בוקר טוב לכולן, זהו היינו היום

סיגל2

New member
בוקר טוב לכולן, זהו היינו היום

ברבנות וגם זה מאחורינו. היה חלק חוץ מזה שזה באמת כמו בסרט נע, מהרב לשיחה אישית עם הרבנית ואחרי שיחה זוגית עם רבנית אחרת וחזרה לרב כדי לקבל הוראות הלאה. היות שהיינו מוקדם בבוקר אז היינו ראשונים וגמרנו תוך שעה וחצי לא כולל את ההמתנה של הבוקר עד 9:00 שאז קיבל אותנו הרב. אתמול היתה לי המדידה השניה וסוף סוף ראיתי איך תיראה השמלה וזה היה ממש מרגש. בחרנו סרט שיהיה על המותניים בצבע בורדו ויש לי שיפון שנפתח מאזור המותניים וגם הגימור שלו יהיה בבורדו. בחלק העליון היתה התחרה שבחרנו והיא כה עדינה ומבריקה שזה פשוט מהמם. עכשיו צריך לחכות למדידה הבאה ב- 14.9 ואז נראה איך השמלה תיראה לאחר התוספות של הצבע, אני כבר רוצה שהתאריך יגיע, אין לי סבלנות.

מזאלונה

New member
הי סיגל, נשמע מקסים! ../images/Emo39.gif

התאריך מתקרב, אל תדאגי... זה עובר הרבה יותר מהר ממה שחושבים!!!

סיגל2

New member
תודה לכן, יעל, אתי ומזאלונה, אכן

הזמן עובר לו מהר, עוד חודשיים החתונה איזה כיף.

שירי71

New member
השמלה, ושאלה:

השמלה נשמעת ממש ממש יפה ועדינה.. השיפון גם. השבוע ראיתי כלה עם פס בורדו וזה עשה את השמלה לכמה רמות מעל... זה היה ממש מהמם. ושאלה: האם אתם רשומים ברבנות בתל אביב? אם כן האם עשו לכם שיחות לגבר עם הרב וכאלה חוץ מהשיחות שלך עם הרבנית? מה זה השיחות הזוגיות האלה?

סיגל2

New member
כן, אנו רשומים ברבנות בתל אביב, ולא

עשו לנו שיחה לגבר עם הרב. הגענו לקחנו מספר ובמזל היינו ראשונים. בהתחלה נכנסנו שנינו לרב ומסרנו פרטים אישיים על עצמנו ועל הורינו (כמו: כתובת, מקום עבודה, היכן נולדנו היכן נולדו ההורים והאם הם ההורים הביולוגיים שלנו) אחרי שסיימנו איתו אני נכנסתי לרבנית וכשסיימתי איתה נכנסנו אילן ואני לרבנית אחרת שדיברה בעיקר על טהרת המשפחה כל מה שאמרה הרבנית השניה לי הרבנית השניה דיברה עליו לשנינו וזהו. זה באמת לא נורא בכלל ואם כל העדים שלכם באים באותו יום (מה שלא קרה אצלנו) אפשר אפילו לגמור עם זה באותו יום, אם לא אז רק אחרי שכל העדים הגיעו לרבנות וחתמו שאתם רווקים.

שירי71

New member
וואו סיגל תודה!

זה נמשע ממש אחלה וקלי קלות כזה וגם שאלה: באיז שעה הייתים צריכים להגיע לשם כדי להיות ראשונים? ושאלה דבילית: איפה זה הרחוב אורי הזה? ואחרונה? לא ביקשו מההורים להגיע? מספיק היה הכתובה? ואיזה רב זה היה?

סיגל2

New member
על לא דבר, שירי, ברצון. היינו שם

ב- 8:30 בבוקר והייינו ראשונים למרות שהיה לנו מספר 3 (היה להם קצת בלגן שהיה לטובתנו) רחוב אורי 1 הוא רחוב צדדי היוצא על פינת דוד המלך. הכניסה הראשית לרבנות היא מדוד המלך והכניסה למח´ הנישואין היא מרחוב אורי 1. אחד ההורים מכל צד צריך להגיע או האבא או האמא עם תעודת נישואין או כתובה של ההורים. אנו נרשמנו אצל הרב צבי בורגן שהיה מאד נחמד אז תנסו להגיע אליו. שיהיה לכם בהצלחה. ד"א עם העדים מגיעים אתכם אתם יכולים לגמור את הסיפור באותו יום.

1Meytal

New member
איזה עולם קטן ! ../images/Emo2.gif

אנחנו היינו מספר 3 ובגלל הבלגן נכנסנו אחריכם
כשהיית בשיחה עם הרבנית ישבתי בחוץ עם בעלך (לעתיד..), וקיטרנו על הרבנית..... הרבה מזל טוב !!

סיגל2

New member
אכן, עולם מאד קטן, תמיד אמרתי זאת

מה היה לבעלי לעתיד לקטר על הרבנית לא הוא זה שנכנס אליה?!
אני מקווה שהלך לכם חלק ומהיר כמו שהיה לנו ואנו כמובן מאושרים עכשיו שכמעט כל נושא הרבנות מאחורינו. הרבה מזל טוב גם לכם!

למעלה