בוקר טוב לכולן

הריכ

New member
בוקר טוב לכולן

למרות שכבר הגבתי בעבר עדיין לא הצגתי את עצמי באופן מסודר. אז ככה, אני אב לתאומות מקסימות, מדהימות ומהממות (גם אשתי מסכימה איתי על כך ולכן כנראה שזה נכון...) בשם כליל ותמר. הן בנות שנה וחצי (נולדו ב-20 ביולי 2000) והם עכשין מתחילו לדבר ממש. כליל כבר קוראת לתמר (ממר) כל פעם שהם לא בטווח ראייה יותר מ-3 דקות, ותמר צועקת לה בחזרה (מה, מה). כמעט כל לילה לפני השינה אנחנו שמים אותן יחד במיטה אחת של אחת מהן - והן מאושרות מזה, הם מתחבקות ומתנשקות ואח"כ משחקות, רוקדות ובעיקר קוראות קריאות שימחה קולניות. כמו שקרן1 כבר כתבה הכרנו בזמן שאשתי וקרן1 שכבו בבית חולים לפני הלידה, ודרכה גם התחלתי לעקוב אחרי הפורום. הפורום הזה נראה לי מאד נחמד ולמרות שלא תמיד יש לי זמן לשלוח הודעות, אני משתדל לעבור על חלק מההודעות אחר הצהריים - כשלחץ העבודה קצת יורד. אז ביי בנתיים.

keren1

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ממקור ראשון הן

מדהימות כמעט כמו ההורים. מה המצב אריק. שתבינו בנות הגבר הזה מדהים. איתו אני מחליפה מתכונים ומקטרת על הבן זוג. והוא זה שמצליח להוציא את בעלי (הנהדר) לעשות קניות. אז אני שמחה שאתה פה ותשלח גם את ה MRS. ד"א מה דעתך לבוא היום אחה"צ עם הבננות?

הריכ

New member
חופשת סימסטר../images/Emo6.gif

וארונה היום בחופש אז תבררי אתה כי אני אגיע מאוחר יותר.

טוב נו, נסמוך על המילה של קרן

ברוך הבא
ואני מקווה שתרגיש פה כמו בבית

טל של 4

New member
אומנם כבר ברכתי אותך,......

אבל אשמח לעשות זאת שוב!!!! ברוך בואך!!!!!!!!! הבנות נשמעות מדהימות, איזה כיף הגיל של תחילת הדיבור......אני כבר לא יכולה לחכות....... צרף לנו תמונה לגלריה?? והקפה שהבאת שווווווההההההה אפשר להריח עד כאן......

rotrot

New member
ברוך הבא לפורומינו ../images/Emo13.gif

הקשר בין התאומות שלך נשמע מדהים ממש!!!

nonana

New member
הקפה מריח נפלא ../images/Emo24.gif

וברוך בואך לפורום נשמח לקבל אותך בזרועות פתוחות.

קרנושה

New member
שיוווווווו

יש לנו גבר בפורום? חחח אני לא עומדת בזה.....צוחקת... אז קודם ברוך הבא או השב (לא זכור לי שהכרנו קודם)..... אני מקנאה........שנה וחצי גיל קסום.....תהנו כמה שאפשר..תסניפו את הרגעים האלה והכי חשוב לתעד אותם לא ככה?

קודם כל ברוך הבאאאאאא

וקרנושה את פתחת איתי עכשיו חשבון מה זה צריך להיות "יש לנו גבר בפורום? " ומה אני עז? חכי חכי

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב, הקשר בין הבנות

נשמע פשוט מדהים! מעורר קנאה! זה בדיוק החלום שלי - אני מקווה שיהיה כזה קשר נהדר בין שני התאומים/ות.

למעלה