בוקר טוב לכולם.

keren1

New member
בוקר טוב לכולם.

סוף סוף יום ראשון. איזה סוף שבוע עברנו. ביום שישי הייתי בעבודה, זה התחיל טוב אך לאט לאט נעשה רע ובסוף היום זוועה. ב 7:30 טלפון מאמי שלושתם חולים. דניאל כבר יומים (לא חדש) אבל מתן ושני קמו עם חום ומשתעלים ולא יכולים לבלוע. טוב הולכים לרופא. ב 10:00 היתה הקפצה. בעלי ואמי לקחו את 3 לרופא. וצריך לקחת את דניאל לספירת דם וכו´. הייתי חייבת לטוס הביתה להיות עם הקטנים. אמא שלי היתה צריכה לצאת לכמה שעות. עם חלוף השעות גם אני הפסקתי לתפקד. צמרמורות קור כאב גרון (להמשיך?...) בקיצור הורי ואחותי היו אצלי ולאט לאט הבינו שבעלי לא יוכל להתגבר על שלושה ילדים חולים ואמם. בערב הוחלט שאמי נשארת. השאר חזרו לצפון. ארוחת ערב היה קצת מעבר למה שהיה אפשר לקוות. כולם חולים ומקטרים. הלילה זוועה אך בשבת המצב השתפר. בקיצור היום יום ראשון אני בעבודה. דניאל סוף סוף הלכה לגן. שני הלכה למשפחתון ומתן היחיד שנשאר עם אמי. זהו. אפשר להחתים עצומה על שובו של הקיץ...... יום טוב והרבה תה. (אני שותה בזוגות זוגות)

טל של 4

New member
קרן בוקר טוב!

אפשר קפה, לא אוהבת תה!! כל הכבוד לאמא שלך תתני לה
בשמי. כבר שמענו שהיא מדהימה, והנה הוכחה נוספת! למתן תשלחי איחולי החלמה מהירים והלוואי שגמרת עם המחלות עד החורף הבא.

keren1

New member
תודה על האיחולים.

אני עכשיו הולכת להכין קפה. איך את שותה? אני אשפוך על המקלדת כך שתקבלי חם ורותח. לגבי אמי. אין אחת כמוה. היא המלאך השומר שלנו. זה דו סיטרי אצלנו. מה שהיא מבקשת היא אפילו לא צריכה לבקש היא תקבל. לגבי המחלות. אני לא כל כך בטוחה שסיימנו איתם. הרי עוד מעט פורים. שמעת על ילד בריא בפורים? אני לא! וגם בעלי אוטוטו יוצא למילואים. נראה לך שהוא יהיה בריא.I DOUBTIT.

דבר ראשון איחולי החלמה ../images/Emo95.gif

אני מקווה שכולם יבריאו מייד ויחזרו למלאכת הפיכת הבית לאי חורבות ובקשר למילואים אני כל הזמן במילואים אז אם אתן רותות לשאול זה הזמן והמקום יש לי 2 גרסאות לגבי המילואים גרסאת השיווק וגרסאת האמת נראה איזו גרסא תרצו לשמוע

טל של 4

New member
בוקר טוב יושבי...

את גירסת השיווק אנחנו שומעות כבר שנים.... אז קדימה תספר לנו את האמת..... תודה!

keren1

New member
רחמנות...חכה רגע אני מוציאה את

הדלי לאסוף את הדמעות.... נו באמת יושבי. זהו אתה "זקן". לפי ההגדרה שלי מי שעושה מילואים עדין לו הרוויח את התואר "זקן". ולהיות מוקף בבנות 18 לא נשמע קשה או רע. אני בטוחה שישנם כמה גברים במשרד שהיו מוכנים להתחלף איתך, לא?! שמתן לב בנות. יום אחד יושבי מקפיץ בנות על הברוך שלו (קרנושה תעיד) ויום אחד מוקף בבנות 18 מה הלאה?!

למרות שאין לזה קשר לתאומים.....

לדעתך זה קל???? תארי לך שאת נשלחת מטעם העבודה לעבוד בחדר אחד עם מל גיבסון, בראד פיט, אנטוניו בנדרס ודודי בלסר ואת מגיעה והם כל היום מסתכלים או בטלויזיה או בנירות עכשיו זה עדין נראה קל???

keren1

New member
מי זה דודי

ואני עדין לא רואה את הקושי. אה בעצם כן. איך יוצאים מכזה חדר?

מי זה דודי בלסר????

מי זה דודי בלסר???? זה הבחור מהפרסומת של קסטרו כל פעם שנסעתי בנתיבי אילון ליד הבורסה היכן שהיה מוצב הפוסטר שלו הייתי יכול להגיד לאישתי מה שאני רוצה כל מה שהיא עשתה זה להזיל ריר ולהנהן עם הראש

טל של 4

New member
די, לא יכולה יותר!

במשרד כבר שואלים אותי עם הכל בסדר. בוהה במחשב ונמרחת מצחוק!!

למעלה