בוקר טוב לכולנו ויום מלא חוויות נעימות

יוכי68

New member
בוקר טוב לכולנו ויום מלא חוויות נעימות../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

יפית מן

New member
אפרופו מאכלי ילדות,אצלינו,היה עובר ערבי

אני ילידת חיפה,עיר שהיתה,חצי יהודית וחצי ערבית.היה עובר ערבי עם מתקן ועליו מלא תפוחים מצופים בסוכריה אדומה(האם זכור למישהו?)והיהמכריז בכריזה:יופי,יופי אמבה,או עמבה מי רוצה ועל מה שהוא תלה היו המון ממתקים כאלה,האם זכור למי מכם או שזה היה רק בתקופה שלי?זה היה הממתק היחיד שקנינו , קשה לי להאמין איך קנינו אצלו ומה עם עורלה ,ומעשרות?זה מה יש זה זכור לי היטב האם אתם יודעים למה אני מתכוונת?

למוןדבש

New member
בוקר מצוין לכולם! |בוקר|

אתמול, למרות השביתה, התקיים לי קורס אחד... קיבלתי סחרחורת! לא הייתי בלימודים כ- 3 שנים וקבלתי הלם מכל המושגים. אבל היה מעורר ונזכרתי כמעט בהכל!
שתגמר כבר השביתה!

יפית מן

New member
לחנה מרשמים לקרם,באהבה,לכולם

קרם שוקולד החומרים 1/4 כוס קקאו 1/4 כוס מי 1/4 כוס טחינה גולמית 1 כף קורנפלור 2 מיליגרם דיאטיפ(תחליף לחצי כוס סוכג) 1 כפית תמצית וניל 1 כפית תמצית רום ההכנה הקציפי היטב את כל החומרים, עד לקבלת קרם חלק,מרחי על העוגה.שמרי במקרר,עד להגשה קרם קפה עדין 1/2 טחינה גולמית 1/3 כוס מים 1 כף קפה נמס 2 כפות רום 3 כפות קורנפלור 3 מילגרם דיאטיפ(תחליף ל-1 כוס סוכר להכנה הקציפי היקב את החומרים,עד לקבלת,קרם חלק מירחי על העוגה קררי את העוגה היטב לפני החיתוך כדי שהקרם ותגבש. שמרי במקרר עד להגשה. קרם שיבולת שועל החומרים 1/2 כוס פרורי קואקר אינסטנט טחונים דק, 1/3 כוס מים רותחים 2 כפות שמן קנולה 1 ביצה 1 כף קקאו או אבקת חרובים 1 כף רום 2 מיליגרם דיאטיפ(תחליף ל-1/2 כוס סוכר) ההכנה שמרי את פרורי הקואקר בקערה,צקי מעליהם את המים הרותחים. הוסיפי את שאר החומרים,וערבבי. השהי מספר דקות להתגבשות הקרם מירחי על העוגה. הקרם נשאר כשבוע במקרר (מתכון של מיכל)

רותי410

New member
יפית, שני סוגי הקרם עם הטחינה מתאימים גם

למילוי לעוגת שמרים? אכלתי אצל בן דודה שלי עוגת שמרים ממולאת שוקולד וטחינה, והמילוי היה טעים ביותר. לא שאלתי אותו בדיוק ממה מורכבת המלית, אבל אולי זה דומה לקרם השוקולד שלך.

למעלה