בוקר טוב לכולן, יש לי שתי בשורות

סיגל2

New member
בוקר טוב לכולן, יש לי שתי בשורות

משמחות שרציתי לשתף אתכן בהן. 1. החל מערב יום כיפור הפכתי להיות דודה לשתי תאומות מתוקות שנולדו לאחי ואשתו. 2. מחרתיים אני נוסעת לפראג לחופשה קצרה של שבוע. לא חשבתי שחודש לפני החתונה אכן נוכל לסוע לחו"ל ואכן זה קורה. איזה כיף. 3. הספירה לאחור החלה יש לנו עוד חודש בלבד עד לחתונה, ממש לא להאמין איך שהזמן עובר. שיהיה לכולן יום נעים וטוב.

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif

ותהנו בפראג - זו עיר מקסימה

הילית*

New member
מזל טוב כפול ומכופל !

איזה יופי. חשבתי שהחסידה אמורה להגיע ממש קרוב לחתונה... איזה יופי, יהיה לאחיך ואשתו זמן גם להתאושש (אם אפשר בכלל..) דרך אגב- השגת מחליפה ? לגבי פראג, תהנו. הייתי שם לפני חצי שנה. המקום מדהים (הייתי חוזרת לשם שוב ושוב). מסוג המקומות שכייף ללכת שם לאיבוד...

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo95.gif ../images/Emo95.gif

החלום של דורון זה תאומים (ויש לנו סיכוי די גדול לעניין
) המון מזל טוב ותהנו בפראג (גם לזה יש לנו סיכוי לקראת תחילת חודש הבא...
) מזל טוב ורק בשורות משמחות שכאלה

סיגל2

New member
תודה רבה לכן על הברכות, אנחנו ממש

לא מעכלים עדיין את העובדה שאחי ואשתו הפכו להורים ושאני הפכתי להיות דודה. ואכן החסידה היתה אמורה להגיע קצת יותר מאוחר, אך הקטנטנות האלו כבר מעכשיו החליטו להיות עצמאיות ולעשות מה שבראש שלהן והן יצאו בערב יום כיפור. הן מה זה מתוקות. ואנו מחכים לנסיעה לפראג בכיליון עיניים, כי כולם אומרים לנו כמה שפראג יפה.

שרונס

New member
זה בד"כ גנטי. אם יש הרבה תאומים

במשפחה, בייחוד אם יש תאומים משני הצדדים, אז הסיכוי ממש טוב שיהיו לזוג תאומים. גם אני מאוד רוצה תאומים, אך אין שום תאומים אצלנו במשפחות...
שרון.

למעלה