בוקר טוב לכולן!!!!

ליגי

New member
בוקר טוב לכולן!!!! ../images/Emo20.gif

מה שלום כולן? רכשתי את מתחתנים בתקווה למצוא רעיון לשמלת כלה שלי,ופשוט לא מצאתי כלום כלום כלום,נורא התבעסתי מפני שאני יודעת מראש שתהיה לי בעיה למצוא,כמו כל כלה לעתיד אני רוצה משהו מיוחד שאפילו רעיון אין לי. בקיצור נראה לי שאני אצטרך לשבור קצת רגליים בין חנות לחנות,אני מתכוונת לתפור שמלה,אז מה שאני צריכה זה רק לעצב למצוא את הסגנון שלי. יש לי דיי הרבה זמן(אני מקווה) עד 30.05.02 . שיהיה לכולן יום מקסים,ליגי.

שמלות

היי ליגי, קודם כל בוקר טוב... גם אני ממשכימות הקום והאינטרנט... לגבי מתחתנים, רק שתדעי שאמור לצאת קטלוג חדש בינואר ואז יהיו לך עוד מקורות השראה. לגבי שמלות - נראה לי שבכל מקרה אין דרך להמלט משיטוט בין חנויות, ולו בגלל שתמיד טוב לראות איך גזרות שונות ובדים שונים נראים על הגוף, ולא על הדוגמניות בתמונות. מה שאני עשיתי, ואני חושבת שזה רעיון לא רע, זה לאסוף (לתלוש, להדפיס, לגזור - תלוי מאיפה) תמונות של שמלות שמצאו חן בעיניי, לסמן מה אהבתי (בד, שרוולים וכו´) ולקחת את כל הפקעלך איתי לסיבוב (שעוד לא נעשה, אגב - אני גם במאי ולא נראה לי שאתחיל לחפש שמלה לפני ינואר). זה גם מאפש לי להתמקד באותם מעצבים שאהבתי את הסגנון שלהם, וגם לדעת יותר מה אני מחפשת... בקיצור, נראה לי שאת ואני נחליף חוויות בנושא בזמן אמת !

ליגי

New member
היי להילה ../images/Emo41.gif

תודה תודה ואנא עדכני אותי אם תמצאי משהו ושוב תודה על העצה.

hilalioz

New member
מזל טוב

אז ככה נעים מאוד גם לי קוריאם הילה ואני ואורן חברי היקר גם מתחתנים ביוני 6.6.02 - מתי אתם? אנחנו סגרנו בגני שרונית! אזב לגבי שדות שמעתי דברים מעולים!!!!! לגבי שמלה אני ממליצה לך להתחיל להסתובב ולראות כי אם את הולכת עכשיו את תקבלי מחיר יותר זול על השמלות כפי שידוע כלות של קיץ תמיד יותר יקר - אני כבר סגרתי בעמנואל אני מאוד ממליצה לך ללכת לשם הבדלי המחירים הם עד 1500 ש"ח אם תלכי עכשיו!

שלום וברוכה הבאה.....

הנה. אנסה לעזור. כתבה שכתבתי פעם במתחתנים על שמלות והכנות. בהצלחה ומזל טוב אתי

למעלה