בוקר טוב לכולן

בוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif

אני מבקשת לשאול אם יש כאן מישהי שניסתה את דיאטת סאות' ביץ' ויכולה לסייע לי. התחלתי אותה אתמול ויש לי כמה שאלות.

1אורניתה

New member
לא ניסיתי

אבל מכירה היטב,את יכולה לשאול אותי אם לא אדע אעביר את זה הלאה....

בספר מצויינת רשימת מאכלים

שנוכל "לאכול להנאתנו", למשל חומוס בקופסה, ביצים. רציתי לדעת האם באמת כל מה שכתוב שם ניתן לאכול חופשי, ללא הגבלה? שאלה נוספת שהיתה לי היא לגבי רסק עגבניות. האם מותר להשתמש בו, נאמר כף אחת לסיר שעועית ירוקה למשל? (הרי יש בו סוכר). ועוד דבר בנוגע לסוכר. כתוב שאסור בשבועיים הראשונים סוכר בכלל ועניין אותי לדעת אם מישהי בכל זאת צרכה סוכר עם השתיה החמה או שזה ממש מקלקל ולא כדאי לנסות. תודה מראש.

1אורניתה

New member
הרבה שאלות

כשאומרים ללא סוכר מתכונים ללא סוכר לחלוטין,גם לא פסטרמה כי יש בה סוכר!! הכוונה היא לרום לגוף לגמול את עצמו מההתמכרות למתוק וזו תגובה פיזיולוגית בעיקרה,לכן גם גרגר סוכר קטן יכול להוציא אותך מאיזו-גם פסיכולוגית והרי 80% מתהליך הרזיה זה פסיכולוגי. רסק עגבניות: יש סוגים ללא תוספת סוכר ואם מדובר בסוגים האלו אז כף אחת לסיר גדול זה בסדר. חומוס מקופסא,הכוונה היא לחומוס גרגרים מבושל,לא לממרח חלילה . אפשר גם לבשל את הקטניה חומוס בעצמך.-חומוס זה מצויין כי זה מזון משביע ובריא! ביצים בעיקרון מותר חופשי אבל יש לשים לב לעקרון הבסיסי הפשוט להשתדל להעדיף באכילה מזון כמה שיותר דל שומן ולכן ביצים לא בקטגוריה מאחר והן עשירות בשומן את אמורה במקרה זה לעשות את העדפה האישדית שלך. כנסי לקישור בו רוני של יובל ומאיה חברה ותיקה בפורום תימצטה את עקרונות התזונה ע"פ הsouth beach לימים היא הפסיקה עם הדיאטה הזו כי בעקבותיה הכולסטרול שלה עלה לרמה מסוכנת. את יכולה להתיעץ איתה היא יועצת הנקה אורחת בפורום הריון ולידה. בהצלחה

למעלה