בוקר טוב לכולנו ושבת שלום

wan

New member
פו דינג יקרה פורים שמח לך../images/Emo140.gif

רציתי להודות לך על המסר ששלחת . ובו הודעת לי שאני חסומה. והבעת את שמחתך כי רבה. מעניין ממי את יודעת על חסימתי. כי חוץ מהחוסמת והנהלת הפורומים ואני אף אחד לא ידע. בכל אופן רוצה לומר לך בכנות רבה. שאני בדרך כלל לא עונה לטרולים ולפחדנים שמסתתרים מאחורי ניקים . אפילו שחתמת את שמך הפרטי במסר. אין לי ספק שהוא בדוי. ואף אפילו שופך אור על מי את. אך לא זה הענין שלשמו אני כותבת. אני כותבת לומר. שאני מאד שמחה בשמחתך. כתבת לי על האושר שהציף אותך כששמעת שנחסמתי. ובכן לפחות עשיתי מצווה לכבוד חג הפורים. שמחתי נפש אחת בישראל. שמחה שנפלה בידי הזכות לשמח אותך,גם אם זה במחיר חסימתי בפורום הבית שלי. כי מי אני שאעמוד בדרכך אל האושר הנכסף? מי אני שאעמוד בדרכו של אדם בדרך אל האושר..גם אם דרכו דרך בן בליעל. לא עניתי למסר שלך. כי אני לא עונה לטרולים. אך אני מברכת אותך כאן. שתמצאי מנוחה לנפשך התועה. שתמצאי את האור סוף סוף. וגם את האושר. האמיתי. חג שמח .

פו דינג

New member
אני שמחה בשמחתך

ונהנית לראות את השפעת המזרח עלייך בעניין מציאת האור וכו'. כנראה זה לא ממש מספק (לפחות לא אותך) שאחרי שנים כה רבות במזרח עדיין האינטרנט הוא כל אבל כל עולמך. לגבי "בן בליעל" אפשר להתחרות איתך. ביום בו נשווה את תרומתי לתרומתך לחברה לצערי כנראה תפסידי. בניגוד לכך שאינך גרה בישראל אני חיה ונושמת כאן,תורמת ללא הרף לחברה. (ובבקשה עשי לך ולי טובה, אל תגיבי בנקודה זו בבקשה כי סיננתי כאן הרבה בשביל לא לפגוע בך , יש לי עדיין מידע רב וקווים אדומים) אז מי שגר בבית זכוכית אל לו לידות אבנים... שיהיה לך חג דרקון או קוף שמח או מה כל מה שאת חוגגת כעת לגבי מי יודע שנחסמת או לא- תפקחי את עינייך וראי את הודעותיה של אחותך.... שלך פו

חלבינה

New member
איך אפשר עם רוע לתרום לחברה?

אחת שכל עיסוקה ברוע, מופיעה רק בשביל לעשות קצת גלים ולהטריד יכולה לתרום לחברה, לאיזה חברה? ואם WAN נמצאת בחו"ל סו וואט, זה עושה אותה פחות ישראלית ממך? נראה כי הקינאה מדברת מגרונך, אז הקשר שלה לישראל בין היתר נעשה דרך האינטרנט, מה רע בכך? יש עוד מאות אלפי ישראלים שעושים זאת וזה לא מוריד כהוא זה מהיותם ישראלים טובים. ובפורום, תרומתה גדולה הן במתכונים והן בייעוץ, תרומתך = 0. אני מקווה שהבנת את מה שכתוב בסיום הודעתה של WAN כי זה כאילו נאמר במקור במיוחד בשבילך וזה לטעמי עדין מדי. אני מאחלת לך פורים "שמח" על הנזקים שעשית ותעשי בפורום.

למה ../images/Emo35.gif

תרומה מופלאה, ראו איזה תרומה...מתכון לרשע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=73638728 בטוח שזה טעים מענג ומביא לסיפוק אמממממממ ערב לחיך, שקוף אחותי, רק טוב לב נוזל את

סימונה 5

New member
../images/Emo6.gif באמת? עכשיו אני מבינה למה

נחסמתי במהירות הבזק בפורום תרבות מרוקו בטענה שפגעתי ב......................בטטה מסלוקה

pimpf

New member
זה פשוט נוראי!!!

כמה רוע נשפך בהודעה הזאת... איך דבר כזה לא מוחקים???!!! (ועוד צריך להעריך את זה שלא מגיבים לה!) מה קורה כאן?

פו דינג

New member
קראי את הכל עד הסוף

וכנסי למאמר המרתק של פרופ' פלוסר חתן פרס ישראל.

pimpf

New member
תודה, אבל אני אבחר בעצמי

איזה תכנים לקרוא ואיזה לא. אני מאמינה במוסר וביושר (לא אני לא האמא תרזה, אבל עדיין...) וההודעות שלך רחוקות מלהכיל את זה...

פו דינג

New member
מי את חלדינה ? ממש מפתיע....

ניק שנפתח לפני שבועיים ומתוך איזו מטרה?

חלבינה

New member
ומי את פודינג?

אל תעני, יודעת בדיוק מי את. פתחתי את הניק במיוחד בשבילך, תראי איזה כבוד אני עושה לך לגועל נפש הפודינגי שלך. ולמה את חושבת שאני חייבת לך תשובה?

פו דינג

New member
את צודקת - את לא חייבת

קצת מטופש הויכוח הזה.התעייפתי. שתינו מחופשות לכבוד פורים!!!חחח הכי טוב שאת תמשיכי לגלוש באחד מהניקים שלך (שתינו מכירות היטב וכדאי שנגיד את זה כאן בפורום ) אני בשלי, השמחה רבה.עוד מישהי עלולה לחשוב שזה ברצינות. והעיקר שנקשקש כאן ובחיי המציאות נמשיך להיות חברות. ד"ש בבית.
מתוקה

למעלה