בוקר טוב לכולן - איך היה הסופשבוע?

בוקר טוב לכולן - איך היה הסופשבוע?../images/Emo42.gif

מקווה שלכולכם היה סופשבוע נעים. שלנו היה בעיקר משפחתי. חוץ מזה שביום שישי ביליתי עם חברה בקניות בתל-אביב וחזרתי עם שלל רב. דרך אגב - מי שעדיין לא ביקרה בחנות עודפים של נמרוד ברח´ קיבוץ גלויות, המחירים מדהימים. שני זוגות ב- 129 ש"ח, 3 ב- 199 ש"ח. בקיצור היה כייף. שנה שעברה הייתי בהריון בחנוכה ואכלתי סופגניות בשביל כל החיים. השנה אני לא יכולה להסתכל עליהן. שיהיה לכולכן יום נעים

ר-חלי

New member
תודה תודה היה קצר

ביום חמישי מיקה נשארה ילדה בודדה במעון שלה - כל השאר הלכו הביתה חולים ברונכיד, סטרידו דלקת ריאות וכו, קיבלתי ילדה מנוזלת משתעלת ובכינית איזה כייף - עוד בצהריים מהעבודה קניתי ערכת חורף בסופארם טיפות, שמן, וסירופ ובסימן של דחיפת תרופות למיקה עברה לה השבת הלכנו גם לטיפול נרות באוזן מה בניקז לה את הסינוסים ומזה היא למדה לדחוף חפצים לאוזן וניסתה עם גפרור - ירד לה דם מהאוזן והיה מאוד מלחיץ חוץ מזה היה כייף כמו כל שבת אני כבר מחכה לשבת הבאה לא הצלחתי לפתוח עיתון ....

לא הכי הכי ../images/Emo7.gif

הגרון של אריאלי עוד פעם אדום, והפעם זה מלווה בחום גבוה. אתמול הערב בילינו במוקד מכבי בראשון (מקום נהדר), קיבלנו קצת תרופות ו- נקווה שיהיה טוב. החלק הכי עצוב - היום בערב יש לה מסיבת חנוכה בגן, ניקח אותה כמובן אבל לא נראה לי שהיא תשתף פעולה (זה בסדר, הרופא אמר שהיא יכולה להיות ליד ילדים....)

רותי ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo10.gif ונחמה קטנה..

היה לנו אותו מקרה שנה שעברה. הוא היה אחרי מחלה ואחרי 5 דקות התחיל לבכות הביתה. נורא היה עצוב לי. אבל הוא לא הבין מה הוא מפסיד. לי היה קשה יותר. והשנה היה פיצוי בדמות של ילד שמח ומשתתף (מה גם שהיה גדול בשנה ומבין יותר את משמעות החג). אז לחיי חנוכה הבא

למעלה