בוקר טוב לכולן...

eilati27

New member
בוקר טוב לכולן...

ברצוני לפתוח את השרשור החדש לבוקר מקסים זה בקריאה : "תוחזר שון לאלתר".... "תוחזר רנה לאלתר"... בננות... אל תעזבו.... נעשתה שטות... הייתה התנצלות... מה עוד??? בואו לא ניקח את זה רחוק מידי... אנחנו כולנו כאן לאותה המטרה... בטוחה וסמוכה אני כי לא נעשה מעשה ילדותי ושטותי עם המס' שנלקח... וזהו... בואו נשאיר את הנושא מאחורינו... שיהיה לכולנו בוקר נפלא!!! מחוייך ומאושר ויום מקסים!!! נשיקות לכולן!!! זואי איי לאב יו!!!!

אצא לי השוקה, תרנגול קטן אקנה לי

התרנגול... קוקוקוריקוקו הוא יזמר עד אור הבוקררררר.... אילתי תמשיכי... אהההה אם יהיה איזה מתאבד שם בסביבה...אז תדעו שאהבתי אתכן...את כולכן... סתאם הומור של ירושלמים, זו דרך להתמודד עם חרדות. ביי

eilati27

New member
חחח מי מכירה את זה אם לא אני

אל תדאגי תסמכי קצת יותר על המג"בניקים... תהיי נחמדה אליהם שמעתתתתתת???? ותמסרי להם שאוהבים אותם ומעריכים אותם מאוד!!!!

eilati27

New member
ממיייייייייי

מה קורה בלוגית קטנה שלי??? ממש מאי נהיית לי?? רק אל תתחילי להקיא חחחח.... מה קורה אחותי שלי יקרה??????..

Karina85

New member
חחח למה לא להקיא???

להקיא זה טוב... כמו הנשוא
סתם האמת שפתחתי בלוג בעקבות לחץ חברתי
מה קורה איתך נשמתי??? תקשיבי חשבתי על משהו... בעזרת השם כשג'קו יוציא דיסק, (כן ג'קו, כשתוציא דיסק!!!), חייבים להפגש לקנות אותו ביחד ואז לשמוע... כי לבד אני אתחרפן!!! עם מי אני אצרח??? האמת בא לי לנסוע לטייל קצת בשוק הכרמל, ללי עשתה לי חשק...

a d i d a s 2 1

New member
את רואה שהחיים שלך יפים? כל היום את

מסתובבת...חמסה בלי ע הרע... לי יש מזל כזה....רק תותה אמרה שדביק לי בצנצנת דבש שלי, כי הלכתי כל יום לים לשעתיים... ומאז יש לי תקופה לחוצהההה כמו טמפון

eilati27

New member
יפה שלי מה את עושה בפורים???

את מתחפשת??? אני ביום שישי הקרוב הולכת לשוק לקנות אביזרים לי ולידיד שלי לתחפושת משותפת...

Karina85

New member
אולי באמת אני אתלווה אלייך...

ואז אני אדע למה את מתחפשת!
אני חושבת שאני אשתמש בכתר הורוד שלי משנה שעברה ואיפור קצת כבד יותר מהרגיל ובזה יסתיים העניין

eilati27

New member
אשמח מאוד...

אני אדבר לקראת יום שישי ואני אקבע איתך... יש לנו תחפושת קצת קיצ'ית אבל מצחיקה בטירוף... תשארי סקרנית עד אז...

a d i d a s 2 1

New member
בוקר טוב עולם מה שלום כולם

יום נפלא לכולןןןןןןןןןןן לילה.... שמעתי חמתך התגעגעה אליך והיא תטלפן אליך בקרוב "טלפני טלפני כי אם לא אז אדאג ואצא אליך מדעתי"

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

עדייי מה העניינים??? לאן פנייך מועדות היום? ואיך המרגש? מרגישה קצת יותר טוב?

a d i d a s 2 1

New member
יש לי כמה עבודות לסיים...

מרגישה מצוין רק שנהיית חולה.... מה קורה בובה? איך הלימודים מתקדמים? כן אני כבר נפלתי וקמתי וגם השמייםם כאילו נופלים... מצעמם מצעמם לי מצעמם

Karina85

New member
מצחיקולה...

בגלל שאמרת לי שנהיית חולה שאלתי איך המרגש
הלימודים מתקדמים קצת... חחח את בעבודה עכשיו שאני אבין?

למעלה