בוקר טוב לכולן וחג שמח

בוקר טוב לכולן וחג שמח

באחד השירשורים ראיתי ששוחחתם על קשירת רונים. האם תוכלו להמליץ לי על מאמר שעוסק בהשפעות ובתרומה של קשירה זו? תודה רבה ויום נפלא

אני דווקא לא...

מצאתי..כן הרבה דברים שעוסקים בכישוף בפונטים שונים של רונים במאסטרים של רונים באלת ובאל הרונים בכישוף שחור עם רונים ברונים וריפוי שמרתי חלק.. יש מאות אתרים וחלקם מעניינים.. אז מה בעצם המונח המדוייק לקשירת רון קמע של רון...באנגלית, אגב?

אהה..שזה כבר אמצע היום כמעט

קמה בשעת טרם עלות השחר ולעיתים ממש לא ישנה.....

אממ מצאתי את המאמר שאת כתבת עומר

חשבתי שקשירת רונים זה "עסק" פשוט שיוכל לסייע לי והבנתי שממש לא כדאי לי להתעסק בזה. תודה יקירה

אם את בקיאה

באלף בית הרוני אז אפשר להתחיל בקשירה אך רצוי להתייעץ בעומר או במישהו אחר שמבין לגבי הבחירות אבל זה תלוי בהקשר ובצורך היום הגיעה אלי חברה שסיפרה שרוצה להכנס להריון ומתקשרת אמרה לה שאין לה יותר נשמות..(יעני אין מצב) מהבנתי ולאחר התייעצות בתקשור, עם יועצי...בין השאר העצמי הגבוה שלי, קשרתי לה ארבעה רונים שיחזקו את הכוחות ויאפשרו להריון להיווצר ושרפנו אותו במקרים אחרים אני חושבת שאולי זה היה מיותר אבל ברונים הקונטקסט הוא הקובע.. אני חושבת שבחיי אלו בגופי זה כיוונו אותי לפתוח ולענות לעצמי על שאלות ולפענח משפטי רונים..לעצמי ולאחרים..וכך התחזקתי בשפה הרונית שבחיים קודמים שלי שלטתי בה הייטב..ואז העזתי לגשת לריפוי בתחילה עצמי ואז לאחרים קשירה ושריפה היו גם הם בשלב השני. תהיי זהירה זה הכל.. ואל תתביישי לשאול ולהיוועץ

מזכיר לי בדיחה -

איש אחד עם יד קצרה ויד ארוכה, נתקל במנורה. כשהוא משפשף אותה - יוצא שד מהמנורה ואומר לו - אתה יכול לבקש שלוש משאלות... אומר האיש - אני רוצה ששתי הידיים שלי יהיו באותו אורך! צ'אק! היד ה"נורמלית" מתקצרת... אז האיש אומר - לא!!!! הפוך!!!! צ'אק - שתי הידיים שלו מתהפכות... ביאושו, צועק האיש - מ-פ-גר!!!! נו, ו---צ'אק!! הוא נהיה מפגר. בקיצור, צריך להיזהר מאוד ממה שמבקשים, אה?

למעלה