לחנה מרשמים לקרם,באהבה,לכולם
קרם שוקולד החומרים 1/4 כוס קקאו 1/4 כוס מי 1/4 כוס טחינה גולמית 1 כף קורנפלור 2 מיליגרם דיאטיפ(תחליף לחצי כוס סוכג) 1 כפית תמצית וניל 1 כפית תמצית רום ההכנה הקציפי היטב את כל החומרים, עד לקבלת קרם חלק,מרחי על העוגה.שמרי במקרר,עד להגשה קרם קפה עדין 1/2 טחינה גולמית 1/3 כוס מים 1 כף קפה נמס 2 כפות רום 3 כפות קורנפלור 3 מילגרם דיאטיפ(תחליף ל-1 כוס סוכר להכנה הקציפי היקב את החומרים,עד לקבלת,קרם חלק מירחי על העוגה קררי את העוגה היטב לפני החיתוך כדי שהקרם ותגבש. שמרי במקרר עד להגשה. קרם שיבולת שועל החומרים 1/2 כוס פרורי קואקר אינסטנט טחונים דק, 1/3 כוס מים רותחים 2 כפות שמן קנולה 1 ביצה 1 כף קקאו או אבקת חרובים 1 כף רום 2 מיליגרם דיאטיפ(תחליף ל-1/2 כוס סוכר) ההכנה שמרי את פרורי הקואקר בקערה,צקי מעליהם את המים הרותחים. הוסיפי את שאר החומרים,וערבבי. השהי מספר דקות להתגבשות הקרם מירחי על העוגה. הקרם נשאר כשבוע במקרר (מתכון של מיכל)