בוקר טוב לכולן

בוקר טוב לכולן../images/Emo42.gif

קראתי בYNET כתבה מצולמת על נועה תישבי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495906,00.html קראתי את אחת התגובות לכתבה אני מביאה אותה לכאן, מה דעתכן בנושא? 10. כשאני רואה אותה, אני מבינה איזה טמטום זה לסגוד לשחיפיות אני ממש כועסת על עצמי בקטע הזה, כי ברור לי שגם אני יותר יפה וסקסית כשאני מלאונת (לא שמנה אבל ממש לא שחיפית. פשוט קצת מלאה). בתמונות שלי בתקופות רזות אני לא מחייכת, ובתמונות שאני מלאה טיפונת אני מחייכת וזורחת. אנשי שיווק ופרסום דפקו לנשים את התודעה לאורך כמה דורות ונמאס מזה ! בשיא הרצינות ! נמאס ! תשבי בפירוש מלאה וזה ממש יפה ! היקף המותניים שלה יותר גדול משלי, ורק לחשוב שאני בוחנת כל יום ומייסרת את עצמי על ס"מ יותר או פחות. כל פרסומת שתציג שחיפית - אני לא אקנה את המוצר שהיא מקדמת על בטוח !!

little moon

New member
אני חייבת לשחרר קצת קיטור בנושא!!!!

באת לי בדיוק בזמן
אני חייבת לספר לכן משהו בנושא הזה... אני שונאת שבנים חושבים שמותר להם להעיר על המראה שלך ולרמוז לך רמיזות כאילו יש בעיה אם איך שאת נראית רק בגלל שאת לא אנורקטית... לפני כמה זמן אמרתי לבן זוגי, בחור מקסים בד"כ, שאני אוהבת יותר נשים קצת מלאות ועגולות מאשר נשים רזות מאוד. התגובה שלו הייתה שכשנשים מדברות ככה הן נשמעות תמיד כאילו הן מקנאות... כלומר הוא רמז בעצם שבגלל שאני לא ממש רזה אני מקנאת בבנות שכן כאלה
רק שתבינו- אני לא אנורקטית אבל בהחלט לא שמנה... 157 ס"מ ושוקלת 54 קילו, זה רחוק מלהיות מלאה, אבל אם אני לא שחיפה עם עצמות בולטות אני לא מספיק חתיכה ומקנאת בבנות אחרות?! בפעם אחרת הוא ראה אותי אוכלת ואמר משהו בסגנון של "שוב את בולסת", ואז כבר ממש צעקתי עליו... אחרי שצעקתי הוא אמר שהוא מצטער ושהוא בכלל לא אוהב בנות רזות מדי!!! אז למה אמרת את הדברים האלה קודם???
העניין הוא שאני באמת יודעת שהוא משוגע עלי, הוא תמיד אומר את זה ומראה את זה, אין לי בכלל ספק בעניין, ולכן אני לא מצליחה להבין אמירות כאלה... לדעתי בגלל שבכל מקום מטיפים לרזון הוא כבר התחיל בעצמו להגיד דברים שהוא לא באמת מאמין בהם... אח, אני מרגישה יותר טוב עכשיו

אני מי שאני

אנחנו צריכות להיות מרוצות מאיך שאנחנו. מה אפשר לעשות להיות פחות מאושרת ושמחה? אני מגדלת 5 בנות לאהוב את עצמן כמו שהן. ברור שתמיד אפשר להישתנות ולשפר אבל בעיקרון זאת הבחירה שלנו. שבוע טוב לכולן!

מגי 336

New member
אני מאד מעריכה את הבחורה הזאת ../images/Emo39.gif

היא יפה, היא סקסית, היא מודעת לכל ס"מ בגופה המלא והיפה ! וככה צריך להיות !!! אני חושבת שצריך לעשות חרם על חברות אופנה שתופרות בגדים עד מידה 3 כולל p )patit - כלומר שחיפונת)! ומשהו לשתף - הבנות שלי קונות לעיתים בפוקס, לפני כשנתיים הייתי עם אחת מהן, היא מדדה ואני התלהבתי מחולצות וג'קטים שהיו שם, אך מה לעשות - הכל קטן... לא היה בנמצא שום דבר במידה שלי, מה שמאד העיב על מצב רוחי... (אתן יודעות איך זה, להכנס לחנות ולא למצוא בגד רק בגלל שלא קיימת המידה שלך). ניגשתי למוכרת עם הבגדים שבחרה בתי בכדי לשלם והעליתי בפניה את הטענה, היא הציעה לי לכתוב מכתב אותו תעביר להנהלת פוקס. כתבתי, הפניתי את תשומת ליבם לכך שלנו, הנשים הבוגרות, יש יותר אשראי מאשר לבנותינו וחבל שאינם מייצרים גם עבורינו... עד היום לא קיבלתי תגובה. גם המידות שם לא השתנו! מה דעתכן להציף את חברות האופנה במכתבים אותם ננסח כאן, כל אחת תוסיף רעיון משלה, נדפיס ונשלח במייל ?

daimond1

New member
כל הכבוד לה. מרגישה נוח עם הגוף שלה

אני לא סוגדת לרזון. לא כולן צריכות להיות מידה 0 או 32. אם בחורה מרגישה נוח כשהיא מלאה אז היא לא צריכה לרדת במשקל בשביל לרצות מישהו. שתרצה רק את עצמה. מכעיס אותי הסגידה לרזון, שנערה מעל XX ק"ג נחשבת לשמנה, ומעל מידה XX בבגדים - שמנה. גם ככה קשה למצוא בגדים במידה מתאימה כשכל בגד מוגבל למידות של ברבי!!!!! (לכל חברה יש את המידות שלה, ולפי זה אני נעה בין רזה מאוד למלאה....).

אז זהו...שזה מסתבר ממש לא פשוט

לעמוד מול מכתיבי האופנה ויוצרי האופנה (שרוב המעצבים המפורסמים הם בכלל גברים...) שמכתיבים לנו מה ללבוש ואיך כדי לנו להראות.... הכי הרבה עצוב לי על קורבנות האופנה אלה שחולות באנורקסיה ובבולמיה והפרעות אכילה שונות

מגי 336

New member
נכון טליוש, בגלל זה חשבתי שאולי אנחנו ננסח

מכתב ל"מכתיבי האופנה" - לחברות מותגיות כמו קסטרו, פוקס, הוניגמן ועוד - שאת הבגדים שהם מעצבים - ייצרו גם במידות גדולות יותר ולא רק לדקיקות... מה דעתך?

לא לגמרי מסכימה עם ההגדרה של "מכתיבי האופנה"

מי מכתיב אופנה?המידה הנפוצה בעולם היא 44. אני בעד פשוט להצביע ברגליים. ולמשל לפוקס אני לא מתקרבת בגלל אופי הפרסום שלהם, ממש דוחה ובוטה. פוקס ודומיהן לא מיועד לרב הנשים ,אלא לנערות ולנשים צעירות, כך בעיני. ויש לא מעט אופציות לנשים מלאות יותר. נעה תישבי לא היתה צריכה אישור מאף אחד כדי להראות טוב. כל אחת צריכה למצוא לה בגדים לטעמה ויש לא מעט מקומות, תציצו בפורום נשים מלאות \אופנה מלאה בתפוז .

למעלה