בוקר טוב לכולנו...

בוקר טוב לכולנו... ../images/Emo39.gif

מנצלת בזאת את מעט ריגעי השקט שנפלו עלי לטובה... כי לצערי באותם רגים של כאב גם מילים אין לי והכל דומם. אז...מה אאחל לנו להיום? שיהיו הרבה רגעי שקט... שיהיו כמה שיותר רגעים של שלווה... שלמרות הקושי והמועקה הגוברת לא נוותר ולא נאבד את התקווה... שלא נשכח שיש לנו עבר הווה ועתיד שמחכה לנו בפתח הדלת... ורק אנחנו נחליט מה יהיה טיבו ומה יסתיר בחובו. שנדע לחבק ולאהוב ולחזק את חברינו.. לשלוח להם ידיים להצלה מתוך השחור שאופף... שנדע להזכיר להם שיש למה ובעיקר יש למי... מישהו כל כך חשוב וכל כך יקר שעליו אנחנו לא מוותרים... ולעולם לא נוותר. שנדע לתת להם כוח להלחם בקושי ובכאב... שנדע למצוא כזה גם לעצמנו... ושנזכור תמיד תמיד ולעולם לא נישכח... שיש בתוכנו אדם אהוב שאוהבים אותו כל כך... ושעבורו שווה להלחם בכל רגע ודקה. כי מתישהו..בעוד מי יודע כמה זמן... נמצא את התקווה. וכבר לא יהיה מעונן. מקדישה לכולנו שיר לבוקר טוב... מקווה שתאהבו אותו כמוני. עולם חדש (מילים ולחן - שלום חנוך) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אי שם מישהו שר אי שם השיר מתגבר אדם חדש פוקח עינייו עולם חדש מתעורר אי שם עוד קיר נשבר אי שם נקרעת גדר עולם חדש מתיר אזיקיו אדם חדש משתחרר בצפון בדרום במזרח במערב הוא מבקש לעבור בים ולבעור באש אי שם מישהו שר אי שם השיר מתגבר עולם חדש נפרש לפניו עולם חדש מתבהר בצפון בדרום במזרח במערב הוא מבקש לעבור בים ולבעור באש ולעוף ברוח עד לקצה היש לעבור בים ולבעור באש שמעתי את קול החופש שאתה לוחש ראיתי את חלומך קם ומתממש ועוד ידעתי שנפגש נעבור הים ונבער באש ונעוף ברוח עד לקצה היש נעבור בים ונבער באש ונעוף ברוח עד לקצה היש ממני...שאוהבת אתכם כל כך... שרק יהיה בוקר ויום טוב ומבורך.
מאיה.

((../images/Emo23.gif מאיונת~יפייפיה ../images/Emo23.gif))

אני שמחה שהגיעו רגעים של שקט.. הם יהפכו לימים.. ובסוף, תחלימי, תרגישי טוב את עוד תראי שבת שלום גם לך נסיכה מקסימה שלי.. אני אוהבת אותך מאוד!
ומחכה כבר ליום בו אני אפגוש אותך סוף סוף!
אוהבת המווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
(סנדוויץ´)

על כל מה שאמרת,אומרת אני אמן!!! ../images/Emo39.gif

את לא יודעת איזה טוב על הלב והנשמה עשה לי לקרוא שנפלו עליך רגעים של שקט... כל מה שאמרת... פשוט לא הייתי מסוגלת להגיד זאת יותר טוב... אהבתי את השיר... מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד... רציתי להחזיר לך בשיר מסויים... אבל יודעת רק חצאי משפטים... אז אני בתהליכי חיפושים למצוא אותו... אבל בינתיים...חייבת להגיד לך... שהלוואי ויבואו עוד הרבה רגעי שקט כאלה אליך... כי מי אם לא לך מגיע???!!! וחוץ מזה שולחת אליך אין סוף חיבוקים
ו
מכל ה
שאותך כל כך אוהב!!!בתוספת כוחות ותקווה"שלא תגמר לעולם"!!! שלך תמיד תמיד ולנצח!!!!!

MeB

New member
מעלה שוב למעלה... ../images/Emo24.gif

מאוד הזדהתי...אני מרגישה שאני הדוגמה בשבילכן והשיר עלינו...

למעלה