קורס הכנה ללידה - "החסידה בדרך" ../images/Emo124.gif
רק רציתי להביא לידיעתכן את מה שביררתי עד כה: הם אכן עורכים קורסים מרוכזים של 3 ימים (בד"כ סופ"ש). הקורס הקרוב יתקיים בשורש בתאריכים 18-20 באפריל והוא כולל: לינה של 2 לילות (חמישי ושישי) על בסיס חצי פנסיון קורס של חמישי בוקר עד שבת בערב הכולל: הרצאות של גינקולוג מתל-השומר הרצאות בנושא טיפול אלטרנטיבי - התמודדות עם הכאב והלידה הרצאות של רופא ילדים על השנה הראשונה לחיי התינוק נשימות וכל השאר (לא זוכרת) למיטב זכרוני התענוג עולה כ-2500 ש"ח לזוג מתאים למי שיותר קל לו ככה מאשר להגיע פעם בשבוע. כמובן שאין לי שום דבר איתם ולא יוצא לי כלום מפרסום המידע הזה. לי זה הכי מתאים כי זו הדרך היחידה שבה האיש שלי יכול להשתתף איתי בקורס כזה (וגם לנפוש קצת ביחד...
בית משלי, ויהיה לא נוח לעשות את זה אצל ההורים כשיום אחד יש עוזרת, והם מגיעים מדי פעם לאכול, ופרטיות לא כל כך תהיה לנו... במידה ובכ"ז זה יהיה אפשרי - עם מי ליצור קשר??? יעל
של האגודה... האגודה לעידוד הנקה או משהו כזה. יש להם אתר אינטרנט עם שמות מדריכות. אני יכולה לברר אצל חברה שעשתה אצלם קורס. אם את מעוניינת, תשלחי לי מסר.
פרטיים. אני דיברתי עם מישהי שנחשבת מאוד מאוד בעיקר בתחום הלידה הטבעית שמה מיכל בונשטיין והיא מרמת השרון. היא מעבירה קורסים פרטיים, אצלה בבית ככה שלא תהיה לך בעיה של פרטיות. תכתבי לי מסר אם את מעוניינת בפרטים נוספים. יש לי עוד כמה שמות שקיבלתי המלצות עליהן, וזה יוצא הרבה יותר זול. (אלא אם כן בא לכם לנפוש יחד ואז המחיר אולי שווה) כוכי