בוקר טוב לככככככולם!

בוקר טוב לככככככולם!

יום שכזה מלא הרהורים הסתובבתי לתומי בבית הקט וחשבתי לעצמי: 'אולי באמת, מישהו יכול להגיד לי.. בתור אישה, מה אני באמת רוצה?..' נכנסתי לצ'אט והנה הגיעה התשובה המיוחלת.. אחרי שיחה 'קרבית' משהו של דקותיים שבה בעיקר התגוננתי וסירבתי למסור פרטים מזהים על עצמי.. כמו מראה חיצוני, מידת חזייה, מצב חשבון הבנק, איזה תנוחות אני מעדיפה ועוד כהנה וכהנה שאלות 'שגרתיות'.. הגיעה התשובה המיוחלת.. ממש הארה !!!! -"אני יודע מה הבעיה שלך" הוא אומר לי -"וואלה? אתה באמת יודע?" ואז אני חושבת לעצמי(כן כן, אני מסוגלת גם לחשוב) ומקלידה לפני שהוא מספיק להשיב.. -"אתה יכול להמתין שנייה?" הוא אומר לי - "אל תברחי, תהיי גבר ותשמעי עד הסוף".. ואני לתומי חשבתי שכל העניין הוא שאני בחורה.... -"אני לא בורחת.. ההפך!!!!" כתבתי לו "אתה מבין, שנים, שניםםםם שאני מנסה להבין מה הבעיה שלי.. למי לא פניתי.. פסיכולוגים, פסיכיאטרים, אשפוזים להסתכלות במחלקה סגורה, התייעצויות ומה לא..ואף אחד לא ידע להגיד לי מה הבעייה שלי.. " "והנה, אתה, אחרי שיחה של דקותיים – יודע מה הבעייה שלי.. " "פשוט רציתי ללכת להביא דף ועט.. שאני לא אשכח...." רציתי גם להציע לו לעשות הסבה מאיש מחשבים לתחומי האבחון והשיקום הפסיכולוגי אבל הוא כנראה, התרגז נורא, ופשוט התעופף לו מהחדר... בכל מקרה, כנראה שזה מה שאנחנו הנשים רוצות – שמישהו יגיד לנו מה הבעייה שלנו!! :) (ובכן, גורל אכזר.. עד שמצאתי מישהו כזה.. הוא הלך לו.. מה אעשה עכשיו ????)

T r i l i a n

New member
את אבודה לנצח, לעולם לא תדעי

וחייך יהיו אומללים ומשעממים.

lucky me

New member
בתור בחורה..../images/Emo41.gif

אני אומרת לך שאת תמיד תרצי דבר אחר ממה שיש לך. כשתשיגי עבודה, תרצי קידום, אח"כ העלאה במשכורת... כשתמצאי אהבה, תרצי שהוא ישקיע, ואולי בעצם לא. תמיד מה שיש לא יספיק, וגם כשיהיה הכל
תרגישי שמשהו חסר. ככה זה טבע האדם, למצוא פגמים וחסרונות במה שקיים, במקום לטפח.. טוב, אני לא רוצה לשגע אתכם, בכל מקרה תחשבו על זה.....
ואם יש תגובות... תותי.

free soul

New member
אל תחשבי על הבעיה שיש לך

כי אין לך!!! במה את מסתבכת כל כך שאת לא יודעת מה הבעיה.. היא כנראה עומדת לך מול העניים ואת משחקת אותה עיוורת.

ה מוזה

New member
חחחחח בל יפתי יקירתי המוכשרת

איך אומרים תודה למי שבשבת על הבוקר ( כן, זה בוקר ואל תתוכחי
) שם לי חיוך ע נ ק י על הפנים? קראתי את ההודעה שלך ואני לא יכולה להפסיק לחייך כמה פעמים שמעתי את ההברקה " את יודעת מה הבעיה שלך "? חחחחח נו טוב, את מנומסת ..אני קצת פחות בדרך כלל לא מביאה כלי כתיבה ומצפה למוצא פיו של "הגאון מוילנה הוירטואלית" .. בואי יפתי .. אני אלחש בסוד .. "יודעת מה הבעיה שלך /שלי "? תתקרבי ... ששש...... אל תגלי הבעיה שלנו היא גברים כמותו שחושבים שהם יודעים מה הבעיה שלנו
וגעגעתי לך המוןןןןןןןן שב"ש פייתי הקסומה

הבעייה היא....

בל יפתי, כן, כן, תמיד אמרתי, שכל אחד בימינו אנו מחפש משמעות, מחפש תשובות שכה קשה למצוא, אך דעתי היא מאוד פשוטה. כל אחד נמצא כאן בחיים אלו לבצע משהו, ולו הקטן ביותר שיש בו משמעות כלל אוניברסלית...ואת בל ואני או כל אחד אחר תמיד נחפש את התשובה שלצערי לא תמיד מקבלים את התשובה.... אז הבעייה שלך היא הבעייה של כולנו, אך לצערי הרב לא כולם מוכנים להודות שאנו רוצים מחפשים תשובה לכל הבעיות שיש לנו, פיתרון לכל הבעיות שיש לנו בחיים מהקטן עד הגדול...אך לצערי הרב אין תשובה אחת. תמיד נחפש את התשובה שלא נקבל....איפוא נמצא האושר, והאם יש אושר כאשר יש עושר והאם אני נמצאת עם הבן הזוג האידאלי עבורי או אולי אוכל להשיג משהו יותר טוב, והאם אני עושה את כל מה שביכולתי על מנת להגיע ליישום כל הפוטנציאל הטמון שבי??? והאם אני בת טובה, אחות טובה, אישה טובה, אמא טובה או כל דבר אחר....ומה היא התשובה, ואיפוא אני אהיה מאושרת יותר, ואיך אני יכולה לא להיות כזו ביקורתית, מעשית, רציונלית, צינית וכהנה וכהנה, הרי השאלות לעולם לא נגמרות, תמיד נמצא שאלה זו או אחרת על מנת לא למצוא את האיזון שאנו כמהים לו. ומה יהיה כאשר אני אקבל את כל התשובות, האם אוכל להתמודד אם האמת, והאמת, של מי היא, והאם אני אוכל להאמין... ומי הוא האדם שיכול לתת את התשובות לכל השאלות האלו והרי אין תשובה לכל השאלות האלו, כלומר תשובה אחת ומדוייקת. ע כן בל יפתי יש לזכור שהאושר תמיד יימצא במקום שבו אנחנו נמצא אותו ותמיד נמצא את התשובות שאנו מחפשים אחריהן, רק כאשר באמת נהיה מוכנים לקבל את האמת... אז יפתי בל, קבלי את החיים כמו שהם, תהני מכל רגע שאת חווה בו משהו חדש, או משהו שאת לא יודעת בדיוק מה המשמעות שלו... פשוט תהני מהחיים, וקבלי כל יום בתחושה שהיום הוא היום המאושר ביותר שאי פעם תוכלי לחוות... ותאהבי את עצמך כל יום, קצת יותר. ואז, מי יודע אולי באמת שרגישי שאת שלמה עם עצמך, כמו שאת, ומי שלא אוהב אותך כמו שאת...אולי עדיף שלא יאהב אותך, כי הרי לשנות אותך אין צורך... אוהבת, דולפין היחידה

אנשים זו ב ד י ח ה

אני לא מאמינה איזה תגובות אני מקבלת לתיבת המסרים זה פשוט לא יאומן!! זו בדיחה אנשים!!

מה נשים רוצות ...?

בל יקירתי , אני מוכן לפגוש את האדם שיודע בוודאות מה נשים רוצות ? בטוח מגיע לו פרס נובל שלך בידידות אבי

א י ג ל ו

New member
שנים לא הייתי פה :)

אבל עבורך בל שקצת בבלבלה נשאר לי רק להכתוב ש... פעם 1 אחרי שמישהי "זרקה" אותי שאלתי את אבא שלי... "מדוע זה כלכך מסובך למצוא מישהי שתאהב אותי כמו שאני?....." השיב אבי: "כי אם הכל היה פשוט זה היה מ ש ע מ ם!" "אם ידענו מה נשים רוצות ומה הבעיה שלהן לא היינו טורחים מידי להיות יחד. היינו מסתדרים כבר לבד...." אוהב אותך כמו שאת
שלך איגלו

למעלה