבקשה לראות אם יהיה ביקוש מצד הורים לגבי התמודדות עם ילדים נוספים בבית, כאשר הקטנים מאובחנים בספקטרום. הכוונה היא לפתוח,באיזור המרכז, אם תהיה היענות, קבוצה מקצועית עם מנחה מהתחום על התמודדות עם האחים הגדולים ופתרון בעיות והצגתן- איך להסביר לאחים הגדולים שאוהבים אותם לא פחות מהקטנים מה עונים ל"למה אני תמיד צריך לוותר לו?" וכו'. מי שמעוניין בקבוצת תמיכה כזו, מתבקש לשרשר להודעה זו, כדי שנוכל לראות האם מעונינים די אנשים לפתיחת סדנה חד פעמית או לקבוצת תמיכה לנושאים הללו.

ברק51

New member
ליצן קטן שלי, אולי...

תרקוד ותעזור גם לי? מתעניין/ת בסיוע ומתן טיפול לילדים ומבוגרים בעלי לקויות רגשיות/תקשורתיות, קשב וריכוז ? הומור ומוסיקה מדברים לליבך ? בוא/י ללימודי הסמכת מטפלים בהומוריקה™ - ויש לך מקצוע חדש ומבוקש. הנאה, סיפוק ואתגר במקצוע אחד! קורס הכשרה למטפלים בהומוריקה™ - שימוש בהומור, מוסיקה וליצנות טיפולית בליקויים רגשיים תקשורתיים. הקורס המעמיק והמקצועי ביותר המאגד בתוכו את מיומנויות השימוש בהומור ומוסיקה כטיפול בילדים ומבוגרים בעלי ליקויים רגשיים - תקשורתיים. האוניברסיטה הפתוחה ומכללת מירב – ביה"ס לרפואה משלימה מבית "מכבי טבעי" באמצעות מיטב המרצים בתחום פתחו לראשונה בישראל לימודי הכשרה ייחודיים לשיטה. הלימודים בהיקף 300 שעות יכללו גם סטאז' מקצועי במוסדות שונים ובשילוב עמותות מקצועיות ובנוסף לעומדים בבחינת ההסמכה תינתן תעודת מטפל רשמי מטעם עמותת הומוריקה. לקבלת פרטים נוספים ונושאי הלימוד היכנסו ללינק המופיע מטה. מס' המקומות מוגבל!

למעלה