בוקר טוב לכו ו ו לם

sayv

New member
טיה, את משכימת קום!!!! ../images/Emo42.gif

אגב, שאלתי את הוטרינר על תזונה צמחונית לחתול ואמר שאפשרי לעשות זאת לחתול בית באופן מלאכותי.. חוץ מזה- אמר שתולו שמן מדי!!!!!!

tiaa2

New member
מירה, התלבלבת..תולו הוא של סייב

לחברה´ שלי קוראים: רוני(הפנסיונר שתום העין) מיקה הפולניה- סתיו- ההיפראקטיבית מיקה נראה לי קצת בצרות...ראית את התמונות של הג´ינד´ית?(עם המשקפים)היא שוקלת לפחות 7 ק"ג ממש כבדה....לחשוב שהתחילה את חייה בביתנו בגיל 8 שבועות, במשקל 400 גר´ המשיכה לרדת במשקל , היתה מה זה חולה...היה לי ויכוח קשה עם הוטרינר על מועד ההלויה, 3 חדשים הזנתי אותה במי אורז ,אורז טחון ואחר"כ תוספת קצת עוף מכובס טחון עם גזר...והיא נשמה טובה, תמיד פתחה את הפה למרות האיכס...כבר אז אפשר היה לראות שלמרות הצבע הגינג´י היא בעלת אופי נינוח ביותר. ואכן כן הוא(היא) כשהגענו לוטרינר אחרי 3 חדשים הוא נדהם...מאז אין לנו ויכוחים...אני גם לא לוקחת אותה...כבד לי....לא ידעתי לפני בערך 5 שנים...שההזעות והחולשה זה לא מטיפול בה ברוני בסתיו שעברה אלינו בניגוד לרצונה, וכמובן האחד והיחיד האזרח., אלא מהתשישות התשישות... אז מה הפלא שלילה אחד כש"טיפלתי" במזונה והיה נדמה לי שהיא מאחורי דיברתי אליה, כשהבן שלי שאל "עם מי את מדברת, יש כאן רק בקבוק קוקה קולה ריק"...אז הבנתי שאני בצרות.....הוא האזרח, לא שוכח לי את שיחת הלילה עם הקולה...ומיקה- כשהיא במקרה שומעת בלנדר...היא נעלמת עם כל משמניה..ואז נשאר לצחוק עד דמעות ממראה השמנמנה עם הרגלים הקצרות מנסה לרוץ מהר..... ואם שאלת איך אני נראית...קיבלת תיאור חינם.... על סתיו....בפעם הבאה

tiaa2

New member
מירה, תודה על התמונה. יש לנו כזו

בערך בגדול. החתול ג´ינג´י מתוק. זה תלוי על הקיר אצל האזרח בחדר,בין בריטני ספירס לג´ניפר אניסטו ועוד כמה מפורסמות ומפותחות.....

tiaa2

New member
סייב, אין ברירה העבודה היא כל

חיינו אך לא בשבילנו, והרי החזרה לעבודה אחרי הנפילה הגדולה, זה שיא השיקום שלי....אבל קשה לי, ואני מחסירה ימים....כרגע אני עובדת 4 ימים בשבוע, 6.5 שעות כל פעם.... לגבי וטרינרים ומשקל....הם כמו כל רופא לא מפרגנים...תמיד החתול/ה שמן מדי... מיקה שלנו ממש מלאה וכבדה...אבל היא גם אוכלת מעט, וצנועה, אוכלת רק אוכל יבש....הבעיה ...היא ממש לא אוהבת לנוע....מרגע שגומרת לאכול בבוקר היא מתמקמת נניח על הכרית שלי ולא זזה אלא אם כן האזרח חוזר הביתה או היא שומעת קול של קופסת שימורים....(בשביל החבר´ה..) פעם שברה שיא...התנחלה לי על כרית ולצרות שהתחלתי להחליף מצעים לא זזה. הצלחנו האזרח ואני להחליף את כל המצעים, להשחיל סדין מתחתה וכו´ והיא על הכרית...מזיזים ימינה, מזיזים שמאלה...שטח משוחרר לא יוחזר. כשהגענו לכרית "שלה" התלבטנו...להחליף ולהתאכזר לישנונית, או לוותר...לא זוכרת מה היה ההמשך....

sayv

New member
הוא אמר שיותר בריא לו לרזות קילו

לשאלתי אם הוא לא רזה מדי.. כי הוא רזה די הרבה מאז שעברנו, היה ממש מפוטם, ועכשיו עם האוכל החדש למניעת אבנים- די רזה. הרופא שקל 6 קילו וקצת ואמר ש5 זה משקל יפה לחתול בוגר בגודל שלו. וגם לו יש פטיש מצעים- כל פעם שמחליפים, או אפילו ש]ורשים כיסוי מיטה- רצ ומשתחל מתחת ואי אפשר להזיז אותו!

למעלה