בוקר טוב לכולן!

בוקר טוב לכולן! ../images/Emo42.gif

אני חייבת לשתף במסע הביזבוזים של אתמול. לאור הטראומה שהבאתי על עצמי, בצורת טבעות על השיניים, בשילוב עם בחור במילואים החלטתי לפצות את עצמי בצורה האולטימטיבית- שופינג. אז עצרתי בעזריאלי בדרך הביתה. קניה קטנה בסופר פארם- רק כמה שטויות. וינו סיגר- בקבוק "ליקר האהבה" לחברה ליוםהולדת. ונעמן!!! זה התחיל מהסט שיש לנו של נעמן, שפעם היה ל-6 סועדים, והיום הוא רק ל-5. אז הלכתי למצוא את אותו הדגם, בכדי לקנות עוד שישיה (ז"א סט של 18). היות והדגם הוא מלפני שנתיים, לא היה להם אותו. אבל כן היו הנחות היסטריות על כל החנות! השלל: 2! סטים של 18 ז"א עכשיו יש לי סט צלחות ל12 סועדים. 2 מגשים/ קערות הגשה מזכוכית חלבית מרובעים אחד גדול (לפשטידה או עוגה) השני קצת יותר קטן. 2 קערות זכוכית גדולות לסלטים 1 אגרטל. סיכום: 41 פריטים (36 צלחות, 4 קערות ו-1 אגרטל). כל זה תמורת הסכום המזעזע: 308 ש"ח!! היתי נורא מרוצה מעצמי אז פינקתי את עצמי עוד קצת בסלט רוקפור של ארומה והלכתי הביתה מאד מאושרת. הבוקר גילתי שירדתי עוד חצי קג´. עכשיו אני עומדת על 75! המטרה היתה להיות מתחת ל-75 עד היוםהולדת, בשבת הבאה וזה בהחלט בר השגה! המטרה הסופית 70! בוקר טוב גם לכן.

אתי@

New member
איזה ערב כייפי ../images/Emo6.gif

ודרך אגב, 308 ש"ח ל-41 פריטים רציניים זה סכום נאה מאוד שראוי להתגאות בו
7.5 ש"ח לפריט זה ממש לא נורא
בהצלחה בדיאטה

switch

New member
איזה כיף!../images/Emo151.gif

אין כמו מסע שופינג לשיפור המצב רוח
ולגלות שירדת עוד במשקל, זה בכלל מושלם. ועוד כל זה ב 308 ש"ח!!! בוקר טוב!

Hadar p

New member
כל הכבוד! הדיאטה וכמובן על הקניה

הכל אפשרי אם באמת מאמינים בו!

בהצלחה בדיאטה! ואל תשכחי

שחשוב לבדוק גם אחוזי שומן ולא רק את המשקל. במידה ואת הולכת לדיאטנית זו לא בעיה, יש לה מכשיר שבודק. אם את עושה את הדיאטה לבד-כדאי למדוד היקפים (מותן, טבור, ירכיים) ולהשוות מדי פעם. לי אישית היו תקופות של עצירה או אפילו עליה במשקל וירידה בהיקפים ובאחוזי שומן (משמע, הגדלתי את מאסת השריר שלי...). נכון במיוחד אם את עושה ספורט... מקווה שלא בלבלתי אותך ובכל אופן בהצלחה.

Dodo28

New member
אין כמו שופינג מוצלח

שיהיה בהצלחה עם הדיאטה... תשתי הרבה מים (זה נורא טוב בכל מקרה...)

danonit

New member
בוקר טוב אחותי! ../images/Emo6.gif

תגידי, מה את תאומה שלי? אני רואה שחוץ מלהיות אותו גובה אנחנו גם אותו משקל, ירדנו אותו דבר והמטרה אותו דבר
איזה קטע! אז שיהיה בהצלחה!!!

תודה תודה על התגובות

איזה כיף לי! אתן זוכורת שדיברנו לפני כמה זמן על מוסד "החברה הכי טובה". אז חשבתי על היום בבוקר, כשכבר בדרך לעבודה, באוטו, חשבתי על כמה אני מתה להגיע למחשב בכדי לעדכן אתכן בכל הדברים הטובים יותר ופחות שעוברים עלי.

וואו! איזה כיף וכל הכבוד!

אז עכשיו יש לך כלים בשביל להזמין אותנו!
וסחטיין על הירידה העקבית במשקל! אגב - מה גובהך? בטח אני גמדה עם טורייה לידך... אני אביא נעלי עקב 20 ס"מ למפגש...

בערך 180 ס"מ

אולי 179, אבל המתיחות של היוגה גורמות להיות גבוהים יותר (כי זה משפר את הרווח בין החוליות בגב)- אז אולי זה אפילו סמ´ יותר. ועל תדאגי - את יכולה לעמוד ליד אמיקוש. אני אשאר ליד דנונית.
עכשיו אני אציג לך את הנתונים כמו שאת בטח לומדת אותם: התחלתי עם BMI 25 עכשיו אני- 23 והמטרה היא - 22 -21

ayush

New member
ואני חשבתי שאני לבד...

דנונית ונועה ! גם אני "בורכתי" באותם נתונים ... רק שבתקופה זו של חיי המגמה הפוכה וקצת איבדתי רסן...

ayush

New member
מדד מסת הגוף= BMI

שמחושבת ע"י : משקל (ק"ג) חלקי גובה בריבוע (במ´) אם אני זוכרת נכון משקל תקין זה בין 21 ל- 25 ככל שזה יותר גבוה הגוף בעודף משקל וככל שיותר נמוך - בחוסר.. אבל יכול להיות שאני טועה לגבי המספרים

Body Mass Indicator

זו השיטה החדשה , טוב לא ממש חדשהף כבר כמה שנים, בכדי לדעת אם המשקל של תקין. זה יחס קבוע בין המשקל לגובה- אני לא זוכרת את הנוסחא המדויקת (יש מחשבון באתר של שומרי משקל). כי כשאני אומרת ש-70 הוא המשקל האידאלי שלי, זה בגלל הגובה. מישהי קצת יותר נמוכה היתה נראת כמו חבית. התחומים הם: 20-25 רזה עד בריא 25-30 שמנמן עד שמן 30-35 שמן עד שמן מאד 35 ומעלה אוביס OBESE

יעלי2

New member
הסבר מפורט על BMI ועוד המון מידע

רפואי מענין אפשר למצוא בספר החדש של מכבי שירותי בריאות (אם יש לכם גישה גם אם אתם לא חברים בקופה) כדאי לקרוא. יש שם המון מידע רלוונטי לנו.

אמיקה

New member
גלגלילתה - סטאאאנד בי מי ../images/Emo79.gif

כידוע לך מידיעה אישית אמיקה היא נשואת השיר הידוע של רנדי ניומן (שורט פיפל.. לה לה לה ..
) יחד עם זאת, כדי שלא תהי במבוכה אחותי הבלונדה, אני חייבת לציין שאמיקה מתנשאת על 8 ס"מ נוספים לפחות מחוץ לחדר כושר (מסובך לרוץ ככה.., שלא לדבר על "מון וולקינג"
)... צוחקים עלי הא? סבבה

למעלה