בוקר טוב לכולנו
1מדינת ישראל New member 25/12/03 #1 בוקר טוב לכולנו ../images/Emo24.gif ../images/Emo186.gif ../images/Emo185.gif
ק קישלורן New member 25/12/03 #2 בוקר טוב לכולם אני לא מאמינה שאני כבר ערה ועוד על המחשב ! הבת שלי החליטה לעשות לי השכמה
נ נירהמ1 New member 25/12/03 #5 בוקר טוב לכולם ויום נעים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif שושי, תפסיקי כבר לשים את האייקון הזה . חם כאן ונעים . כל טוב,
בוקר טוב לכולם ויום נעים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif שושי, תפסיקי כבר לשים את האייקון הזה . חם כאן ונעים . כל טוב,
1מדינת ישראל New member 25/12/03 #6 נכון, בפורום חם ונעים מאוד אבל בעבודה, קקקררררר. (שונאת את החורף).
1 15noonit New member 25/12/03 #7 בוקר טוב../images/Emo140.gif זהו אני שמה את הפורום הזה במועדפים בפייבורייט ככה אני אזכור לבקר כאן כל יום
בוקר טוב../images/Emo140.gif זהו אני שמה את הפורום הזה במועדפים בפייבורייט ככה אני אזכור לבקר כאן כל יום
נ נופר א New member 25/12/03 #8 אני הפכתי את הפורום הזה לדף הבית... מכיוון שאני כבר מכורה לפורום החביב שלנו ולא רוצה להפסיד שום דבר, אז בין: ילדים בישול אפייה נקיון טלויזיה וקריאה אני באה ולוחצת על דף הבית והנה כל החמודות שלי מופיעות בצ'יק
אני הפכתי את הפורום הזה לדף הבית... מכיוון שאני כבר מכורה לפורום החביב שלנו ולא רוצה להפסיד שום דבר, אז בין: ילדים בישול אפייה נקיון טלויזיה וקריאה אני באה ולוחצת על דף הבית והנה כל החמודות שלי מופיעות בצ'יק
ק קישלורן New member 25/12/03 #10 אצלי דף הבית מספק קישורים מצויינים לכל מיני דברים שימושיים אבל תכלס אני רוב הזמן פה