בוקר טוב לכולנו !

בוקר טוב לכולנו !../images/Emo24.gif

אז ככה, אתמול גילתי שלנו שיחקה אותה בענק בראיון הרדיופוני המדהים שהרביצה. אני חושבת שהיא הוכיחה לכולם מי היא, מה היא וכמה היא [ענקית]. שמחתי לקבל את פני החדשים שהצטרפו לבית שלנו. אתם מוזמנים להישאר איתנו במשפחה המורחבת., אני בהמשך היום אשוחח עם יניר ונגבש יחד תכנית פעולה לגבי ההצבעות. למי אנחנו מצביעים ומי מצביע לנו. הקטע הזה הוא קטע רציני ואנחנו עובדים בראש ובראשונה עם מועדוני המעריצים של פופ ארט. אני אשמח לכל שיתוף פעולה, אך יש כדאיות שנוגעת לשני הצדדים. הכל תלוי במספר מעריצים ומצביעים פוטנציאליים שיש לכל מועדון להציע, אוקיי? אני מברכת כל יוזמה לשת"פ, אבל קחו בחשבון שכל פעולה שלנו המעריצים, תוכרע בסופו של דבר מהנחיות שנקבל ממשרד יח"צ וההפקה של גילת, כי אם נרצה או לא, הם אלו שבונים אותה ויודעים מה טוב בשבילה. אז... קצת סבלנות, תקבלו את כל ההנחיות שיהיו הטובות ביותר עבור גילת, שהרי גילת היא מי שמעניינת אותנו פה, לא? אני מאחלת לכולנו בוקר קסום וחכו לעדכונים. שולחת חיבוק ענקי ואני אוהבת וגאה בכולכם. ארי.

1mayush

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

ארי יש דרך להשיג את הקלטה של הראיון?! ודברי איתי שתהיי פנויה
אני מחכה מאתמול..

CuteRic

New member
צהריים טובים ארי.

דבר ראשון וואוO: חוץ מזה שאני אדום.. (לא יודע מה זה אומר.. יש משהו חדש שאני יכול לעשות?O: ) הפורום הכפיל, לא.. שילש.. לא.. עלה פי 10000 מאז ההופעה שלה ברדיו. (אה כן, אני עדיין שונא את אמא שלי.) ואני גם אשמח להקלטה...\: בכל מקרה.. היום למדנו \: שיעור ראשון התבטל.. (יאי ספרותD:) ואז היה תנ"ך.. ודגנית.. המורה לתנ"ך.. היא מורה חופרת. אני מתערב שאין מורה חופרת כמוהה. אז היא חפרה לנו הפעם על איך אנחנו מתנהגים למחשבים שלנו.. ושאנחנו מתעללים בהם... ושמים ווירוסים מכל מיני אתרים.. (D:) בקיצור, אנחנו בהמות מצוייות. (ככה היא כינתה אותננו.) חחXD הקיצר מורה משוגעת. וזהו..שעתיים מטמטיקה, מדעים.. ואז חזרתי הביתה.. קניתי כדורגל חדש, משחק חדש לPS2.. וחולצה חדשה.. וחזרתי הביתה.. אכלתי.. ועכשיו אני כאן[=

למעלה