בוקר טוב לכולן/ם

רחלי1

New member
בוקר טוב לכולן/ם ../images/Emo42.gif

נורא אשמח לקבל המלצות או כתובות בעניין נעליים לחתן... מי שכבר עברה את מסע הכומתה המפרך לרכישת ערדליים לבחור, או שמעה, או נתקלה...וכו´ - כל כיוון יכול לעזור, כי איכשהו שום חנות נעליים שהיינו בה (טוב, הספקנו לחרוש רק את עזריאלי...) לא סיפקה את הבחור. (- "לא אוהב מרובע! לא אוהב עגול! לא אוהב עם שפיץ בקצה! זה מבריק מדי! זה מאט מדי! זה נוח מדי!.....") תודה רבה רבה מראש....

שרונס

New member
ערב טוב רחלי! ../images/Emo29.gif

אמנם לא אוכל להמליץ לך, אך בדיוק הערב אנחנו הולכים לחרוש את קניון מלחה בחיפושינו אחר נעליים למיועד. יש שם הרבה חנויות של רשתות ארציות אז אפקח עין בשבילך. מקווה לחזור עם המלצות... פעם קודמת שהלכנו לקניון לאותה מטרה סגרו לנו אותו בפנים כשמצאו שם מעטפה עם אבקה לבנה... אולי היום יהיה יותר מוצלח... שרון.

רחלי1

New member
שרונס יקירתי ../images/Emo39.gif

איזה יופי לי לשוחח אתך שוב! מזמן לא החלפנו מילים...
בהצלחה בשיטוט - והמון תודה על הנכונות הגדולה לשים עין בשביל שתינו..! שיהיה לך שבוע מצויין, והישמרי לך ממעטפות חשודות (אם כי לרוב מדובר באבקת אפייה...) רחלי

שרונס

New member
הי רחלי! ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

גם אני שמחה לשוחח איתך שוב. החתונה הזאת מוציאה ממני את כל המשאבים והכוחות. די כבר! נמאס לי! עוד קניון ואבדנו... טוב, אז מצאנו נעליים לחתן. אני מוכרחה להזהיר אותך מראש שהחתן שלי החליט להתגנדר ולכן חיפש נעליים בלי שרוכים ועם לכה, מה שנשמע לי רחוק מאוד מהסגנון של בן-זוגך. מצאנו את הנעליים בחנות נעלי רוזי. מה שכן, ראיתי נעליים שיכולות להתאים לסגנון של איתן בנעלי גזית. צריך לפשפש שם היטב בין כל הפלטפורומות, אך ניתן למצוא נעלי גברים יפות ופשוטות. ראיתי גם בפולגת כמה זוגות בודדים לא רעים. אני חושבת שבזאת תמות להן הרשתות הארציות המשותפות לשתינו, ובאופן כללי לא ראיתי עוד נעליים שהתלהבתי מהן. שיהיה לכם בהצלחה ושבוע מצויין גם לכם! שרון.

רחלי1

New member
ת-ת-ח-ד-ש-ו... ../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo45.gif

ותחזיקי מעמד....אני מבינה היטב את טירוף המערכות שאת מדברת עליו....אני בעצמי קורסת....אבל תהיי חזקה, שרון - כמעט סיימת עם הדברים הגדולים, אני צודקת? נשארו לכם עוד הרבה סידורים? - אם כן, אל תהססי להפנות אליי שאלות, כי די ריכזנו מאמצים לאחרונה ואולי אוכל לתרום משהו מנסיוננו המתוזז....(אשמח לנסות!) נשיקות ותודה רבה על הטיפים וההפניות!

shelycat

New member
נעלי חתן

את החליפה והנעליים לחתן שלי (עמית) קנינו בגולף בקניון עזריאלי יחד עם החליפה, אלו נעליים שחורות קלאסיות לא מרובעות מידי ולא עגולות מידי בצבע שחור. סך הכל גולף הם לא חנות נעליים ויש להם בערך 2-3 דגמים קלאסיים שמתאימים לחליפות שהם מוכרים.

רחלי1

New member
תודה רבה רבה על הרעיון! ../images/Emo62.gif

באמת לא חשבתי להציץ בגולף! נשמע הולם ושווה בדיקה בהחלט! תודה, וגם...נעים להכיר!

רחלי1

New member
אתי!!! תחזרי למיטה!!! את חולה!!!

...תרגישי לי טוב כבר, ואני אבדוק גם את אלדו.....

shelycat

New member
תיקון טעות לגבי נעליים ../images/Emo52.gif ../images/Emo5.gif

התבלבלתי וכתבתי שקנינו בגולף התכוונתי לפולגת בעזריאלי. סליחה.

*שיר

New member
רעיון קצת שונה

גם אנחנו בזמנו עברנו את כל אלדו-גזית-המשביר וכו´ ובסוף הגענו בטעות לחנות של דפנה. כן,כן, דפנה. הם מחזיקים שם כל מיני נעלי נוחות תוצרת חוץ, שעבור הגברים הן פתרון מעולה. הן גם פשוטות אבל מאוד אלגנטיות ובעיקר נוחות ביותר. ההעייה היחידה היא שמחירן קצת גבוה (כ-400-500 שקל). בעלי היקר היה מאוד מאוד מאושר מהנעליים האלה ואמר שהן נוחות מאוד מאוד.

רחלי1

New member
שיר, יפתי -

את נהדרת! תודה רבה רבה, אני ממש מעריכה את ההמלצה, ואבדוק את זה השבוע. שוב תודה...

מיה :)

New member
היי רחלי, מה שלומך? ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif

אנחנו קנינו את הנעליים ב"טראק". נעליים יפות, נוחות וזולות-זולות. 200 ש"ח. חנות המפעל שלהם נמצאת בכניסה לשוק הפישפשים (משד´ ירושלים) ויש להם מבחר גדול מאד. שווה הצצה. בהצלחה.

רחלי1

New member
תודה רבה, מיה חמודה! -

כמה טוב לשוחח אתך שוב... - ד"ש לאבי ולבייבי שבבטן!
ואגב, אתקשר אלייך בלי קשר בקרוב, ממש מתחשק לי לדבר אתך!

למעלה