בוקר טוב לכולן/ם הנה עוד שבוע עבר ומתכוננים לשבת
פ פיצפונת77 New member 31/7/09 #2 אכן השבוע טס בעלי היה במילואים ולמרות שחזר כל יום, לא היה פשוט להיות בבית עם הילדים כל השבוע (אנחנו גרים במושב וחייבים אוטו כדי לצאת למקומות) בטח שבוע הבא נתפרע בחוץ..... שבת שלום!!!
אכן השבוע טס בעלי היה במילואים ולמרות שחזר כל יום, לא היה פשוט להיות בבית עם הילדים כל השבוע (אנחנו גרים במושב וחייבים אוטו כדי לצאת למקומות) בטח שבוע הבא נתפרע בחוץ..... שבת שלום!!!
א אמא של ילדה קוראת New member 1/8/09 #3 כבר ערב ../images/Emo29.gif ביום רביעי הבת הגדולה שלי היתה בת 10 חגגנו לה בטיול ביום מלא בהפתעות ומחר אנחנו חוגגים בפארק למשפחה... שיהיה סופשבוע נעים
כבר ערב ../images/Emo29.gif ביום רביעי הבת הגדולה שלי היתה בת 10 חגגנו לה בטיול ביום מלא בהפתעות ומחר אנחנו חוגגים בפארק למשפחה... שיהיה סופשבוע נעים
א אמא לארבעה יהלומים New member 1/8/09 #5 ../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
ר רחלוש29 New member 1/8/09 #6 מזל טוב לבת ה-10 המון אושר בריאות הצלחה בלימודים ובכלל ושיתגשמו כל משאלות ליבך אמן!
פ פיצפונת77 New member 2/8/09 #7 מזל טוב לבת ה10 , שיו זה בטח לא יאמן לראות את הבת שלך בגיל כזה.... מאחלת לה בריאות אושר והצלחה וגם לכם ובכלל לכולם שבוע טוב ומבורך
מזל טוב לבת ה10 , שיו זה בטח לא יאמן לראות את הבת שלך בגיל כזה.... מאחלת לה בריאות אושר והצלחה וגם לכם ובכלל לכולם שבוע טוב ומבורך
H hope35 New member 3/8/09 #9 מזל טוב ליום ההולדת של ביתך עד 100 כ-20. עוד שבועיים גם הבת הגדולה שלי תהיה בת 10.
א אמא של ילדה קוראת New member 3/8/09 #10 ../images/Emo51.gif לכולם על הברכות בשם שתינו ../images/Emo9.gif