בוקר טוב לכולן

בוקר טוב לכולן

סופ"ש רגוע (יחסית) עבר עלינו. עדיין אין התפתחיות מרעישות. היום אני בעבודה מהשעה 7.15!!!! כי מצלמים עלינוסרט תדמית. אני צריכה לעשות כל מיני דברים שאני לא ממש עושה בדר"כ וגם סידרנו את המעבדה והיא כל כך מצוחצחת שבכלל לא נראה כאילו מישהו עובד שם
לגבי בישולים: גיוש הכין אתמול גיבץ´ (שזו גירסה הונגרית לשקשוקה) כמובן שהיה מאד טעים. רק מה- המון עבודה וירקות, ובסוף הכל מתכווץ
שבוע טוב לכולנו

rona25

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo13.gif- מישהי יודעת

לאן נעלמה שמופית?

danonit

New member
בוקר טוב!!! ../images/Emo42.gif

מכירה את הקטע הזה של צילומי תדמית
תמיד היו באים אלינו באוניברסיטה לצלם את המעבדה
זה היה נורא משעשע, היינו מעיפים את הניירת בגובה 2 מטר ואת שאריות האוכל של החודש האחרון, במקום זה מוציאים מהארונות את כל הציוד שנראה הייטקי, מתיישבים ליד המחשבים ומשתדלים להראות מתורבתים וחכמים...

אכן הבראתי- תודה על ההתענינות

ולא רק אני הדבקתי
אני תמיד טוענת שגיא מאד מוכשר. הוא הצליח להדביק אותי, את אבא שלו, את אחותו ואת אבא שלי
. עכשיו כולם מצוננים. אני כבר בסדר, אפילו הספקתי לשכוח שהייתי מצוננת. הצילומים אכן מאד משעממים. הינו צריכים לנקות!! (לא זכור לי פעולה כזו). כל הציוד הפושטי הוחבא (איך שהוא גלילי נייר טואלט היו בכל חלק של המעבדה
) ואני הייתי צריכה להראות כאילו אני עושה כל מיני דברים (שיחקתי סוליטייר בפנים מאד ריציניות) ולבצע פעולות שבחיים לא עשיתי (האלו- אני מהנדסת! לא הטכנאיי מעבדה!!!). סה"כ מאד משעשע.

למעלה