בוקר טוב לכולן!! מה שלומכן?? אני

dominogrose

New member
בוקר טוב לכולן!! מה שלומכן?? אני

מקווה שיותר טוב ממני.... יש לי מצבי רוח משתנים... רגע אחד אני צוחקת ומאושרת וברגע שני אני בוכה. רוב היום , אני די עצובה כזאת... אני לא מאמינה שזה ככה השפיע עליי! לא תאמינו מה קרה לי אתמול!!!!! אני שמעתי את השיר "looking back the where we first met" ואני ברוב תמימותי ניזכרתי בפגישה הראשונה של אהובי... שהייתה ממש מיוחדת - תישאלו את תם-תם...!! אז שלחתי לאהובי הודעה בפלאפון אם הוא זוכר את הפגישה הראשונה שלנו... (את ההודעה שלחתי לא באנגלית... אז כתבתי "DATE"....) הוא כנראה ניבהל מהמילה הזאת... וישר אמר שזה לא היה דייט! אבל לא התכוונתי לדייט במשמעות הזאת!!!!!! הכל ביגלל האנגלים האלה שהמציאו מאה פירושים למילה אחת!!!!! הרי אנחנו ניפגשנו.... ולהיפגש זאת אומרת פגישה.... ופגישה באנגלית זה DATE , מה... לא..??? בקיתור - מה שיצא מכל הקטע זה שנורא נורא ניפגעתי ולא הפסקתי לבכות באותו יום!!

מיכל לב

New member
סיווני היי,

מצטערת שאני כותבת באיחור. סיווני אם הוא לא מרגיש כמוך אז כל דבר יכול להתפרש בעיניו כרמיזה רומנטית וזה גורם לו להרגיש שלא בנוח. להזכיר לו את השיר שלכם מהמפגש הראשון יכול בהחלט להתפרש כרמיזה כזו,(אולי אפילו רק כך). הסיטואציה הזו מהווה מבחן לידידות הזו עבור שניכם: עבורך האתגר הוא לשמור על הקשר הטוב תוך שאת מכבדת את הרגשתו.האתגר שלו הוא להמשיך להיות קרוב כמו שהיה קודם ל"וידוי" ולא להסתכל עליך כאל "ההיא שמאוהבת בו"אלא כאל הידידה הקרובה שלו. לא פשוט ויתכן גם שהדברים לא יחזרו לקדמותם אבל סיווני את רק בתחילת הדרך והקשקושים של ה"גדולים" לפעמים נכונים", הזמן עושה את שלו ודברים שכואבים ובוערים היום, יכבו וישכחו מחר. ועד האהבה הבאה, אוהבת מיכל.

dominogrose

New member
מאז מה שקרה.....

לא דיברתי איתו..... אנחנו רגילים לדבר כל יום , אומנם לא בטלפון.. אבל בהודעות בפלאפון ובאינטרנט. אני חשבתי לעצמי שאם אנחנו כבר לא ניפגשים , וכבר לא מדברים בטלפון אז מה הטעם של כל הקשר הזה.... גם אם אנחנו לא חברים , אנחנו ידידים , וידידים אמורים להיפגש מידי פעם.... הוא תמיד אמר לי שהקשר שלנו חשוב לו מאוד , ואני ידידה מאוד טובה שלו! אז אם אני ידידה כל כך טובה למה הוא לא טורח להרים טלפון ולהתקשר??? למה הוא לא טורח לצאת מהבית ולהיפגש איתי?? הוא מתגייס עוד מעט (עוד פחות משבועיים) ואמרתי לו שלא ראיתי אותו הרבה זמן ושהוא עוד מעט מתגייס... אני ציפתי לתשובה - "אז בואי ניפגש..." אבל מה שהוא אמר זה "אז אני אבוא לבקר אותך בעבודה".... אני מאוד שמחה שהוא מבקר אותי לפעמים בעבודה...אבל אם אני רואה אותו רק בביקורים כאלה , אז משהו לא בסדר. איך אפשר לראות ידיד כל כך קרוב פעם בחודש ל 5 דקות???? לו זה נראה די בסדר!! אז אני רוצה שיראה שלא הכל בסדר כמו שהוא חושב!! אני לא יכולה ככה!!! משלשום בצהריים אני הפסקתי לדבר איתו. זה לא כל כך קשה לעשות את זה מבחינת ביצוע כי גם ככה אנחנו בקושי מדברים. אז כשהוא שולח לי הודעות לפלאפון אני לא עונה וכשהייתי באינטרנט אני גם לא עניתי לו... הוא מתחיל להרגיש שמשהו לא בסדר... הוא שאל אם משהו קרה , ולמה אני לא עונה אבל הוא עדיין לא טרח להרים טלפון ולשאול. . .

dominogrose

New member
רק כדי להבהיר דברים....

הוא מתרחק ממני בגלל מה שאני מרגישה אליו. את זה הבנתי מחבר שלו , וקצת ממנו... ההתרחקות הזאת לא עוזרת בכלל! רק פוגעת!

dominogrose

New member
רק חבל שאתם לא עונים קצת יותר מהר..

כי כבר הרבה דברים קרו מאז ההודעה האחרונה שלי.... ונורא רציתי שתייעצו לי בהקדם האפשרי.... אבל זה כבר לא יעזור!

מיכל לב

New member
סיווני היי,

יחד עם אהבתי, נושא הפורום שלנו הוא משפחות חד הוריות ואשמח למקד את התכתובות סביב נושא זה. בכל מקרה, מקווה שהסתדרת, אם בא לך את מוזמנת לכתוב לי למייל. מתנצלת ומקווה שאינך כועסת, אוהבת , מיכל

מכשפה

New member
היי , מה קורה איתך?נרגעת? ../images/Emo24.gif

תעזבי אותו ודי! זה לא עושה לך טוב, גורם לך למצבי רוח, זה קשר לא בריא, את רוצה חבר והוא רוצה ידידות- זה ממש לא מתאים, את רואה שאת נפגעת- אז תחתכי! גם ככה הוא הולך לצבא, ולא תהיו ביחד, אז למה לך? את מאוהבת באהבה, תמצאי מישהו אחר לאהוב, שיהיה פנוי רגשית ופיזית, ושיאהב אותך כמו שאת רוצה! אל תתפשרי! בהצלחה!

למעלה