בוקר טוב לכולן(קניה איך המרגש?)

• פותח הנושא thr7
  • פורסם בתאריך

thr7

New member
בוקר טוב לכולן(קניה איך המרגש?)

מקווה שגם היום יהיה ב24 את ה"נעלם" והחידה תיפתר לגבי הקליף אז משיכולה ואולי חולה , שתשים לב. יום שמשי ונעים לכולן.

a d i d a s 2 1

New member
בוקר אוררררררר לכולןןןןןןןןןןןןןןןן

יום טוב והחלמה מהירה לכל החולות....

talytal

New member
לא אוהבת להיות השוטר... ../images/Emo196.gif

אבל כזכור, לפי חוקי תפוז אסור לשים מילים של שירים במלואם. מותר לצטט שורה, בית, אבל לא לשים את כל השיר. זואי ועדידס - לצערי אני אאלץ למחוק את ההודעות עם השירים. סורי.

talytal

New member
חחח, מתוקיזה, לא נראה לי שהכוונה

זה לשים את כל השיר מינוס שתי שורות או בית... לא אני כתבתי את החוקים של תפוז, אבל נראה לי חבל, כי אני יודעת שהם סוגרים פורומים וקומונות על הפרה של הנהלים שלהם. זה פשוט סיכון, זה הכל.

כנ"ל כאן... זה לא כל השיר...

שיהיה בוקר מצויין... ודידושש אוחתיה... צפי פגיעה במהלך היום... חייבת לזוז

talytal

New member
בתכלס יש כאן מקום לשיקול דעת

אני יודעת שבפורומים אחרים מוחקים מיד ובלי אזהרה כל מה שרק מזכיר מעבר על התקנון, כדי שלא תהיה עילה להוריד את הפורום וכו'. אין לי שום רצון שיהיה כאן חשש ממה כן אפשר לכתוב וממה אי אפשר לכתוב, אני פשוט אומרת לכן - אסור להעלות מילים לשירים, כי זה נוגד את חוקי אקו"ם. מכאן והלאה - לשיקולכן. לדעתי לכתוב כמה שורות כדי שאנשים יבינו באיזה שיר מדובר, זה לא פחות חזק מלכתוב את כל השיר מילה במילה, והרבה פחות בעייתי.

thr7

New member
ואם בשירים עסקינן אז:

השיר שעושה לי טוב הוא של להקת אמריקה: i need you like the flower needs the rain you know i need you........

eilati27

New member
HAPPY VALENTINE DAY../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכולן... שיהיה לכן יום מלא באהבה...

talytal

New member
וואי, כמעט שכחתי! ../images/Emo12.gif

רואים שאני לא מסתובבת בקניונים בימים אלה, כי שם יש כל כך הרבה לבבות אדומים, שבחיים לא הייתי יכולה לשכוח...
Happy Valentine לכל האוהבות!
|

../images/Emo23.gifשלום יפות שלי../images/Emo23.gif

והפי ולנטיין למי שחוגגת... המממ גם ולנטיין היה צורר יהודים? מששששלומכן? אני עדיין במאמצים מטורפים להגיע למפגש מחר... תחזיקו אצבעות!!!

וואייי ממש לא התכוונתי לפתוח שרשור

חדש צטערת... סורי, טליטל תוכלי לשרשר אותי לשרשור הבוקר?

למעלה