מירה, התלבלבת..תולו הוא של סייב
לחברה´ שלי קוראים: רוני(הפנסיונר שתום העין) מיקה הפולניה- סתיו- ההיפראקטיבית מיקה נראה לי קצת בצרות...ראית את התמונות של הג´ינד´ית?(עם המשקפים)היא שוקלת לפחות 7 ק"ג ממש כבדה....לחשוב שהתחילה את חייה בביתנו בגיל 8 שבועות, במשקל 400 גר´ המשיכה לרדת במשקל , היתה מה זה חולה...היה לי ויכוח קשה עם הוטרינר על מועד ההלויה, 3 חדשים הזנתי אותה במי אורז ,אורז טחון ואחר"כ תוספת קצת עוף מכובס טחון עם גזר...והיא נשמה טובה, תמיד פתחה את הפה למרות האיכס...כבר אז אפשר היה לראות שלמרות הצבע הגינג´י היא בעלת אופי נינוח ביותר. ואכן כן הוא(היא) כשהגענו לוטרינר אחרי 3 חדשים הוא נדהם...מאז אין לנו ויכוחים...אני גם לא לוקחת אותה...כבד לי....לא ידעתי לפני בערך 5 שנים...שההזעות והחולשה זה לא מטיפול בה ברוני בסתיו שעברה אלינו בניגוד לרצונה, וכמובן האחד והיחיד האזרח., אלא מהתשישות התשישות... אז מה הפלא שלילה אחד כש"טיפלתי" במזונה והיה נדמה לי שהיא מאחורי דיברתי אליה, כשהבן שלי שאל "עם מי את מדברת, יש כאן רק בקבוק קוקה קולה ריק"...אז הבנתי שאני בצרות.....הוא האזרח, לא שוכח לי את שיחת הלילה עם הקולה...ומיקה- כשהיא במקרה שומעת בלנדר...היא נעלמת עם כל משמניה..ואז נשאר לצחוק עד דמעות ממראה השמנמנה עם הרגלים הקצרות מנסה לרוץ מהר..... ואם שאלת איך אני נראית...קיבלת תיאור חינם.... על סתיו....בפעם הבאה