בוקר טוב לככככווווללללםםםםםם

חן (*_*)

New member
בוקר טוב לככככווווללללםםםםםם../images/Emo42.gif

בוקר חדש יום שישי סוף שבוע, מנוחה מכל אשר השבוע קרה אז מה היה לנו? אסון המעבורת שאיחד את כולנו בכאב כמו תמיד, כאשר רע אנו לעם אחד-לב אחד ולא אדם לאדם=זאב עסקנות פוליטית, מקח וממכר בדרך להקמת ממשלה חדשה כמו תמיד, לכאורה הכל למען טובת העם? לא הכיסא, במחילה? תכונה קדחתנית בארץ ובעולם לקראת המלחמה הקרבה ובאה והשאלה, למי זה טוב בכלל ומה באמת יהיה עלינו ב"חגיגה". לי אישית היו גם "אירועי משפחה" כאשר בני היקר, התגייס לצבא ולא די בזאת, לגיוס קיבל מתנה ממש בעיתוי הנכון-רישיון נהיגה. אז, זה מה שהיה השבוע שחלף לגבי לא בדיוק אופייני, מעט סוער מידי. למנוחת השבת אני בקוצר רוח מצפה. (סתם, כל אלו הרהורים, ואיתכם הסליחה) יום טוב ושבת שלום לכולם

טאKילה

New member
בוקרררר טובבבבבב חן../images/Emo140.gif

שבת שלום..סוף שבוע ניפלא. שיהיה לבן שרות קל ונעים. שלא יהיו עוד מלחמות,אמן.

Mוניk

New member
../images/Emo42.gifחן בוקר טוב../images/Emo42.gif

שהיה לך בוקר טוב ויום נפלא שבת שלום ומבורך שבת של שלווה ומנוחה
חן
מוניק

חן (*_*)

New member
אמן ואמן ../images/Emo45.gif(ממש לא רוצה מלחמה)

משום מה, למרות שעד עתה הייתי שקטה ואדישה בקשר למלחמה הקרובה, פתאום, ככה סתם, החלו חלומות טורדים אותי בלילות, על המלחמה, הרס וחורבן בעולם כולו ובמיוחד כאן הלוואי ואתבדה, וזה ישאר בחלום תגידו, האם באמת נחייה אי פעם בשלום?

Mוניk

New member
חן יהיה טוב מאמי../images/Emo23.gif

יש לנו כח לאהבה, גם אם היא קשה ומכאיבה יש לנו כח לבעיות חברתיות, כלכליות. יש לנו כח למזג אויר, חם, שרבי, חורפי, מושלג שאין בו סתו ובקושי אביב. בשביל דבר אחד אין כח... אין לנו כח למלחמות אבל.... לא לשכוח עברנו את פרעה נעבור גם את זה יש לנו כח. עוד יבוא שלום עלינו ועל כל ישראל-אמן חן ממי יהיה בסדר אני מבינה את החרדות שלך זה כה טיבעי במיוחד שיש לך חיל יהיה טוב תאמיני בזה בכל ליבך
חן
מוניק

חן (*_*)

New member
מוניק נשמה תודה ../images/Emo25.gif

מודה באשמה אני באמת בחרדה תודה נשמה על רגישותך הרבה אוהבת אותך על כך נקווה לטוב

אהובה.א

New member
צהרים טובים , חן

התחלנו את השבוע נורא נקווה שייגמר בטוב לצערנו , כשרע - כולנו מתאחדים ועוזרים כשטוב - מתקנאים אנו ובנו. מזל טוב לרשיון החדש ומזל טוב לחייל החדש. שיחזור הביתה בשלום תמיד. אמן. לכי לנוח את מנוחת השבת. שבת שלום לך

איזה שיר מקסים חן../images/Emo24.gif שבת שלום

לך ולכל חברי הפורום המקסים הזה..
נשיקות
וחיבוקים
לכולם\ן

למעלה