בוקר טוב לכולם

batelav

New member
בוקר טוב לכולם

נעלמנו הרבה זמן המחשב שלנו מושבת ומשום מה לא יוצא לתקן אותו. רציתי לשאול מה זה אוסטאופט והאם אפשר להגיע אליו דרך הקופה? {אנחנו בכללית}. צריך לציין שהפיזוטרפיה שהקופה נותנת אין להם מושג בכלל מקלאב פוט ושחבל על המאמץ. זאת דעתי בכל אופן.

sigis7

New member
הסתכלתי מהי אוסטאופטיה ו...

האוסטאופתיה היא שיטת טיפול ידנית לבעיות שרירים, גידים ומפרקים. היא אינה תחליף לרפואה הקונבנציונאלית אלא דיציפלינה משלימה, המציעה שיטת טיפול נוספת בבעיות הקשורות במבנה ובביומכניקה של הגוף. הטיפול האוסטאופתי, כולל בעיקר שימוש בטכניקות ידניות עדינות, והוא משתמש בשיטת איבחון הדומה לבדיקה רפואית קונבנציונאלית. אלא שבשונה מן הבדיקה הקונבנציונאלית,הדיאגנוזה האוסטאופתית מקדישה תשומת לב ממוקדת, להערכת מערכת השרירים והעצמות של המטופל. בשעת הבדיקה בוחן האוסטאופת את מכלול היחסים הדינאמיים בין חלקיה השונים של מערכת השרירים והעצמות, ולא רק את המפרקים לבדם - הוא מטפל, הן בכאב והן באזורים הקשורים אליו. בדרך זו ניתן להגיע לשורש הבעיה המכאנית ולמנוע את הישנות הכאב. מה זה אומר, האם זה טוב בעבורינו??? אולי שווה לשאול את רושיק (תמר), כי היא כתבה שהם נעזרו בזה, ובטח שווה לשאול ולהתייעץ עם הרופאים שלכם! בכל מקרה אשמח אם תעדכני! המשך יום טוב!

sigis7

New member
לפי מה שבדקתי

באתר של הכללית,כנראה שאכן יש,בכל אופן זה מופיע בין האפשרויות של רפואה משלימה, שהכללית מציעה. http://www.miok.co.il/mamarim2.asp?md=8&sm=2&n=828&tm=812 אולי שווה לבדוק לעומק ,אבל כרגע לא יכולה...

batelav

New member
תודה רבה

אני בהחלט שוקלת לפנות לשיטה הזאת, פשוט עמית לא עומד על רגל שמאל בצורה רגילה אלא נעמד על הצד החיצוני של העקב וזה קצת מדאיג אם כי שמעתי מהרבה בפורום שגם להם היתה בעיה דומה וזה השתפר עם הזמן. הפחד שלי שעמית יתרגל לעמוד ככה ואז תהיה לנו בעיה על בעיה ואולי זה קשור חס וחלילה לניתוח לשחרור של הגידים בעקב שהוא עבר בגיל שמונה חודשים ואולי הניתוח לא בוצע כמו שצריך והיה צריך לשחרר יותר.. אני לא רופאה ואני לא יודעת ממה זה נובע יש לנו תור חודש הבא לדר' בור ואז נראה המעצבן שהיינו אז זה לא הטריד אותו בכלל והוא בכלל לא ייחס לזה חשיבות ואמר בניפנוף יד שיהיה בסדר. ממה נובעת העמידה על הצד מכאבים?

למעלה