בוקר טוב לכולן

shelycat

New member
בוקר טוב לכולן

רגע לפני שאני עוזבת לעיסוקי להיום רק רציתי לאחל לכן בוקר טוב ולהשאיר לכן איזה שאלה קטנה: מתי הבנתן באופן ברור שזהו, זה האיש שאתן אוהבות? מתי היתה הפעם הראשונה ובאיזה סיטואציה חשבתן לעצמכן, אני מאוהבת בו? האם היה פער של זמן בין הזמן שהגעתן למסקנה הזאת עד שאמרתן לו את זה? ומי מכם היה הראשון להגיד "אני אוהב/ת אותך" ואחרי כמה זמן של "ביחד" ובאיזה סיטואציה?

אז ככה... אחרי שיצאנו בערך חודש

וקצת..... יצאנו ליקב בראשון..... עם חברים ליום הולדת של חברה ... וכשאני רוקדת עם חברותי הוא כמובן עם הסיגריה בצד.. הסתכלתי עליו והיו לי פרפרים ענקיים כאלה בבטן.... שהבנתי שיואוווווווווו זה אותו אני רוצה...... ומאזזז הסוף ידוע

גיוש ואני התראנו בערך

3 חודשים. זה לא ממש היה "לצאת" כי אני לא הסכמתי לבלעדיות. אבל אז היה היום הולדת שלו, והוא רצה שאני אבוא על תקן הבת זוג שלו לפאב (התכנסו כמה חברים) ואחרי זה היה היוםהולדת שלי (שבועיים אחר כך) ואחותי שלחה לי מתנה מארה"ב ורציתי שהוא יהיה נוכח כשאני פותחת אותה (זה היה לי חשוב, להתרגש איתו ביחד) ואז שבוע אחרי זה היה סופ"ש בים המלח מטעם החברה והוא התקשר להודיע לי שרשם אותי לסופ"ש - הוא לא שאל, היה לו ברור שהוא רוצה אותי אאיתו. ואז הוא בא לאסוף אותי מהאונ´. וישבנו ביית קפה ופתאום מבנתי שאני רוצה אותו.

Hadar p

New member
אצלנו...WOW אני כבר לא ממש זוכרת

מה שכן....
לי לקח זמן להבין שאני אוהבת אותו ורוצה אותו!
אני הייתי מאוהבת עד מעל הראש ומן האהבה עיוורת בחבר הקודם שלי (למרות שנפרדו עוד הרבה לפני שהכרתי את רוברט....המשכנו להיות בקשר -במלואו מובן המילה!- עוד שלוש שנים אחרי שנפרדנו!
הקיצר.... כהחלטתי להיות עם רוברט זה היה מתוך רצון "לרדת" מהאהבה הקודמת ואני עוד אמרתי לכולם שמה שיש ביני לבין רוברט לא יחזיק אפילו חודש.....
ואחרי חודש הבנתי שאני מאוהבת ורוצה אותו!
וזהו מאז ועד היום עברו המון המון חודשים (בחודש הבא 5 שנות חברות מתוכם 3 חודשי נישואין...)

אמיקה

New member
הממ.. לא בדיוק זוכרת, אבל כמו הדר

פחות או יותר - כל הזמן טענתי שזה "סטוץ" להתאוששות מהאקס.. כששמתי לב שזה ממזמן לא סטוץ, כבר היה מאוחר מדי..
אני כן זוכרת איזה בוקר של עיניים טרוטות שאני נוהגת ומחייכת לעצמי סתם, בלי שום סיבה..נראה לי שבערך אז הבנתי שזהו זה...

uti

New member
../images/Emo23.gifאז ככה...

לשנינו לוקח המון זמן עד שאנחנו אומרים את שלושת מילות הקסם - אולי מתוך פחד להיחשף או לא יודעת מה...אבל בהתחלה לא ממש רציתי להיות איתו ואיכשהו נסחפתי אליו כל פעם שהוא ביקש לראות אותי... הבנתי שאני מאוהבת בו ואין טעם להתכחש לאחר 3 חודשים, הוא לקח אותי לתחנת רכבת רציתי ליסוע להורים שלי ברקע היה את השיר STRANGE KIND OF LOVE של פיטר מרפי והוא התחיל לשיר אותו בלי להתרגש מהעובדה שאני לידו, פשוט שר בתשוקה את השיר הזה יחד עם הרדיו, ואני מהצד
מתחילה להשתגע מן האיש היפה הזה שפשוט נהנה מהחיים, והמוזיקה סחפה אותו עד כדי כך....
ואני התחלתי עם כאבי בטן של התרגשות וכמו הבלה...
יצאתי מהאוטו בלי להגיד כלום....כל השבת אצל ההורים שלי כאבה לי הבטן ו...התקשרתי אליו (אירוע נדיר לאותה תקופה) והוא ישר ענה לי: "נו הבנת כבר שאת רוצה להיות איתי"...וזהו מאז ועד היום...
לגבי שלושת המילים הספיצייות "אני אוהב/ת אותך" זה היה אחרי איזה 7 חודשים והיינו במיטה בלילה וסיכמנו שכדי שלא יהיו מבוכות נגיד את זה ביחד לפי ספירה לאחור של : שלוש, שתיים אחד ו....

keren1877

New member
אנחנו היינו ממש זריזים...../images/Emo6.gif

טוב אז אצלינו, הפגישה הראשונה היתה לא להיט, מאחר ולמדנו באותה שכבה בתיכון, פשוט פטפטנו על כל מיני אנשים שאנחנו מכירים (משעמם רצח!...) בכל זאת יצאנו לפגישה שניה ומהרגע שהוא נכנס לבית הורי, לאסוף אותי, הבטתי בו וחשבתי "וואו". היה לנו ערב רומנטי בטירוף, ישבנו בפאב אפלולי ופשוט הבטנו אחד לשניה בעיניים כל הערב כולו. אח"כ ישבנו ביפו העתיקה והשקפנו על הים, ואז גם הגיעה הנשיקה הראשונה. אם מדובר היה בסרט מצוייר, ניתן היה לראות את הלבבות המקיפים את ראשי... כבר בבוקר המחרת, כשפקחתי את העיניים הרגשתי שזה האיש העומד להיות בעלי.. למזלי, ההרגשה היתה הדדית, ולאחר שבוע וחצי (!!!) המיועד כבר אמר לי שהוא אוהב אותי, וכמובן שנשפכתי מרוב התרגשות... כל מה שנותר לי לעשות כעת, שש שנים וקצת אחרי אותו ערב מושלם, הוא לקוות שהרגש העצום הזה יישאר לנצח... החתונה כבר עוד חצי שנה ואני סופרת את הימים...

קוש1

New member
אצלי...

אנחנו ביחד כבר 3 שנים ועוד 6 חודשים החתונה . האמת שדיי בהתחלת הקשר ידענו שאנחנו מיועדים אחד לשני אבל בפגישות הראשונות לא הייתה התלהבות ייתרה מבחינתי לפחות. האמת שבגלל שעוד לא נחשפתי כ"כ אז עוד לא שמעתם אבל כשנפגשנו בפגישה הראשונה יצאנו מהדיסקוטק יד ביד כאילו ידענו שזה זה... לקח לי זמן להתרגל אליו ולהמשך אליו...אבל היום - אני אוהבת אותו ונמשכת אליו הכי בעולם וזה הדדי!!!

ניקול3

New member
וואו, איזה כיף להיזכר ../images/Emo99.gif

כשנפגשנו הייתה לו חברה ששהתה חודשים רבים בחו"ל. לכן היה ברור לשנינו שאין סיכוי לקשר. אבל... בכל זאת התאהבנו
אני נורא נזהרתי לא להגיד ראשונה את המילים (בגלל המצב הרגיש...) והוא היה האמיץ הראשון. זה התחיל ב:"אני מת עליך, ואני גם יכול להגיד יותר..." שנאמר בצורה מלאת רגש שאני כבר ידעתי מה הוא מתכוון להגיד
אני מבחינתי שמרתי על עצמי עד הסוף ולא החזרתי את המילים עד שהיה בטוח שהוא שלי (ולא של האקסית). היום שהחלטתי שנתחתן היה (אוף, מזמן!) בתאריך 01/01/99
זה היה בסדנא שהייתי בה והתבקשנו לחשוב על שלוש משאלות שאנחנו רוצים בכל ליבנו שיתגשמו. אז פתאום הבנתי כמה אני אוהבת אותו ורוצה אותו.

שירלי א

New member
האמת - ממבט ראשון ידענו שזה "זה" |ל

הפגישה שלנו היתה בליינד דייט, דרך חברה משותפת, ושנינו שהיינו כבר שבעים ויגעים מבליינד דייטס שלא הצליחו, אמרנו "טוב נו, עוד פעם אחת ודי" והופתענו מאוד שאיך שראינו אחד את השני ידענו שזה זה! ואת זה גם סיפרנו בוידאו של החתונה שלנו... אמנם היה צריך לחזק את ההרגשה בעוד כמה פגישות, אבל היה ברור שקורה כאן משהו מדהי
ם! הרגשתי שאני מאוהבת כבר אחרי יומיים, אבל לא אמרתי כלום כי מתוך איזה גאווה מטופשת רציתי שהוא יגיד קודם... וזה אכן קרה, אחרי שבועיים מאותה פגישה, במיטה אחרי משהו די סוער...
הוא אמר לי את מילות הקסם. היום אנחנו אחרי 3 שנים, נשואים חודשיים, ומאוהבים עד הגג! ואני חייבת לציין שזו הפעם הראשונה שלא היו לי שום התלבטויות לגבי הבחור, ידעתי מייד שאני רוצה אותו, אוהבת אותו ושהוא יהיה בעלי. בקשרים קודמים (והיו לי קשרים רציניים לפניו) תמיד היו התלבטויות ודברים שלא הסתדרו בדיוק.

dorlim

New member
ואצלנו....

אף אחד מאיתנו לא לקח את הקשר ברצינות יותר מידי (כל אחד נשאר בו רק עוד קצת מסיבותיו הוא...
), אבל "העוד קצת" נמשך ונמשך (חודש הבא 5 שנים
). לא זוכרת מתי הבנתי שאני אוהבת אותו ובכל מקרה אני הייתי הראשונה שאמרתי את זה, במיטה

אחרי יום וחצי.

עקרונית כבר בערב שנפגשנו הרגשתי שזה משהו אחר. גם הוא. למחרת הוא טלפן אליי ואמר שהוא לא יכול להפסיק לחשוב עליי. בערב הוא הגיע אליי לדירה, וישבנו על הספה והתנשקנו, ובערך בחצות הוא כבר היה צריך ללכת הביתה לישון- כי הוא קם בחמש בבוקר. אז ליוויתי אותו למטה לאוטו, וכשהוא נסע הייתה לי הרגשה חזקה שאני אוהבת אותו. בבוקר הייתה דפיקה בדלת- הבחור בא עם מזוודה
והודיע שהוא פשוט לא יכול לעזוב אותי שוב. ואז גם אמרנו "אני אוהב/ת אותך...."
תמיד היינו זוג מאוד רומנטי.

fila

New member
זו שאלה ממש קשה../images/Emo6.gif

מתי הבנתי שהוא האיש שאני אוהבת? כשנמאס לי מהכל,מהמלחמות ומהאנשים שהתנגדו לקשר שלנו וברחתי לאילת, הוא בא אחריי עוזב מאחוריו את הכל ולקחנו לנו חדר לשבוע כמעט לא יצאנו משם וזה היה השבוע הכי מדהים בחיים שלי, ושם גיליתי כמה אני אוהבת אותו. היה שלב כל שהוא שניסיתי לשכנע את עצמי שזאת אולי רק משיכה(מצידי), אז כשהודעתי לו שזה הסוף מבחינתי והחלטתי להתנתק. הנעתי את האוטו ונסעתי ממנו, לקח לי כמה דקות להבין שאני לא יכולה ככה סתם להתנתק ממנו. הוא אמר לי שהוא יתחתן איתי ביום מן הימים עוד הרבה לפני שהיה ביננו משהו, והוא עוד היה נשוי! צחקתי וחשבתי שזאת בדיחה גרועה!!!
הוא כתב לי מכתב שבו הוא מסביר כמה הוא אוהב אותי כבר אחרי הנשיקה הראשונה שלנו. אני לא זוכרת מתי אני אמרתי, ואני בכלל לא אומרת כ"כ הרבה לעומתו.....(אני לא מאלו שיכולים "להגיד" יותר מידי).

gmgy

New member
גוגנהיים

כבר כתבתי את זה פעם, אבל הלכנו אני וגיא וחברה שלי שבאה לבקר בניו-יורק לגוגנהיים. קצת קולטורה, מה יש?! מפה לשם, גיא היה לבוש מדהים (כמו שרק הוא יודע), וחברה שלי כל הזמן אמרה לי: "אני לא מאמינה שאת לא רואה את זה! הוא דלוק עלייך!" וכך, בין פיקאסו לואן גוך, כשהוא מסביר לי משהו על אימפרסיוניזם (אין לי מושג על מה הוא דיבר, לא הייתי מרוכזת...)

TIFS

New member
אחרי חודש ידעתי שיצאנו, ידעתי שהוא

יהיה בעלי ואבא לילדי

kisses

New member
ידעתי שזה זה מהרגע הראשון

שראיתי אותו אבל לומר אוהבת אותך לקח לי קצת זמן

daldan

New member
זה היה לי כל כך ברור

עוד בפגישה הראשונה כשישבנו בבית קפה ודיברנו , הרגשתי שיש איזו יד מכוונת שהפגישה ביננו. כאילו זה לא מקרי שהיינו צריכים להפגש.
והמדהים הוא גם שהחברה הכי טובה שלי אמרה אחרי שהכרתי לה ולבעלה אותו אמרה שאנחנו נתחתן ושזה מדהים כמה שהוא הבן אדם שמתאים לי ואיך זה שלא נפגשנו עד היום. (אחרי הפגישה איתה היא אמרה לי שבהזדמנות היא תספר לי מה היא אמצרה לבעלה כשיצאנו וכשהודעתי לה שאנחנו מתחתנים, היא אמרה שעכשיו היא יכולה לספר לי על מה שהיא חשבה). ואותו הדבר היה עם זוג חברים שלו שנפגשנו איתם בערך בפגישה השלישית שלנו. הם בינהם דיברו על זה שבטוח אנחנו מתחתנים וסיפרו לנו על זה רק כשהודענו להם על החתונה. אמרתי כבר שזה משמיים.

Ronnie*

New member
שאלה קשה...

בעיקר כי זה היה ממש ממש מזמן... קשה לי להגיד מתי הרגשתי... קצת בפגישה הראשונה, מייד כשפתחתי לו את הדלת (פגישה עיוורת)... קצת יותר בפגישה השניה, כשישבנו במרפסת ודיברנו והיה נורא כיף... ועוד יותר בפגישה השלישית, כשהתנשקנו... אני משערת שה"אמירה" היתה אחרי שבועיים-שלושה, אולי חודש. בכל מקרה, אני זוכרת שהיה לי נורא נורא קשה להתרגל להגיד את זה, זה היה מביך
מכיוון שהיינו צעירים מאוד, עברו עוד הרבה שנים עד שהגעתי לשלב של "זה האיש שאני מתחתנת איתו"... זה כבר קצת יותר מסובך

nikit1

New member
קשה להגדיר בדיוק מתי...

אחרי שיצאנו כמה שבועות הוא הגיע אלי באמצע הלילה, מלא באבק ועייף בטירוף. הוא נכנס וישר חיבק אותי ואז הרגשתי שאני פשוט לא יכולה לעזוב אותו, זאת היתה ממש תחושה פיסית- רציתי שהחיבוק הזה יימשך לעולם
...ואז הבנתי שכנראה זה רציני...

למעלה