בוקר טוב לכולנו וגם למציצים

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולנו וגם למציצים../images/Emo24.gif

בוקר טוב לחברים הטובים שלי,
מי יתן שהיום יהיו כל הרגעים נעימים ומאושרים. יום רביעי היום אחי,... הכי קשה, אלא שהיום אין לי חוג דרמה, זה כמו החסיד שהוציאו לו את העז מהבית. ח ח ח רוצה לשאול משהו. בזמן האחרון שורפות לי העינים זמן קצר אחרי השימוש במחשב, קורה גם לכם? רופא העינים אומר שזה לא מהמחשב, אבל זה קורה לי רק אחרי חצי שעה ליד המחשב ולא בשום פעילות אחרת, מה אתם אומרים?

HAVA159

New member
נסיעה טובה!

emmy בוקר טוב ונפלא! אני מבינה שאת נוסעת לנופש, שיהיה לך בילוי נעים,וניפלא את תחסרי לנו. ובכן סעי וחיזרי בשלום יקירה, להתראות. .hava

HAVA159

New member
בוקר טוב emmy

אני מבינה שאת נוסעת לנפוש מעט נאחל נסיעה טובה ובילוי נחמד. נתגעגע אליך, סעי וחיזרי בשלום יקירה. .hava

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נעים../images/Emo42.gif

המילים האלה שאינני יודעת מי כתב אותם אך קבלתי אותם באחת הסדנאות שהשתתפתי רשומות מעל המחשב שלי. בדיוק כמוני, גם האדם הזה רוצה מעט אושר בחייו בדיוק כמוני, גם האדם הזה מנסה להימנע מסבל בחייו בדוק כמוני, גם האדם הזה ידע עצב, בדידות וייאוש בדיוק כמוני, גם האדם הזה מנסה למלא את צרכיו בדיוק כמוני, גם האדם הזה לומד על החיים יום נפלא

emmy5

New member
בדיוק כמוני,לעולם לא אמצא..../images/Emo3.gif

בדיוק כמוני גם לא היתי רוצה בדיוק כמוני ,אולי לא נולדה בדיוק כמוני,לעולם לא אמצא. בדיוק כמוני ,רק אחד רצה..... חה חה חה ...

yaely12

New member
נשהברזתי, אוי ואבוי להברזה כזאת../images/Emo7.gif

שלום חברים שלי (שילכו ויתרבו) עזבתי את הלימודים עזבתי הכל ובאתי הביתה. העינים עדיין שורפות לי ולא יכולתי עוד להחזיק מעמד. באתי הביתה, צלצלתי לרופאת המשפחה והיא בקשה שאבוא. היא משערת שזו דלקת. חברה כתבו יותר, אני כל כך אוהבת לקרוא מפרי עטכם. כל דבר מועתק אני יכולה להגיע בעצמי אבל חומר מקורי... אין כמוהו. מקווה בעזרת השם שבפעם הבאה שאכנס יהיו כבר ארבעה שרשורים מהנים כלומר, שרשורים עם דעות רעיונות זכרונות שאלות ברומו של עולם ועוד... אוהבת אתכם יעלי

yaely12

New member
חוזה של צד אחד, מה דעתכם../images/Emo103.gif

שלום כולם
, היום פנתה אלי בהפסקה בחורה חיננית בשם רעות ואמרה שהיא רוצה לדבר איתי, שכחתי את העיניים לזמן קצר ואמרתי לה שאני כולי בעמדת האזנה. "היה לי וויכוח עם אבי, היא מספרת לי, אני מרגישה גרוע, אינני יודעת מה לעשות. שאלתי אותה מה קרה והיא סיפרה לי שלאבא שלה יש מעבדה לתיקון טלביזיות עובד קשה, הרבה פעמים הציעה לו האמא שיקח עזרה, וכך יוכל לנוח יותר ולהיות עם המשפחה. האבא מעדיף לעבוד לבד ולא לשלם לפועל. אתמול האב ביקש משהו והיא סרבה. ואז הוא צעק "את הנשמה אני נותן כדי שתלמדי, כדי שיהיה מחשב, שיהיה ריהוט יפה, שתהיה מכונית טובה, מדיח, סוף שבוע בטורקיה וכל הנוחיות. מה אני מקבל בתמורה? לא יודעים להעריך. והיא ענתה שהיא מעדיפה לצאת לעבוד וללמוד לסיים את הלימודים יותר מאוחר ולראות אבא בבית, ולא אדם שבא כמעט בחצות ויוצא מהבית לפני שהם קמים. אחיה בן 17 הצטרף לוויכוח ותמך בה, גם אחותה בת ה 14, האבא ממש נפגע, כמעט זלגו לו דמעות, כל הזמן צעק שהוא כמעט מת מעייפות מעבודה קשה והם לא מעריכים. גם האחים אמרו לו, אתה עובד קשה נכון, אבל לא שאלת אותנו מה אנחנו רוצים, ואם תשאל נגיד לך שלא רוצים לוקסוס רוצים אבא בבית לדבר איתו ולספר לו. לא ידעתי מה להשיב לה. שניהם צודקים. ניסיתי להסביר לה שתבין שלאבא יש כוונה טובה והיא אמרה שלכן היא בוכה, הוא אדם טוב . וגם זה נראה כאילו היא המרידה את האחים. לא ידעתי מה להשיב לה ואני פונה אליכם. אבל עכשיו נזכרתי שכשהייתי בסמינר למורים המורה לפסיכולוגיה סיפרה דבר דומה ואמרה שקוראים לזה "חוזה של צד אחד" אדם מחליט לעשות משהו כמו פה למשל, לעבוד קשה. לא שואל את הסביבה אולי הם מעדיפים משהו אחר, כאן גם הילדים וגם האישה מעדיפים שהאבא לא יעבוד קשה ויהיה איתם. ולכן אני חושבת עכשיו שהאבא לא צודק. הוא רוצה לעבוד בבקשה, אבל לא לדרוש מהילדים שיקבלו את החוזה שלו מבלי לשאול אותם. יעלי - חברה אוהבת

מנורה

New member
זה לדעתי פער דורות וחוסר תקשורת

גם אם עובדים הרבה שעות תמיד צריך למצוא את הזמן לשוחח ולהקשיב לילדים. שום דבר חומרי לא יפצה אותם אם אין להם אוזן קשבת. ממליצה בחום על הספר
"חוכמה משולחן המטבח" סיפורים שמרפאים של ד"ר רחל נעמי רמן ציטוט: כשהייתי ילדה, נהגו אנשים לשבת סביב שלחנות המטבח ולספר את סיפורים. איננו מרבים לעשות זאת כיום. הישיבה סביב השולחן וההאזנה זו דרך להעביר את החוכמה זה לזה.."

emmy5

New member
זו בעייה רצינית ,הילדים רוצים לפחות

פעם בשבוע את אבא או אמא , ללכת אתם לבלוי , או לשבת לדבר ולצחוק כמה שעות ..האבא עובד קשה ..זה התפקיד של ההורים לפרנס את הילדים ..לא להרוג את עצמו ...ואם לא יכול יותר מדי ..חייב לדאוג גם לבריאותו ..הילדים יכולים לעזור במשהו ..גם.

yaely12

New member
ואתם! מה דעתכם בנושא../images/Emo35.gif../images/Emo150.gif../images/Emo140.gif

offe

New member
טיול לירושלים ../images/Emo47.gif../images/Emo104.gif../images/Emo13.gif

כמעט לילה טוב, חזרתי מהטיול לירושלים שהיה מאוד טוב אולם מתיש בצורה פרועה. ואלוהחוויות שכתבתי תוך כדי טיול (אם יש לכם סבלנות - תקראו): עם עלות הצפרירים חברי ..... מתאספים באוטובוסים מתמקמים לירושלים קדימה - נוסעים. אונברסיטת המורמונים בהר-הרצופים מלווה אותנו בעוגב וצלילים נעימות אוזנינו מלטפות נוף משגע עינינו מענגות. ציורי ענק מרשימים בין הקויים משוטטים חגיגה של גוונים חוש האמנות משביעים. רועים אנו בשדות זרים לבקר בכנסיות ומנזרים והנה בירושלים אוגוסטה ויקטוריה מדהימה יצירות אמנות בהם מתחרה. בסרטון פה סרטון שם צופים חזרנו במנהרת הזמן בשנים והיום לעבר יותר מודעים. בטננו קרקרה זעקה לאכול במסעדה קבלנו בשפע המכלול: סלטים, דגים, שתיה וקינוח עד בטננו צעקה תנו לי לנוח. נביא סמואל - מואזין מיילל האם פה קבור באמת שמואל, המקום חשוב ליהודים כי פה נלחמו אבותינו המכבים כבשו השטח צעד צעד יישאר בידינו לעולמי עד. סן- סימון מלחמה עם כנופיות ערבים רפול ודדו בין המפקדים סיפור עצוב של הרוגים ופצועים החלטות קשות מי יוותר בחיים. נס גדול הערבים נסוגים נשברו וברחוב ובכך ניצלו שארית הגיבורים. לעת ערב חוזרים עייפים בשמורות עיניים מעפעפים חוויות ורשמים מפנימים לספר לילדים, נכדים ונינים. ולוואי ונוכל להתמיד לטיולים לצאת תמיד בעזרתה של .... המקסימה וד"ר .... בהדרכה. מגע של זהב בארגון הכל מומש ביופי של מינון כל אתר יופי של פנינה נשזר לשרשרת מרנינה. .... הנהג הסיענו ביד בטוחה מחיאות כפיים לו נמחא כי חלקו חשוב לאין ערוך עבודתו מייגעת ביום כה ארוך. אין דבר יותר מופלא לטייל ברחבי ישראל הנפלאה. רצה לישון, רצה לישון. לילה טוב offe

emmy5

New member
אופינקה ,עשית טיול מקסים .

מאוד אהבתי את מקום של האוניברסיטה של המורמונים ...הם בחרו את המקום שממנו רואים את כל ירושלים ..בכלל ירושלים עיר יפיפיה ,הלוואי שיהיה שלום ,נוכל בשקט לבקר ולהנות ..

vk3

New member
להעביר את הזקנה כביש בלי רצונה...

לא נקרא לעזור
דעתי האישית שאם האב באמת רוצה את הטוב בשביל ילדיו, הוא צריך להקשיב להם
אחרת הוא עובד ומבזבז כוחותיו ויכולותיו לשווא
הרי סה"כ הוא עושה הכול בשבילם, אז דעתם צריכה להכריע
אני משוכנע שהוא אב טוב ומטרתו היא לספק להם חיים טובים ומלאים מכול הבחינות. שלא ייחסר להם בדבר... אבל העניין הרגשי הרבה יותר חשוב מהלוקסוס ואם הוא באמת רוצה לגרום להם אושר אז שיינסה יותר לתת להם מבקשתם ועם העבודה למצוא סידור

emmy5

New member
חברים יקרים ,אני מצטערת ...

מאתחלה אמרתי שאני לא זקוקה לפורום של מחלות,בעיות זיקנה ,עזרה לעבור כביש או יעוץ לזקן ...אתם רוצים להפוך את הפורום לחברים צעירים יותר ממני , אני יכולה לצרף את הנכד שלי שבקרוב יהיה 17 גם...אני זקוקה לפורום ולהרגיש שאני , בגיל הטכנולוגיה ...המתקדמת ...הולכים יחד ..בשביל צרות יש עזרה סוציאלי..יד שרה ...רוצים להפוך את הפורום למשהו אחר ? בבקשה תכתבו ..היה לי כל כך נחמד לפגוש אנשים תרבותיים ...מכל קצות הארץ ...לכוס קפה ..להפגש בפורום ,אנשים נחמדים . עם שיר בדיחה ,צחוק ...אני יכולה להיות גם בלי זה ...חבל ..היתם כל כך נחמדים ,והיתי גאה איתכם ..תסלחו לי ...הילד הזה עלה לי על עצבים ..הוא בא ללמד אותנו מה לעשות זה מזכיר לי ,שחילקו הודעות על פתיחה של קורסים למחשבים ..הושתתי את היד ..אבל אמרו לי "זה לא בשבילך ..את בטח לא תהיי באינטרנת ..זהו ..למה חושבים אותנו שאנחנו לא מסוגלים? מבקשת את החברים ותיקים וחדשים ,אם אתם רוצים שיהיה לנו פורום נחמד ..תחזרו לכתוב ..יעלי ,זה הפורום שלך ,אבל הוא גם שלנו ...אם לא יהיה שנוי ... אני עושה שביתה חה חה חה חה לילה טוב (סליחה על כל השגיאות כתיב)

vk3

New member
../images/Emo52.gif על החדירה לפרטיותכם ../images/Emo10.gif

למעלה