בוקר טוב לכולן, הייתי מאוד רוצה

רינס

New member
בוקר טוב לכולן, הייתי מאוד רוצה

להתחיל לעצב תכשיטים, רק שאני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל, בחנויות המחירים של החרוזים פשוט יקרים והרבה פעמים נמכרים באריזות, אני אף פעם לא יודעת כמה לקנות וממה ותמיד יוצאת מבולבלת, אז מישהו אולי מכיר איזה שהוא ספר עם הסברים ודוגמאות כדיי שאני יתחיל לקבל רעיונות ואם אתן יודעות על מקום עם מחירים שפויים לצוצרים אני גם אשמח לקבל תודה ויום נפלא

Lורליי

New member
חנויות

ברחוב החשמל בת"א יש מספר חנויות שמוכרות חרוזים בסיטונאות. אני חושבת שהמחירים שם לא רעים.

cckuki

New member
תחביב לא זול

אם את מתכוונת לעבוד בחרוזים תדעי שזה לא יוצא זול בכלל בדרך כלל יותר יקר מחנות אלא אם את מתכוונת לעשות בסיטונאות זה היה תחביב שלי במשך תקופה ועשיתי בעיקר צמידים עד שנהיו לי כל כך הרבה שכבר לא יכולתי לעשות יותר אני מצרפת דוגמא לחלק קטן (איזה כיף שיש מצלמה דיגיטלית )

רינס

New member
יפים מאוד הצמידים, הכנת אותם לשימוש

אישי או מכרת אותם? אני רוצה להכין ולמכור, איפה קונים בסיטונאות?

cckuki

New member
אני לא מכרתי

אבל כמו שאמרו כאן לפניי יש ברחוב החשמל מספר חנויות אני ביקרתי בהם והם אכן זולות יותר אבל לא התאימו לי כמה צמידים כבר אפשר לעשות מחרוזים כחולים? אני רציתי רק אחד..

av_i_va

New member
ספרות מקצועית

אם את באזור רח´ החשמל, שכאמור המקום בו מרוכזים החנויות הגדולות, כנסי גם ל "תחביב לכל עת" חנות לחומרי יצירה אך בעיקר יבואנים של ספרות מקצועית. שם תמצאי ספרונים לא יקרים (35-45 ש"ח) שיכולים להוות בסיס טוב למתחילים. לגבי כמויות. את אף פעם לא יכולה לשלוט על הכמות הרצויה ובכל מקרה רצוי שיהיה לך אוסף משלך, כי כשאת באה להתאים חרוזים או אבנים, תגלי שתמיד "חסר לך משהו..." ואת המשהו הזה תמצאי על פי רוב באותם כמויות עודפות שאת צוברת. המלצה: תתחילי לאסוף אריזות ריקות - בעיקר שקופות. צנצנות מזון תינוקות, בקבוקונים של תבלינים, וכד´ תגלי שהסדר מאוד מקל על העבודה. ואם את לוקחת את העיסוק ברצינות.... יהיה עליך להקדיש מקום קבוע לכך. בהצלחה רבה. אופס... עוד 2 הערות: חנות מומלצת נוספת: משה ברוק ברח´ יפו ת"א (קישור לאתר - בקישורים) וכמובן - מנועי החיפוש למיניהם. BEAD JEWELERY

למעלה