בוקר טוב לכולן - סופ"ש בדרך

בוקר טוב לכולן - סופ"ש בדרך ../images/Emo13.gif

וסתם שאלה - מישהי מבשלת לפי אהרוני ? כמה שאני לא מסמפטת אותו - מצאתי את המתכונים שלו (להפתעתי) ממש טובים - פשוטים קלים מדוייקים ומאוד-מאוד טעימים . מישהי ניסתה במקרה את קדירת העוף בעדשים שלו? (בספר האיטלקי) אני עדיין מחפשת מתכונים ( ותודה לכל העונות - אבל אני יותר מחפשת מעין תבשיל קדירה - שאפשר לבשל ולשים במקרר- ד"א אפשר לבשל תבשיל קדירה בסיר גדול של מרק - ולא בסיר קדירה?) ד"א אתמול - אחרי כמה ימים לא נעימים , ראיתי שליובלי הקטנה מתחילות לצאת הקידמיות - העליונות (שיניים , כמובן) איזה כיף לנו!!! איזה מתוקה היא עכשיו - כ"כ אוהבת לצחצח שיניים!!!
 

לאה_מ

New member
אני! העוף בעדשים שלו פשוט מדהים!

אחד המתכונים היותר מוצלחים שאני מכירה. ובטח, את יכולה לבשל בסיר גדול רגיל. יוצא מעולה! תהנו!
 

לאה_מ

New member
אם את רוצה מדוייק, תצטרכי לחכות

שאגיע הביתה, אלא אם כן למישהו יש כאן בהישג יד את הספר האיטלקי של אהרוני.
 

my guy

New member
בשר עוף

אם את רוצה קדירה מבשר עוף ופירות יבשים אז אני עושה המון.
 
אני מבשלת לפי הספר הסיני שלו

אני כבר לא פותחת את הספר יותרכי הכל כבר בראש שלי מתוך שינה. באמת יש לו דברים מדהימים וגם התוכנית שלי בטלויזיה בשבת שהוא מלמד אנשים מדהימה לדעתי. ובאשר לתבשיל קדרה (זה המתכון שלי): חומרים: בשר לגולש 3X3 (קוביות). גזר תפוחי אדמה בצל אפונה ירוקה שעועית צהובה כרובית ברוקולי שמיר, פטרוזיליה, כוסברה מעט מלח 2 כוסות ציר מרק (אני אוהבת עוף) ההכנה: לחתוך את כל הירקות גס ולפזר על קרקעית הקדרה ששומנה היטב כמה בכפות שמן מעל הירקות להניח את הבשר ולשפוך את הציר של המרק. להביא לרתיחה ראשונה. לסגור את האש ולפתוח את הקדרה ולראות איפה וכמה נוזלים יש. אם חסר להוסיף עוד ציר מרק קר. לחמם תנור לחום של 180 מעלות. להכניס את הקדרה לתנור (אני מבשלת עוד שעתיים בתנור). זה יוצא טעים נורא. ותלוי בגודל הקדרה (אצלי זה מספיק ליום וחצי) אצלי היא קטנה. טיפ חשוב: לפני שמכניסים לתנור יש לטעום את הרוטב שנוצר ואם לא מספיק מתובל לטעמך לתקן תיבול. בתאבון.
 
איפה אפשר לקנות סיר לקדירה ?

וכמה עולה בערך? וגם תודה !!! יש מתכון שמצאתי על חמין- ספגטי (שכבות של - בצל-תפוא-עוף-ספגטי) - נשמע לי נחמד לנסות (גם אפשר על הגז)
 

zimes

New member
לשים במקרר

אצלינו, העצלנים-חסרי-זמן-וכח, שמים במקרר ה-כל! אם אני מפיקה ארוחה רצינית, ברור שיש דברים שמוכנים דקה לפני ההגשה (מתוזמן...), אבל ליומיום - הכל נכנס ויוצא מקירור (/הקפאה), ורק צריך לחמם בלי לחרב.
 

שירי ל

New member
אהרוני מצויין לטעמי

אבל אני יודעת שיש הרבה שמתלוננים שהמתכונים שלו לא מדוייקים. אוהבת במיוחד את עוגת ריקוטה לימון שלו מהספר החדש, את הספר הסיני וגם את ארוחות ערוכות. לגבי תבשיל- אני הכנתי אתמול תבשיל במיה עם בשר- נתח בשר (כתף 5 או כל בשר לצלי) חתוך לקוביות- לטגן במחבת עד שהוא שחום מכל הצדדים. להוציא. לטגן בצל קצוץ באותו שמן של הבשר, להוסיף במיה במיה טריה- (לקטום את הקצה לשטוף היטב) קופסא קטנה של רסק עגבניות ועגבניה אחת מגוררת. לתבל בהמון כמון, גריל עוף, פפריקה חריפה מלח ופלפל ושום כתוש טרי. מי שאוהב יכולה להוסיף לתבשיל כוסברה קצוצה. להגיש על אורז לבן
 
קיבלתי את הספר של אהרוני "פותחים

שולחן" לא מזמן במבצע שהיה בתחנות דלק. ספר מוצלח מאוד וכבר ניסיתי משם משהו. קדירת העוף בעדשים - כמה דחוף לך המתכון
יש לי את הספר בבית ואוכל להקליד בהמשך היום.
 

ode

New member
מנצלת את ה- ../images/Emo32.gif:למישהו יש

מתכון מנצח למילוי של בורקס?
 

שירי ל

New member
חלבי? בשרי? ירקות?

אני מתה על מילוי של בצל מטוגן, בשר טחון, צנוברים וצימוקים ו מלמעלה רוטב טחינה
 

ode

New member
עדיף לא בשרי

אפשר אחד עם ירקות ואחד חלבי?
 
למעלה